- Konu Sahibi ladymonster
roaccutane kullanırken burun ameliyatı hemde 2.burun ameliyatı yani revizyon olmak istiyorum. ama pek önerilmiyor sanırım offf burun ameliyatı olalı 6 ay oldu ve ilk günden beri sevmedim burnumu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
roaccutane kullanırken burun ameliyatı hemde 2.burun ameliyatı yani revizyon olmak istiyorum. ama pek önerilmiyor sanırım offf burun ameliyatı olalı 6 ay oldu ve ilk günden beri sevmedim burnumu...
Tam aradığım kişisin.bende 1 aydır roaccutane muadili zoretanin adlı ilacı kullanıyorum 1 ay sonra burun estetiği olacaktım fakat olumsuz yorumlar okudum doktorumlada görüşeceğim ama yorumun benim için önemli estetikten sonra ilaçla bir sorun yaşadın mı ?
Ayy tam olarak ben de o durumdayım şu an. Bazı hekimler gerçekten ameliyatı ama nefes almakta zorlanıyorum ameliyatı da ertelemek istemiyorum. Siz 2013’te bir sorun yasamadıysanız 2021’de ben de yaşamam herhaldeBu soruyu sormuştum ama cevap alamamıştım şimdi benim gibi bu ilacı kullanırken estetik olmak isteyen arkadaşlar vardır. Yine ben cevaplayayım :) zoretanin 5. aydayım ameliyat oldum hem dermatololji hem plastik cerrahi herhangi bir problem olmayacağını söyledi. şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım umarım birilerine yardımcı olurum :)