ayarlayıp koyayım canım hatta özelden atayım olur mu
Olur tabii ki......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayarlayıp koyayım canım hatta özelden atayım olur mu
ben bb de fondatende pudra da kullandım canım bir soru olmadı. güneş kremi sürdüm tabi dışarı çıkmadan önce. ama bi süre sonra makyaj yyapmak lanet bir şey oluyor. fondtni yedirirken cildim sürekli soyuluyor pul pul dökülüyor .yaptığın makyaj bir şeye benzemiyor. makyajsız rahat edebilirsen yapma bence .ama ben baya takıktım yapıyordum az da olsa
Ben de makyaj yaptim ama doktorun onerilerini ciddiye alin. Yuze agda yapmayin demislerdi ben inanmadim ne olacak dedim ve yaptim cektigim bezle birlikte derim de kalkti. O zaman inanmistim ilacin sakasi olmadigina.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Korkmayin, o ilac benim icin cok keyifli bir yolculuktu. Sonunda cok mutlu olmustum siz de oyle olacaksiniz.![]()
Ben de makyaj yaptim ama doktorun onerilerini ciddiye alin. Yuze agda yapmayin demislerdi ben inanmadim ne olacak dedim ve yaptim cektigim bezle birlikte derim de kalkti. O zaman inanmistim ilacin sakasi olmadigina.
ya ilaç kullanımı bittikten ne kadar sonra ağda yaptırabiliriz?
benim normalde tenim çok hassas epilasyon aletiyle bile aldığımda 2 saat benek benek oluyor bir de iki kez geçince aynı yerden kanıyor.
malum yaz geldi ama tüm vücudum hala kuru olduğu için korkuyorum :/