Sivilceli Ciltler Roaccutane kullanan varmı ????

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
nasıl peki biraz bilgi verir misin yan etkileri çokmuş sanırım öylemi?

Evet yan etkileri biraz fazla.Eller,dudaklar,burun içi kuruyor.Eklem ağrıları oluyor.Ama bana göre dayanılmaz şeyler değil.YAni ilaca başlamadan önce çok korkuyordum hatta bu korku yüzünden ilacı kullanmayı yıllarca erteledim.Ama dayanamadım başladım ve keşke daha önce başlasaydım.Çünkü dediğim gibi dayanılmayacak kadar değil.Tabii herkeste farklı etki gösterir onu bilemem.Haa birde kullanmaya başladıktan bir süre sonra sivilcelerde kusma oluyormuş ama çok şükür ki bende hiç olmadı.Şu anda 103. gündeyim çok şükür iyi gidiyor.Hiç sivilce yok,sadece pembe izler var onlarıda ilaç bitince halledicek doktor.

valla bacılarım ben bu ROACCUTANE ı 7 yıl kadar önce kullandım ki 16-17 yaşındaydım ve tedavide 1.5 yılın ADI VAR kesin çözüm demişti benim dr um o dönemde bu kadar araştırma falan yaygın olmadığından güvendim aldım yan etkilerine rağmen memnundum da ki o okul dönemindeki psikoloji millet size tuhaf tuhaf bakıyor sanki yeryüzüne yeni düşmüşün gb ve garip tavsiyeler kötü yorumlar hatta beni kaç kere hocalarım rencide etmiştii uuu ama ne oldu yine TEKRARLAMAYA başladı 1 tane sol tarafta yüzümün ortasına yerleşti şu ara kendi haline bıraktım Allah sonunu hayır etsin

biraz araştırdım ben bu ilacı avrupanın birçok yerinde yasak olarak biliniyor hatta 25 milyon dolar tazminat ödemiş roche kullanıcılarına o kadar yanii!!! ancak bizim doktorlar ısararla kullanmamızı öneriyor bu kadar çok (kansızlık-adet düzensizliği hormonal bozukluk vs vs vs) etkisi var madem de neden bu kadar ısrarla öneriliyor çözemedim ben ???tamam kan testine her ay bakılıyor da dozajı falan ona göre öneriliyor daa yeterli midir sizce bu kadar basit midir yani

CİDDEN çok geniş etkili iri,yoğun akneleriniz varsa kullanın yoksa olabilecek her şeyi deneyin derim ben görüyorum toplumda yüzünde doğru dürüst bir şey yok o ilacı verdi diye kullanıyorlar bence Herkes kullanmamalı
TAVSİYEDİR...

Bugun itibariyle roaccutane başlamiş bulunuyorummm yıllardır sivilce problemim vardi ve losyon jel krem tonik sabun maske yani aklınıza gelebilcek herseyi kullandim sonucunda hiç bi olumlu yanıt alamadim en son çare bu ilac simdi basladim bakalim hadi hayırlısı inşş düzelirrr şuan çok kaşınıyor yüzüm etkisini göstermeye basladi sanirim acilll şifalar herkese iyi geceler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4 yıl önce kullandım 6 ay boyunca ilk 1 yıl fondötenli gibiydi yüzüm ama sonra hep izler belirmeye ve tekrar çıkmaya başladı.belkide daha kötü oldu diyebilirim.çünkü bu ilaç cildi inceltiyor öyle oluncada hassas bi cildiniz oluyo artık..saçlarım çok gürdü ve maalesef şu anda bi lokma kaldı..ilaçtan dolayı olmuş..şu anda gene sivilce tedavisi görüyorum doktorum bana mantar ilacı verdi onu yutuyorum bide sabun.gene geçmiyor ama en azından fazlalaşmıyor ve başka yerlerime zarar vermiyo

valla bacılarım ben bu ROACCUTANE ı 7 yıl kadar önce kullandım ki 16-17 yaşındaydım ve tedavide 1.5 yılın ADI VAR kesin çözüm demişti benim dr um o dönemde bu kadar araştırma falan yaygın olmadığından güvendim aldım yan etkilerine rağmen memnundum da ki o okul dönemindeki psikoloji millet size tuhaf tuhaf bakıyor sanki yeryüzüne yeni düşmüşün gb ve garip tavsiyeler kötü yorumlar hatta beni kaç kere hocalarım rencide etmiştii uuu ama ne oldu yine TEKRARLAMAYA başladı 1 tane sol tarafta yüzümün ortasına yerleşti şu ara kendi haline bıraktım Allah sonunu hayır etsin

biraz araştırdım ben bu ilacı avrupanın birçok yerinde yasak olarak biliniyor hatta 25 milyon dolar tazminat ödemiş roche kullanıcılarına o kadar yanii!!! ancak bizim doktorlar ısararla kullanmamızı öneriyor bu kadar çok (kansızlık-adet düzensizliği hormonal bozukluk vs vs vs) etkisi var madem de neden bu kadar ısrarla öneriliyor çözemedim ben ???tamam kan testine her ay bakılıyor da dozajı falan ona göre öneriliyor daa yeterli midir sizce bu kadar basit midir yani

CİDDEN çok geniş etkili iri,yoğun akneleriniz varsa kullanın yoksa olabilecek her şeyi deneyin derim ben görüyorum toplumda yüzünde doğru dürüst bir şey yok o ilacı verdi diye kullanıyorlar bence Herkes kullanmamalı
TAVSİYEDİR...

Merhabalar,

Ben de 10 sene önce kullandım bu ilacı. Aynen senin dediğin gibi 1 yıl sonra geri döndü kabus. Bitmek bilmeyen sivilceler ve geçince yerinde kalan izler....Yani o kadar kabus bişiy ki ne yapacağını şaşırıyor insan. Yıllar sonra bebeğim doğduğunda onun için aldığım pişik kremini ( sudocrem ) çıkan sivilcemin üzerine sürdüm ve sonuç inanılmazdı! Sabah sivilcenin yeri bile yoktu. Herşeyi denediğimi düşünürken bu öyle bir sürprizdiki! Mı acaba? diyerek uç veren sivilcelerimin hepsine sürdüm. Ertesi gün onlar da kayboldu! Ben o günden beri evde sürekli sudocrem bulunduruyorum. Boşuna uğraşmışım yıllardır ama nereden bilecektim? Çok şükür bana iyi gelen formül bu oldu. Bu pişik kremlerinin içinde yoğun çinko var. Benim sorunum buydu sanırım. Belki bir faydam olur diye yazmak istedim kızlar. Herkese sivilcesiz pırıl pırıl ciltler dileklerimle:)

Back
X