Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlerroaccutane ve beraberinde adet gecikmesi
Arkadaşlar tedavimin 2.ayındayım 20mg roaccutane,10mg zoretanin birlikte kullanıyorum.fakat 1bucuk aydır adet olamıyorum baya gecikti. Sizde böyle bir problem yaşadınız mı.korkmaya başladım
ben kullanmadım ama bldiğim kadarıyla böyle durumlar görülebiliyor. doktorunla bir görüş bence. doz fazla gelmiş olabilir. her ay kan tahlillerini yaptırmayı da ihmal etme çok önemli
şöle söyliyim. bundan 2 sene evel kullandım zoretanini. ve hala adet düzensizliğimle baş etmeye çalışıyorum. sivilceleri yok edio ama yan etkileri fazla. adet gecikmesi yapıo bende oldu çünkü. ben direk kadn doktoruna gitmiştim hapla adet oluodum. arada bi gecikiodu. ilacı bıraktım düzelmedi. düzelmesi için uğraşıyorum. ama sivilceler yok ona seviniyorum bi yandan da adetler uğraşıyorum. bian önce doktora git bence cnm...
evet ben de olmuştu bir kez gecikti 2 3 ay falan olmadım sonra 3 hafta boyunca oldum normalde 3 4gün sürerdi ama sonra bi daha düzensizlk olmadı bi kereye mahsusdu
Arkadaşlar tedavimin 2.ayındayım 20mg roaccutane,10mg zoretanin birlikte kullanıyorum.fakat 1bucuk aydır adet olamıyorum baya gecikti. Sizde böyle bir problem yaşadınız mı.korkmaya başladım
Merhaba bende yaklaşık 1 aydır roaccutane muadili bir ilaç kullanıyorum adetim bir kaç gün gecikti ilacın prkspektüsünde böyle bir yan etkiden bahsediyorum bendeki ilacın prkspektüsündeli yazılar yabancı