Robot süpürge önerisi

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.880
7.367
158
28
Merhaba hanımlar,

Daha önce robot süpürge önerisi başlıklı bir konu açmıştım ancak cevap gelmediği için aktif olan bdv'ye açmak istedim. (modaratörlerden isteğim bir süre konu burda kalsın en azından aktif olsun)

Bu aralar robot süpürge almak istiyorum ama o kadar fazla model var ki işin içinden çıkamadım. Memnun kaldığınız marka/model bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.

Günaydın. Ben mi vacuum mop 2 kullanıyorum. Özellikleri benim için yeterli. Tavsiye ederim. Daha üst modeller var ama bütçeniz ne kadardır bilemiyorum. Fiyat anlamında benimki biraz daha uygun kalıyor

Günaydın. Ben mi vacuum mop 2 kullanıyorum. Özellikleri benim için yeterli. Tavsiye ederim. Daha üst modeller var ama bütçeniz ne kadardır bilemiyorum. Fiyat anlamında benimki biraz daha uygun kalıyor
Bütçem 50bine kadar var

Bende de roboeock s7 var. Annem kendine almıştı kullanmayınca bana verdi. Ben memnunum. Sadece boşaltma işlemini düzgün yapmıyor. Bir kere tamire gitti, düzeldi. Sonra gene bozuldu. Ben kalanı kendim boşalıyorum.

Roborock s7 memmunum ama ben alalı 3 sene oldu.

Bende de roboeock s7 var. Annem kendine almıştı kullanmayınca bana verdi. Ben memnunum. Sadece boşaltma işlemini düzgün yapmıyor. Bir kere tamire gitti, düzeldi. Sonra gene bozuldu. Ben kalanı kendim boşalıyorum.
Şimdi baktım da s7nin pek çok varyasyonu var. Sonic mopping, maxv Ultra, max Ultra, pro, pro plus vs vs. Sizlerin kullandığı hangisi acaba? Fotoğraflarını ekliyorum.

Eklentiler

• 110000034215625.webp
    110000034215625.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 110000106594417.webp
    110000106594417.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 10
  • roborock-s7-max-ultra-beyaz-robot-supurge_828561412.webp
    roborock-s7-max-ultra-beyaz-robot-supurge_828561412.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba hanımlar,

Daha önce robot süpürge önerisi başlıklı bir konu açmıştım ancak cevap gelmediği için aktif olan bdv'ye açmak istedim. (modaratörlerden isteğim bir süre konu burda kalsın en azından aktif olsun)

Bu aralar robot süpürge almak istiyorum ama o kadar fazla model var ki işin içinden çıkamadım. Memnun kaldığınız marka/model bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
Roborock s7 var harika bir şey yerde zerre toz bırakmıyor. Silmesi de çok iyi. Xiaomi alan tanıdıklar var çok memnun değiller.

Merhaba hanımlar,

Teşekkürler.
Roborock q7 Max plus beyaz. İki sene önce aldım.Memnunum

Büyük istasyonu olanlardan değil. Kendim boşaltıyorum çöpünü.

Su hazinesinin içine de çok az köpürmeyen deterjan koyuyorum silerken tertemiz yapıyor.
Sakın su haznesine sudan başka bir şey koymayın arkadaşınki bozuldu sirke mi ne koymuş yapma dediğim halde. Bezi deterjanlayip takmanız daha iyi olur

Xiaomi mi vacuum mor 2 pro kullanıyorum. Alalı oldu baya. Oğlum süpürgeyle oynuyordu kaldırmıştım. Büyüdüğü için tekrar çıkardım. Gayet güzel toz topluyor. Saç topluyor. Siliyorda ben memnunum… haritalandırmayı ayarlayınca iş görüyor

Bende almayı düşünüyorum bu ara konu takibimde kalsın :D
Genel araştırma sonucu roborock s8 memnuniyeti yüksek olandı

Sakın su haznesine sudan başka bir şey koymayın arkadaşınki bozuldu sirke mi ne koymuş yapma dediğim halde. Bezi deterjanlayip takmanız daha iyi olur
Yaaa 😔

Aslında biliyorum ama sırf suyla silmesi hoşuma gitmiyor.

Ama dediğiniz gibi bezi o şekilde takabilirim.

Merhaba,
Ben roborock saros 10 kullanıyorum.
Kurulum basit evi haritalandirmasi hali algılaması cok iyi. Ayrica kıyı köşe guzel giriyor temizliyor. Emiş gucu en yuksek makine.
Bence tek dez avantajı deterjan koyamamak kendi önerdikleri solüsyon kullanıyorsun onunda fiyati 1500 tl saçmalık yani ve kokusu da yok :)
Onun disinda harika ürün. Tavsiye ederim

Yaaa 😔

Aslında biliyorum ama sırf suyla silmesi hoşuma gitmiyor.

Ama dediğiniz gibi bezi o şekilde takabilirim.
Ben çok az bulaşık deterjanı + sirkeli suya batırıp çok sıkmadan takıyorum pırıl pırıl yapıyor 😍 Kedi ve küçük çocuk var yer temizleme solüsyonulari ya da çamaşır suyu kullanmıyorum (bunun buharı tehlikeli zaten).

Back
X