Sivilceli Ciltler Roaccutane!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elif005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
66
3
36
Amasya
4gunumdeyim simdilik birsey yok ama tam haliyle hazirim patlamalara catlamalara:) yogun arastirmalar sonucu bu urunleri aldim hadi bismillah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399545553316.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 132
hayırlı olsun ben bu ilacı 6 ay kadar kullandım. Sorun olursa bana sorabilirsiniz :) izler kaldı bende ama hep -.- bir de internette hep korkunç şeyler yazmışlar bunun hakkında onlara inanmayın. herkesin bünyesi farklıdır. bende çok rahat geçti (karaciğer açısından diyorum) sadece yanında nemlendiriciyle gezmeyi alışkanlık haline getiriyorsun. evdeyken bile dudaklarına ellerine krem sürmen lazım. uyumadan önce özellikle dudaklarını nemlendir sabah korkunç oluyor yoksa

Tsk ederim Allah herkese yardim etsin bugun 5.gun dudaklarim yeni kurudu onlar icin blistex dudak kremi aldim simdilik bi sorun yok benim bunyem zayiftir antibiyotik bile kullanamam normalde ama bu ilac bana zarar vermediyse kimseye vermez herkes rahatlikla kullanabilir bence ama tabi yinede bu karari ilerleyen gunlerde vercem :)

Ellerinin üzerinde zaman zaman kızarıklıklar olabilir.Ben ilk olduğunda çok korkmuştum hep kalırsa diye.Ama bol bol kremleyince geçti.Birkaç kez daha tekrarladı ama nemlendirince birkaç güne geçiyor korkma sakın.

Ellerinin üzerinde zaman zaman kızarıklıklar olabilir.Ben ilk olduğunda çok korkmuştum hep kalırsa diye.Ama bol bol kremleyince geçti.Birkaç kez daha tekrarladı ama nemlendirince birkaç güne geçiyor korkma sakın.

Benim sivilcelerim kirmizi leke gibi olurdu sivilce gibi degilde ama simdi beyaz beyaz cikiyor kusma dedikleri boyle birsey degil mii?

Valla sivilcelerden oyle bikmisim ki olmezsem bu ilaci sonuna kadar kullancam :) kizarsada yansada :)

Valla sivilcelerden oyle bikmisim ki olmezsem bu ilaci sonuna kadar kullancam :) kizarsada yansada :)

Ilk ile son foton varsa koyar misin merak ediyorum kimse koymamis ya

Benim sivilcelerim kirmizi leke gibi olurdu sivilce gibi degilde ama simdi beyaz beyaz cikiyor kusma dedikleri boyle birsey degil mii?

evet onlar. hem de büyük büyük sivilceler çıkardı bende (çok değil de ayda bir tane ve çenemde gibi) onları sakın yolma, ilaç zaten geçirecek onları. gizlemek için kozmetik malzemeler de kullanma daha kötü yapar ayrıca cildin yaşlanmasın boşuna. ben yoldum iz kaldı hep öfff :/

Ben roaccuntane de kullandm zoretanin de kullandım birini 6 ay kullandm mide ağrılarm şikayetlerim başladı leke ve sivilcelerimn çoğuda bittiği için bıraktım.Fakat tekrar nüksetti .. yüzüm cildim çok yağlı ama sürekli temiz tutmaya calıştım yağlı yiyecek sivilce fndk fstk cips herşeyi kestm ama fayda etmedi.Zoretanine başladm uzun bir zamandan snra ama bedenim midem kaldrmadı nerdeyse iflas edecek hale geldi bedenim. Ve şu an ileri düzey mide rahatszlğm var ve sürekli bulantı kusmalardan acillerdeyim.. Midemi parçaladı anlayacğnz. Daha yeni bugün gittim doktora yine aynı hapı dayattı bana istemedm çnkü doğuracağı sonuçları biliyorum.. Demem o ki elinizden geldiği sürece kullanmamaya çalışın haddinden fazla hasarlar yaratıyor .. Bu daha yakın dönemde gördüğüm hasarlar kimbilir ilerki yıllarda daha nelerle karşılaşp cezasını çekeceğim..

Allah yardimcin olsun daha once bu kadar sıkınti yasayan gormedim senin bunyenle ya da baska bir rahatsizliginla alakalidir belki.benimde midem hassastir ama bende birsey yapmadi.tekrar gecmis olsun

Bence yaşadığınız kötü sonuçları burada paylaşmayın.İnsanlar binbir umutla o ilaca başlıyor ki karar vermek hiç kolay değil.O yüzden insanların umutlarını söndürmeyin lütfen.Benim çevremde onlarca insan kullandı,üzerinden yıllar geçti kaymak gibi cilde sahip oldular ayrıca hiçbir sağlık sorunlarıda yok.Sizinki istisna bir durum olmuş geçmiş olsun.Ama bunlar herkeste olacak diye birşey yok.Kendimde 6 ay kullandım,4 gün önce bitti tedavim,maşallah turp gibiyim.Umarım sizde sağlığınıza en kısa sürede kavuşursunuz.

Kesinlikle hak veriyorum bende cok yorum okudum kotu iyi ama kesinlikle kullanmakta kararliydim ve basladim cok cok kotu bir etkisi olmadikca da birakmayi dusunmuyorum baslayacak olanlara da sunu soyleyeyim yuzundeki o umutsuz sivilcelerden daha kotusu olamaz bende takinti olmustu ne zman gecer diye 4 yil hic gecmedi ama simdi umudum var 6 ay sonra temizlencem bugun 8 gun sivilcelerim kusma doneminde ama bi sıkıntim yok herkeste olan şeyleri yasiyorum ve vucudum duruldu tenim kurudu ve daha simdiden daha duzgun

Ben çevreden duyduğum olumsuz şeyler yüzünden bu ilacı kullanmayı yıllarca erteledim korkumdan.Ve bu yüzdende yıllarca sivilceleri ve izlerini fondotenlerle kapatmak zorunda kaldım ve aynalara küstüm.En sonunda canıma tak etti ve başladım.Şimdi kendime kızıyorum millete kulak asıp yıllarca boşuna erteleyip,kendime eziyet etmişim.Şimdi maşallah tam istediğim durumdayım,makyajsız geziyorum artık.Minicik 1-2 ufak iz dışında hiçbirşey yok.Onlarda yüzümün eski halinden sonra görünmüyor bile.belkide ben bildiğim için görüyorum o derece yani.Ayın 24 ünde kontrolüm var.Dr soyma kremini verince o minik izlerde geçicek inşallah.

Ins hepimiz mutlu olarak bakariz aynaya bende çok bunalip basladim bende bitince umarım sen kadar mutlu olurum

Bende 5 ay kullandım ve sivilcelerim gitti. Benimde dudaklarim catlatip patladim, gorenler dayak yedigimi falan saniyordu. Vazelin kullanmak lazim. Gozlerimde cok kurudu ve birisiyle konusurken benim psikolojik sorunum var saniyorlardi. Bol sanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…