Sivilceli Ciltler Roaccutane üzerine konuşalım mı kızlar? Bu acemi arkadaşınıza yardım edin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

justicewarrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
302
53
98
Kızlar 10 gün oldu ben başlayalı. Artık son çaremdi çünkü birçok yol deneyip sonuç elde edememiştim. Gelin burada eski kullanıcı yeni kullanıcı farketmeksizin konuşalım :)

Merhaba ben de 2015 Aralık ayında roaccutane a başladım ve 10 ay kullandım. O zamanlar ben de böyle forumlarda bakıyordum sorular soruyordum. Şimdi merak ettim belki birilerine yardımcı olurum diye konuyu arattım. Çok ağır bir ilaç ama psikolojik.olarak hiç bir etkisi yok onda rahat olabilirsin. Ama seni tek etkileyen sürecin bu kadar uzun olması olacak benim 6. Ayda bile kocaman sivilcelerim vardı. Ama çok şükür geçtiler. Hiç umudum yoktu geçmeyecek diyordum herkesi yıpratmıştım ama bitti gitti. 5 aydır da yüzüm de eskisi gibi büyük olmasa da ufak tefek özel günler de çıkıyor onlar da geçiyor iki güne. Bir kere dudakların aşırı çatlayacak kanayacak. Ellerinin üzerinde dönem dönem alerjiye benzer seyler çıkacak. Saçların inan hic yaglanmayacak en guzel yani. Ben de soyulma hic olmadi yuzumde. Günes kremini sakın aksatma her gun sur. Ama sunu soyleyeyim izlere bi caresi yok. Benim ilac bittiginse yuzum de baya bir iz vardi onlar da zamanla soluyo gerci ben de hala var ama cok belli degil insallah zaman hemen gecer ve kurtulursun

Bende geçen sene kullanmıştım . Piskolojik sorunu gerçekten yok ama standart yan etki olan dudak kuruması ve cilt hassaslığı 6.aya girmeden bırakmaya zorladı beni . Bırakırken hala sivilce vardı ama sonradan geçti hepsi. Şuan hiç çıkmıyo Allah a şükür.

Ne kadar güzel şeyler söylemişsin yaa buna ihtiyacım vardı :) sonradan tekrarladı diyen çok olmuş ve bu çok moral bozucu

İlaçtan önce seninde mi büyük büyük çıkıyordu

Ama sen gine de doktoruna uy. Belki sen 5 ay kullanınca geçmiyecek ben ümidi kesip bırakmıştım çünkü belki bi umut çıkmaz diye. :)

Iyi akşamlar... öncelikle forumda üyeliğim eski ama ilk defa yazıyorum yani yeni sayılırım ... ben bu ilacı 2007 de kullanmıştım o dönem inanılmaz sivilce basmıştı suratimi boynuma kadar iniyordu hatta yolda giderken minibüste falan hiç tanımadığım insanlar bile durdurup yüzüne şunu sür bunu yap falan diyorlardı ve gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor böyle tepkilere sonra birgün babaannem bi bu ilacı öğrenip doktordan randevu aldı benim için ben 7 ay kullandım ilk 6 ay 30mg son ay 10 mg ve tamamen geçti sivilcelerim hicbirsekilde yan etkisini görmedim ki zaten her ay doktor kan testi istiyor ve degerlerinize bakıp ona gören tedaviye devam ediyor ben iyiki kullanmisim diyorum gerçekten hayat kurtardı bende... kullandığım dönem cildim hiç yaglanmiyordu hatta saçlarım bile o yüzden muhtemelen doktorda cildin için krem ve jel tarzı birşey verecektir.

İlaç bittikten belli bi süre sonra tekrar eski halime dönmekten korkuyorum ben

Valla bende hiç öyle birşey olmadı çok şükür sende de olmaz umarım canım... benim yüzüm tarla gibiydi olsa bende olurdu diye düşünüyorum

Bende 22 yaşındayım şu an. Zaten 20li yaşlardan sonra daha etkili olduğu söyleniyor. Peki ilaç kullanırken ağda epilasyon durumlarını nasıl halledicez
Doktora sorarsın bir sıkıntı olur mu diye.. ben jilet kullanıyordum ki zaten doktor da bana ağda yapamazsın falan gibi birşey dememişti. bu ilaca başlarken ilk önce evli olup olmadığını soruyorlar genelde çünkü ilacı kullandığın dönem boyunca hamile kalmaman gerekiyor veya hamile birisine kan vermemen gerekiyor. mutlaka iyi bir doktor bulun. ben o açıdan şanslıydım sanırım. hatırlasam doktorun adını verirdim ama malesef üstünden 10 sene geçti o yüzden hatırlayamıyorum

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.

Salatalık maskesiyle geçirebilseydik geçirirdik zaten ama bazen bu sivilce problemi daha ciddi boyutlar haline gelip AKNEye dönüşebiliyor ve bu durumda tek çare ilaç tedavisi oluyor...

Kızlar benimde bugun 1.ayım doldu güneş kremi araştırıyorum kullanıpta memnun kaldığınız ürün oldu mu birde temizleyici olarak ne kullanıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…