• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende yeni kullanmaya başladım.hapı kullanırken fondoten yada bb krem kullanmanın sakıncası var mı acaba.doktor güneşe çıkmamamı söylediği halde ben kullanmaya başlamamın 4. günü güneş koruyucusuz güneşe çıktım.fondoten vardı yüzümde.akşamına kızardı biraz yanmışım sanırım.akşam soyulmaya başladı cildim yani yeni yeni etki etmeye başlamıştı.kötü bi etkisi olur mu acaba çok tedirgin oldum.ertesi gün geçti biraz kızarıklık ama iyice etki ettiği için bu günlerde yine kızardı.kapatıcı kullanmak istiyorum ama gözeneklerim açılcak diyede korkuyorum.hapı kullanırken kapatıcı kullananlar varmı aranızda bi zararı oluyo mu ve ogün güneşe çıkmamın nası bi zararı olur.

ben bb de fondatende pudra da kullandım canım bir soru olmadı. güneş kremi sürdüm tabi dışarı çıkmadan önce. ama bi süre sonra makyaj yyapmak lanet bir şey oluyor. fondtni yedirirken cildim sürekli soyuluyor pul pul dökülüyor .yaptığın makyaj bir şeye benzemiyor. makyajsız rahat edebilirsen yapma bence .ama ben baya takıktım yapıyordum az da olsa

Ben de makyaj yaptim ama doktorun onerilerini ciddiye alin. Yuze agda yapmayin demislerdi ben inanmadim ne olacak dedim ve yaptim cektigim bezle birlikte derim de kalkti. O zaman inanmistim ilacin sakasi olmadigina.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben bb de fondatende pudra da kullandım canım bir soru olmadı. güneş kremi sürdüm tabi dışarı çıkmadan önce. ama bi süre sonra makyaj yyapmak lanet bir şey oluyor. fondtni yedirirken cildim sürekli soyuluyor pul pul dökülüyor .yaptığın makyaj bir şeye benzemiyor. makyajsız rahat edebilirsen yapma bence .ama ben baya takıktım yapıyordum az da olsa

güneş kremi şuan dışarı çıkmasam bile sürüyorum ama ogün öyle bi aptallık ettim işte.bayada kaldım güneşte.eskisi kadar makyaj yapmayı düşünmüyorum zaten havada sıcak ama bazı yerlerde de böyle gerçekten olmuyo.bende takığım biraz makyaj yapmadan cildim yüzünden çok kötü görünüyorum.herşeysiz çıkarımda kapatıcısız dışarı çıkamam.

Ben de makyaj yaptim ama doktorun onerilerini ciddiye alin. Yuze agda yapmayin demislerdi ben inanmadim ne olacak dedim ve yaptim cektigim bezle birlikte derim de kalkti. O zaman inanmistim ilacin sakasi olmadigina.

çok feci olmuş gerçekten.aylarca böyle sürmesi gözümü korkutuyo.akıllandım bende ogün ama çok geçti.umarım iz falan olmaz.ilaç iyice etki etmemişti diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi :( teşekkürler cevabınız için.

Korkmayin, o ilac benim icin cok keyifli bir yolculuktu. Sonunda cok mutlu olmustum siz de oyle olacaksiniz. ;)

ya ilaç kullanımı bittikten ne kadar sonra ağda yaptırabiliriz?
benim normalde tenim çok hassas epilasyon aletiyle bile aldığımda 2 saat benek benek oluyor bir de iki kez geçince aynı yerden kanıyor.
malum yaz geldi ama tüm vücudum hala kuru olduğu için korkuyorum :/

O zaman etkisi hala gecmemistir bence hemen yapmayin. Ben jiletle idare etmistim.

ya ilaç kullanımı bittikten ne kadar sonra ağda yaptırabiliriz?
benim normalde tenim çok hassas epilasyon aletiyle bile aldığımda 2 saat benek benek oluyor bir de iki kez geçince aynı yerden kanıyor.
malum yaz geldi ama tüm vücudum hala kuru olduğu için korkuyorum :/

Doktorlar ilacın 1 ay sonunda vücuttan atıldığını söylüyolar, her ihtimale karşı ilk 1-2 ay ağda yaptırmamak mantıklı sanırım :/

Back
X