roaccutane ve burun ameliyatı

estooree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
229
40
48
36
Arkadaşlar meraba ben burun ameliyatı olmak istiyorum ama roaccutane adlı sivilce ilacının Son ayındayım cildiye ye gittim bugün doktorum altı ay sonra sonra ameliyat olabilirsin dedin şok oldum benim gibi bu ilacı kullanıp ameliyat olan varmı dir

roaccutane kullanmıştım bundan bir 4 sene öncesinde. kullanımının kaçıncı ayındasınız bilemiyorum ama benim burun içi deliklerime kadar derimde inanılmaz bir hassasyetleşme olmuştu. burun kanamalarımı durdurmak için burun içine doktorumun önerdiği kremi kullanıyordum her gün. bu ilaç inanılmaz yan etkisi olan bir ilaç. vücdunuzun bu yan etkilerden arınması ve biraz daha normal standartlara ulaşması açısından demişitr doktorunuz muhtemelen. sonuçta normalinden çok daha ince bir cilt yapısına sahipsınız şu an

Kızlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve yuzume yağ dolgusu yapıldı. Doktor dün roaccutane a başlamam gerektiğini söyledi, ben de aldım dün gece ve bu sabah içtim. Yanlız kendisine burun ve dolgu operasyonlarımı söylemeyi unuttum. Bir sıkıntı yaşar mıyım ne dersiniz ?

Bende 3 sene önce roaccutane kullanmıştım. Vücut inanılmaz hassaslasiyor. Yanlislikla tırnağim hafif tenime degse hemenn kizariyordu. Bırakın açıkta güneşte durmayı güneşli havada dışarı çıksam uzun kıyafetlerle bile kızarıyordum yine. Doktorun doğru demiştir büyük ihtimalle. Sağlık hiç bişeye benzemez. Insan da plan yapıp sekteye uğrayınca canı sıkılıyor ama yapacak bişey yok. Bende yeniden tek tük sivilce çıkıyordu ameliyattan sonra pütür pütür alnıma doğru yayıldı. Yine cildiye yolları gözüktü bana. Bebek te istiyoruz tekrar roaccutane kullanamam. Zaten bu tedaviden sonra pcos olduğumu öğrendim. :(

Kızlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce burun ameliyatı oldum ve yuzume yağ dolgusu yapıldı. Doktor dün roaccutane a başlamam gerektiğini söyledi, ben de aldım dün gece ve bu sabah içtim. Yanlız kendisine burun ve dolgu operasyonlarımı söylemeyi unuttum. Bir sıkıntı yaşar mıyım ne dersiniz ?
benim doktorum 6 . ayıma kadar bekletti ilacı almadan burum içi kanamalara sebep oldugundan ameliyatın erken zamanlarında başlamak tehlikeli diye biliyorum

Back
X