Sivilceli Ciltler roaccutane ve beraberinde adet gecikmesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

anjuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7
0
86
İzmir
Arkadaşlar tedavimin 2.ayındayım 20mg roaccutane,10mg zoretanin birlikte kullanıyorum.fakat 1bucuk aydır adet olamıyorum baya gecikti. Sizde böyle bir problem yaşadınız mı.korkmaya başladım:(

ben kullanmadım ama bldiğim kadarıyla böyle durumlar görülebiliyor. doktorunla bir görüş bence. doz fazla gelmiş olabilir. her ay kan tahlillerini yaptırmayı da ihmal etme çok önemli

şöle söyliyim. bundan 2 sene evel kullandım zoretanini. ve hala adet düzensizliğimle baş etmeye çalışıyorum. sivilceleri yok edio ama yan etkileri fazla. adet gecikmesi yapıo bende oldu çünkü. ben direk kadn doktoruna gitmiştim hapla adet oluodum. arada bi gecikiodu. ilacı bıraktım düzelmedi. düzelmesi için uğraşıyorum. ama sivilceler yok ona seviniyorum bi yandan da adetler uğraşıyorum. bian önce doktora git bence cnm...

evet ben de olmuştu bir kez gecikti 2 3 ay falan olmadım sonra 3 hafta boyunca oldum normalde 3 4gün sürerdi ama sonra bi daha düzensizlk olmadı bi kereye mahsusdu

Arkadaşlar tedavimin 2.ayındayım 20mg roaccutane,10mg zoretanin birlikte kullanıyorum.fakat 1bucuk aydır adet olamıyorum baya gecikti. Sizde böyle bir problem yaşadınız mı.korkmaya başladım:(

Merhaba,

bende roaccutune da 1. ayımı bitirdim.. ama 1.5 aydır adet olmadım.. bu gecikme normalmiymiş? acil cvp verirseniz sevinirm.. bende korkmaya başladm..

merhaba canım,
bende kullanırken 1.5 ay gecikme olmuştu. bir hafta boyunca hayıt tohumu demleyip içtim regl oldum. tavsiye ederim.

merhaba canım,
bende kullanırken 1.5 ay gecikme olmuştu. bir hafta boyunca hayıt tohumu demleyip içtim regl oldum. tavsiye ederim.
Merhaba bende yaklaşık 1 aydır roaccutane muadili bir ilaç kullanıyorum adetim bir kaç gün gecikti ilacın prkspektüsünde böyle bir yan etkiden bahsediyorum bendeki ilacın prkspektüsündeli yazılar yabancı

Back
X