• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane tedavim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kucukkedi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
14
1
6
28
Merhaba arkadaşlar,
Bugün, yıllarca başlamamak için direndiğim, diğer tedavi yöntemlerinin çoğunu deneyip olumsuz sonuçlarla karşılaştığım sivilce problemimde son çarem olan roaccutane'a başlıyorum. 3 sene boyunca başlamamak için direndiğim roaccutane şuan elimde bugün buraya başlangıç olarak konuyu açıyorum. Gelişmeleri düzenli olarak yazacağım, bakalım nasıl geçecek tedavi süreci

Merhaba,

Roaccutane kesin sonuçlar veren bir tedavi yöntemi. Yeter ki gerekli hassasiyet gösterilsin. Gerekli tahlilleri ihmal demeyin ve bol su için:) sonu güzel olur.

vee 1 hafta oldu bile :) o kadar tedavi yöntemi denedim hiç böyle bişey görmedim, 4. gününde dudaklarım uyandığımda kupkuruydu sivilcelerim hemen sönmeye başladı yeni 3-4 tane sivilcem çıktı ama rahatsız etmiyorlar 2 gün oldu çıkalı, kurumaya başladılar bile :) şuan için mutluyum açıkçası dudak kuruması da mutlu etti, ilacın işe yaradığını gördüğüm için sorun etmiyoum :)

Canım öncelikle merhaba. Ben tecrübelerimden faydalanarak sana birkaç bilgi vermek isterim. 2015 Mart ayında Roaccutane tedavisine başlamıştım. 7 aylık süreç içerisinde en çok zorluk çektiğim dönemler 4. aydan sonraki dönemlerdi. Tedavim yaz ayına denk geldi ve az oranda nemli, kuru sıcağı olan bir şehirde yaşıyordum. Çok güzel bir zamanda tedaviye başlamışsın. Gelecek aylarda birkaç sıkıntı yaşayabilirsin cildinle alakalı ama tedavinin sonucu muhteşem ve dilediğin gibi olacaktır :)

Teşekkür ederim 5. Ay bitti benimde 3. Aydan sonra baya zor geçmeye başladı bakalım son 1 ay galiba :)

Back
X