Hayırlı olsun :))) Benim 6 aylık tedavim dün bitti,çok mutluyum.Darısı başına
hayırlı olsun ben bu ilacı 6 ay kadar kullandım. Sorun olursa bana sorabilirsiniz :) izler kaldı bende ama hep -.- bir de internette hep korkunç şeyler yazmışlar bunun hakkında onlara inanmayın. herkesin bünyesi farklıdır. bende çok rahat geçti (karaciğer açısından diyorum) sadece yanında nemlendiriciyle gezmeyi alışkanlık haline getiriyorsun. evdeyken bile dudaklarına ellerine krem sürmen lazım. uyumadan önce özellikle dudaklarını nemlendir sabah korkunç oluyor yoksa
Ellerinin üzerinde zaman zaman kızarıklıklar olabilir.Ben ilk olduğunda çok korkmuştum hep kalırsa diye.Ama bol bol kremleyince geçti.Birkaç kez daha tekrarladı ama nemlendirince birkaç güne geçiyor korkma sakın.
Ellerinin üzerinde zaman zaman kızarıklıklar olabilir.Ben ilk olduğunda çok korkmuştum hep kalırsa diye.Ama bol bol kremleyince geçti.Birkaç kez daha tekrarladı ama nemlendirince birkaç güne geçiyor korkma sakın.
Benim sivilcelerim kirmizi leke gibi olurdu sivilce gibi degilde ama simdi beyaz beyaz cikiyor kusma dedikleri boyle birsey degil mii?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben roaccuntane de kullandm zoretanin de kullandım birini 6 ay kullandm mide ağrılarm şikayetlerim başladı leke ve sivilcelerimn çoğuda bittiği için bıraktım.Fakat tekrar nüksetti .. yüzüm cildim çok yağlı ama sürekli temiz tutmaya calıştım yağlı yiyecek sivilce fndk fstk cips herşeyi kestm ama fayda etmedi.Zoretanine başladm uzun bir zamandan snra ama bedenim midem kaldrmadı nerdeyse iflas edecek hale geldi bedenim. Ve şu an ileri düzey mide rahatszlğm var ve sürekli bulantı kusmalardan acillerdeyim.. Midemi parçaladı anlayacğnz. Daha yeni bugün gittim doktora yine aynı hapı dayattı bana istemedm çnkü doğuracağı sonuçları biliyorum.. Demem o ki elinizden geldiği sürece kullanmamaya çalışın haddinden fazla hasarlar yaratıyor .. Bu daha yakın dönemde gördüğüm hasarlar kimbilir ilerki yıllarda daha nelerle karşılaşp cezasını çekeceğim..
Ben roaccuntane de kullandm zoretanin de kullandım birini 6 ay kullandm mide ağrılarm şikayetlerim başladı leke ve sivilcelerimn çoğuda bittiği için bıraktım.Fakat tekrar nüksetti .. yüzüm cildim çok yağlı ama sürekli temiz tutmaya calıştım yağlı yiyecek sivilce fndk fstk cips herşeyi kestm ama fayda etmedi.Zoretanine başladm uzun bir zamandan snra ama bedenim midem kaldrmadı nerdeyse iflas edecek hale geldi bedenim. Ve şu an ileri düzey mide rahatszlğm var ve sürekli bulantı kusmalardan acillerdeyim.. Midemi parçaladı anlayacğnz. Daha yeni bugün gittim doktora yine aynı hapı dayattı bana istemedm çnkü doğuracağı sonuçları biliyorum.. Demem o ki elinizden geldiği sürece kullanmamaya çalışın haddinden fazla hasarlar yaratıyor .. Bu daha yakın dönemde gördüğüm hasarlar kimbilir ilerki yıllarda daha nelerle karşılaşp cezasını çekeceğim..
Bence yaşadığınız kötü sonuçları burada paylaşmayın.İnsanlar binbir umutla o ilaca başlıyor ki karar vermek hiç kolay değil.O yüzden insanların umutlarını söndürmeyin lütfen.Benim çevremde onlarca insan kullandı,üzerinden yıllar geçti kaymak gibi cilde sahip oldular ayrıca hiçbir sağlık sorunlarıda yok.Sizinki istisna bir durum olmuş geçmiş olsun.Ama bunlar herkeste olacak diye birşey yok.Kendimde 6 ay kullandım,4 gün önce bitti tedavim,maşallah turp gibiyim.Umarım sizde sağlığınıza en kısa sürede kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?