R Rosarioo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Eylül 2015 60 5 1 32 19 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosarioo #1 Merhaba arkadaş lar bu ilacı kullanırken ameliyat olunabiliyormu? Olunamiyorsa ilaç bittikten sonra hemen olunabiliyormu? Yoksa bekleme suresi varmı? Varsa ne kadar? Yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaş lar bu ilacı kullanırken ameliyat olunabiliyormu? Olunamiyorsa ilaç bittikten sonra hemen olunabiliyormu? Yoksa bekleme suresi varmı? Varsa ne kadar? Yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
filizz_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 62 14 28 İstanbul 19 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosarioo #2 Merhaba bende o ayarda bi ilaç kullandım ama doktorum kullanımı bittikten ancak 1 yıl sonra ameliyat olabilcegimi soyledi
Merhaba bende o ayarda bi ilaç kullandım ama doktorum kullanımı bittikten ancak 1 yıl sonra ameliyat olabilcegimi soyledi
M mgkr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Mart 2016 28 3 86 30 5 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosarioo #3 benim doktorum beklememi söyledi. pıhtılaşmayı zorlaştırıyormuş roaccutane. ameliyat sırasından herhangi bir endikasyonda tehlikeli olabilirmiş..
benim doktorum beklememi söyledi. pıhtılaşmayı zorlaştırıyormuş roaccutane. ameliyat sırasından herhangi bir endikasyonda tehlikeli olabilirmiş..