Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum,bugün 100. günüm :)
Zoratenin kullandım ben 2 yıl olucak kullanalı![]()
odamı bunun gibi bişey canım
nasıl peki biraz bilgi verir misin yan etkileri çokmuş sanırım öylemi?
valla bacılarım ben bu ROACCUTANE ı 7 yıl kadar önce kullandım ki 16-17 yaşındaydım ve tedavide 1.5 yılın ADI VAR kesin çözüm demişti benim dr um o dönemde bu kadar araştırma falan yaygın olmadığından güvendim aldım yan etkilerine rağmen memnundum da ki o okul dönemindeki psikoloji millet size tuhaf tuhaf bakıyor sanki yeryüzüne yeni düşmüşün gb ve garip tavsiyeler kötü yorumlar hatta beni kaç kere hocalarım rencide etmiştii uuu ama ne oldu yine TEKRARLAMAYA başladı 1 tane sol tarafta yüzümün ortasına yerleşti şu ara kendi haline bıraktım Allah sonunu hayır etsin
biraz araştırdım ben bu ilacı avrupanın birçok yerinde yasak olarak biliniyor hatta 25 milyon dolar tazminat ödemiş roche kullanıcılarına o kadar yanii!!! ancak bizim doktorlar ısararla kullanmamızı öneriyor bu kadar çok (kansızlık-adet düzensizliği hormonal bozukluk vs vs vs) etkisi var madem de neden bu kadar ısrarla öneriliyor çözemedim ben ???tamam kan testine her ay bakılıyor da dozajı falan ona göre öneriliyor daa yeterli midir sizce bu kadar basit midir yani
CİDDEN çok geniş etkili iri,yoğun akneleriniz varsa kullanın yoksa olabilecek her şeyi deneyin derim ben görüyorum toplumda yüzünde doğru dürüst bir şey yok o ilacı verdi diye kullanıyorlar bence Herkes kullanmamalı
TAVSİYEDİR...