Robot süpürge önerisi acil

nesyaprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
93
20
18
30
Merhaba kızlar bir türlü model marka karar veremedim robot süpürge için roborock markası nı aşırı öneriyorlar bende Q Revo s modelini düşünüyorum ama kararsızım ikiz bebeklerim ve bir de kedim var ona göre çekim gücü iyi olsun hayatımı kolaylaştıracak bir şey olsun istiyorum

Merhaba kızlar bir türlü model marka karar veremedim robot süpürge için roborock markası nı aşırı öneriyorlar bende Q Revo s modelini düşünüyorum ama kararsızım ikiz bebeklerim ve bir de kedim var ona göre çekim gücü iyi olsun hayatımı kolaylaştıracak bir şey olsun istiyorum
Size verilen fikirlerden bende faydalanmak isterim. 14 aylık bebeğim var ve 6,5 aylık hamileyim bana da şart oldu. Hem süpürüp hem Yerleri silen modeller varmış ben de o şekilde düşünüyorum ama hangi marka iyi kullanıp memnun kalanlardan tavsiye beklerim. Teşekkür ederim şimdiden🦋

Q revo max v kullanıyorum bi yıldır
Çok güzel siliyor öncelikle.
Kendi paspasını yıkayıp kurutuyor,istediğin aralıklarla paspas yıkıyor temizlik yaparken. Video kamera özelliği sayesinde evde yokken kedişime de bakabiliyorum.
Tavsiye ederim.

Q revo max v kullanıyorum bi yıldır
Çok güzel siliyor öncelikle.
Kendi paspasını yıkayıp kurutuyor,istediğin aralıklarla paspas yıkıyor temizlik yaparken. Video kamera özelliği sayesinde evde yokken kedişime de bakabiliyorum.
Tavsiye ederim.
Bu modelde aklımda olsun araştırayım çok teşekkür ederim

Back
X