roaccutane kullanırken burun ameliyatı

ladymonster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
24
0
36
İstanbul
roaccutane kullanırken burun ameliyatı hemde 2.burun ameliyatı yani revizyon olmak istiyorum. ama pek önerilmiyor sanırım offf burun ameliyatı olalı 6 ay oldu ve ilk günden beri sevmedim burnumu...

roaccutane kullanırken burun ameliyatı hemde 2.burun ameliyatı yani revizyon olmak istiyorum. ama pek önerilmiyor sanırım offf burun ameliyatı olalı 6 ay oldu ve ilk günden beri sevmedim burnumu...

Tam aradığım kişisin.bende 1 aydır roaccutane muadili zoretanin adlı ilacı kullanıyorum 1 ay sonra burun estetiği olacaktım fakat olumsuz yorumlar okudum doktorumlada görüşeceğim ama yorumun benim için önemli estetikten sonra ilaçla bir sorun yaşadın mı ?

Tam aradığım kişisin.bende 1 aydır roaccutane muadili zoretanin adlı ilacı kullanıyorum 1 ay sonra burun estetiği olacaktım fakat olumsuz yorumlar okudum doktorumlada görüşeceğim ama yorumun benim için önemli estetikten sonra ilaçla bir sorun yaşadın mı ?

Bu soruyu sormuştum ama cevap alamamıştım şimdi benim gibi bu ilacı kullanırken estetik olmak isteyen arkadaşlar vardır. Yine ben cevaplayayım :) zoretanin 5. aydayım ameliyat oldum hem dermatololji hem plastik cerrahi herhangi bir problem olmayacağını söyledi. şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım umarım birilerine yardımcı olurum :)

bende aktrent 5. ayımdayım septum deviasyonu ameliyatı olmak istiyorum ama ilaç kullandığım için narkoz sorun olabilir diye düşündüm sorun olmamasına sevindim peki roaccutane tedavinizin sonucu ne oldu ?

Ben de zoretananin kullanıyorum( akne ilacının başka bir türevi) henüz doktorumla görüşmedim ama endişelerim var. Merak ediyorum ameliyat için bir sıkıntı oldu mu veya iyileşme süresi uzadı mı? Şimdi ne durumdasınız

merhaba bende ameliyat olucam ilacın bitmesini beklemek istemiyorum ya. kullanırken ameliyat olan varmı?

bende burun ameliyat olacağım için doktor roaccutane nı vermemişti kanı sulandırıyormuş galiba burun ameliyatı olduktan 1 ay sonra başladım bugün ,ama acaba burnuma zararları var mı emin değilim.

Kizlar o ilac deriyi inceltiyor diye biliyorum acele etmeyin derim doktora danisin

Doktor Haldun kamburoğlu'nun sitesinde bununla ilgili bir bilgi görmüştüm. Siz de bakabilirsiniz. Tedavi bittikten 6 ay sonra operasyon gerçekleşebilir diyor

Bu soruyu sormuştum ama cevap alamamıştım şimdi benim gibi bu ilacı kullanırken estetik olmak isteyen arkadaşlar vardır. Yine ben cevaplayayım :) zoretanin 5. aydayım ameliyat oldum hem dermatololji hem plastik cerrahi herhangi bir problem olmayacağını söyledi. şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım umarım birilerine yardımcı olurum :)
Ayy tam olarak ben de o durumdayım şu an. Bazı hekimler gerçekten ameliyatı ama nefes almakta zorlanıyorum ameliyatı da ertelemek istemiyorum. Siz 2013’te bir sorun yasamadıysanız 2021’de ben de yaşamam herhalde 🙏🏼

Back
X