Sivilceli Ciltler Roaccutane tedavimden 7 ay geçti ama izler geçmedi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Kızlar 2014 haziran gibi roaccutane tedavim bitmişti yüzümde kırmızı izler vardı hep.. Aradan 6-7 ay geçti izlerde hiç bi ilerleme olmadı yüzüm halen kıpkırmızı lazer tedavisinden başka bi çare yok mu lütfen yardım edin artık çok bıktım psikolojim bozuldu..

Kızlar 2014 haziran gibi roaccutane tedavim bitmişti yüzümde kırmızı izler vardı hep.. Aradan 6-7 ay geçti izlerde hiç bi ilerleme olmadı yüzüm halen kıpkırmızı lazer tedavisinden başka bi çare yok mu lütfen yardım edin artık çok bıktım psikolojim bozuldu..
Doktorunla görüştün mü ? Genellikle roaccutane tedavisi haziran gibi bitiyor.Yaz sonu da doktorlar soyucu krem veriyorlar acnelyse gibi. Doktorunla görüş istersen

Limonu denedin mi.?.Cildini yıkadıktan sonra tonik olarak kullanabilirsin.

Cildini temizledikten sonra pamuğa limon sıkarak tonik olarak kullanmanı kastetmiştimm..İlk günlerde suyla seyrelterek kullanabilirsin..Benim kırmızı sivilce izlerime baya iyi geldi. Hatta burda ceylimdeceylinim adlı arkadaşın konuyla ilgili açtığı başlık var.Yani acnelyse ve biomarisin mavi toniğini filan kullandım ama limon kadar etki etmedi..Üstelik cilt tonunu da açıyor.

Cildini temizledikten sonra pamuğa limon sıkarak tonik olarak kullanmanı kastetmiştimm..İlk günlerde suyla seyrelterek kullanabilirsin..Benim kırmızı sivilce izlerime baya iyi geldi. Hatta burda ceylimdeceylinim adlı arkadaşın konuyla ilgili açtığı başlık var.Yani acnelyse ve biomarisin mavi toniğini filan kullandım ama limon kadar etki etmedi..Üstelik cilt tonunu da açıyor.
Etkisini göstermeye başlaması için tahminen ne kadar kullanmam gerekir?

cildini iyi gözlemle ilk bir iki günde cildinde hafif durulma oluyor..Sonra gitgide rengi açılıyor benim 1,5 aydan fazla oldu.İlk sürdüğünde kızarıklık ve hafif yanma olabilir.. İstersen denemek için suyla seyrelterek sür 1-2 gün sonra. Doğrudan sürmeye başlarsın

o pütürtüler muhtemelen kullandığın makyaj ürünlerinden veya yüz yıkama jelinden olmuştur. ben gerçekten özellikle bi dönem sivilce ve iz problemi yaşadım. Çamkatranlı ve kükürtlü sabun çok iyi geldi çünkü cildi soyuyor.ARdından limonu tonik olarak uyguluyorum.Kırmızı izlerim de geçti çok şükür.Bir de ara ara pancar havuçsuyu kürü yapmanı öneririm...Karaciğeri temizliyor ve cildi harika yapıyor

o pütürtüler muhtemelen kullandığın makyaj ürünlerinden veya yüz yıkama jelinden olmuştur. ben gerçekten özellikle bi dönem sivilce ve iz problemi yaşadım. Çamkatranlı ve kükürtlü sabun çok iyi geldi çünkü cildi soyuyor.ARdından limonu tonik olarak uyguluyorum.Kırmızı izlerim de geçti çok şükür.Bir de ara ara pancar havuçsuyu kürü yapmanı öneririm...Karaciğeri temizliyor ve cildi harika yapıyor

Önerilein için çook teşekkür ederim ama çok fazla makyaj yapan biri değilim o lekeler deri altı sivilceleri gibi duruyor ama sivilce değil.Bide Pancar havuçsuyu kürü nasıl yapıcam anlatabilir misin ?

Önerilein için çook teşekkür ederim ama çok fazla makyaj yapan biri değilim o lekeler deri altı sivilceleri gibi duruyor ama sivilce değil.Bide Pancar havuçsuyu kürü nasıl yapıcam anlatabilir misin ?
Katımeyve sıkacağıyla her gün 3-4 havuç ve yarım pancar veya büyüklüğüne göre 1/3 pancarı sıkacaksın...koyu pembe bir karışım olcak böylece.Her gün içeceksin...1hafta 10 gün devam ettikten sonra gün aşırı devam edebilirsin.Ben çok faydasını gördüm.

Zaten sağlık bakımından da çok faydalı çünkü pancar koyu renkli olduğu için çok iyi bir antioksidan...Benim denemediğim yöntem kalmamıştı.Ozon terapisine bile gitmiştim.En ünlü cilt doktorlarına gittim sonuç hüsrandı...bu yöntem zaten sağlık bakımından da çok iyi

Sivilce izlerin için soğan kürü de kullanabilirsin..

1 bardak kaynatılmış, soğumuş içme suyu
1 çay kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı soğan suyu (Soğanı rendeleyip, suyunu kullanabilirsiniz)

Bir ay kadar kullandıktan sonra faydasını görürsün umarım..

ya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde çok az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var :((((

ya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde çok az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var :KK43:(((
Kükürtlü sabunu bi dene bence

Back
X