Robot süpürge önerisi

Bende almayı düşünüyorum bu ara konu takibimde kalsın :D
Genel araştırma sonucu roborock s8 memnuniyeti yüksek olandı
Ben de s8 düşünüyorum ama öyle battım ki s8 pro, s8 pro Ultra, s8, s8 maxv ne farkı var hepsi aynı gibi 🤣

Ben de s8 düşünüyorum ama öyle battım ki s8 pro, s8 pro Ultra, s8, s8 maxv ne farkı var hepsi aynı gibi 🤣
çok büyük bir şey istemiyorum ben muhtemelen en aparatsız olanı alırım. Ama gerekli bir şey mi hala bilmiyorum. Görümcemde var hiç kullanmıyor bile kaldırmış. Ama o evde tüm gün çalışmıyor ben çalışıyorum işime yarar diye düşünüyorum. Onun haricinde 2 arkadaşımda var onlarda çalışmıyor ama baya kullanıyorlar.

çok büyük bir şey istemiyorum ben muhtemelen en aparatsız olanı alırım. Ama gerekli bir şey mi hala bilmiyorum. Görümcemde var hiç kullanmıyor bile kaldırmış. Ama o evde tüm gün çalışmıyor ben çalışıyorum işime yarar diye düşünüyorum. Onun haricinde 2 arkadaşımda var onlarda çalışmıyor ama baya kullanıyorlar.
Ben de çalışıyorum evi haftasonu temizleyebiliyorum. Bazen biri arıyor akşam geleceğiz diye benim ev süpürüp ikramlık hazırlamam gerekiyor. Sağ olsun eşim yardım ediyor ama erkek iş yapmasından ne hayır göreceksin. O yüzden diyorum en azından ben toz falan alırken o da süpürür, her gün süpürge evde kıl tüy olmaz. Bir de aşırı saç döken biriyim lazım bence ya

Vala benimkinin kafası çok karışıyor
Her defasında resetle kur evi tanıt ooo uyuz oluyorum artık
Geçen kurdum gene
geldim etrafında dönüyor manyak
Alıp yere vurasım geldi
Ben 5 yıl önce almıştım
Şimdi yeni teknoloji nasıldır bilmiyorum

Benim de uzerime tavsiye atar misiniz? Benim koltuklarim alcak o yuzden ince olanlardan lutfen. Standart yukseklik cihaz koltugun altina girip sıkışıyor.

roborock s7 max v kullanıyorum alalı 3 sene oldu ben çok memnunum evde toz vs ciddi azaldı. ben şu an alacak olsam en son s8 çıktı sanırım takip edemedim onun haznelisini alırım. çöpünü kendi bolşaltıp paspasını yıkaması çok büyük artı. temiz suyuna özel kendi deterjanından da aldım çok iyi oldu. evde köpeğim var kakayı vs tanıyo bulaştırmıyo. kamerası olması da büyük artı benim için. aliexpressten de paspasının fırçasının yedeklerini aldım bir de paspas kurutma aparatını ekledim çok iyi oldu,s8 e kurutmayı eklemişler zaten. bütçene uygun roborock markasını öneririm türkiyede garantisi sıkıntı olduğu için ben güvenemedim m....kt tan ek sigorta yaptırdım. robot süpürgeden normal süpürge temizliği beklememek gerekiyor bu arada beklentinizi yükseltmeyin bu açıdan,evdeyken sesi de yüksek çıkıyor,bazen kafası karışıyor ama bence büyük kolaylık.

Eklentiler

• 110000106594417.webp
    110000106594417.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 6
Ben de çalışıyorum evi haftasonu temizleyebiliyorum. Bazen biri arıyor akşam geleceğiz diye benim ev süpürüp ikramlık hazırlamam gerekiyor. Sağ olsun eşim yardım ediyor ama erkek iş yapmasından ne hayır göreceksin. O yüzden diyorum en azından ben toz falan alırken o da süpürür, her gün süpürge evde kıl tüy olmaz. Bir de aşırı saç döken biriyim lazım bence ya
Aynı ben :/ sırf saçlarım için istiyorum şöyle hafta içi 2 günü falan ben işteyken temizlese ne hoş olurrrr :D

Roborock, Xiaomi, DreaMe hepsi Mijia markasinin urunleri, yani aslinda hepsi ayni urun.

O yuzden cekis gucu yuksek, supurmesi iyi birsey istiyorsaniz, butcemide sarsmasin diyorsaniz DreaMe veya Xiaomi tercih etmelisiniz.

Herseyi cok iyi olsun, ayni ozelliklere 2 kat para odeyim diyorsaniz roborock alin

Roborock, Xiaomi, DreaMe hepsi Mijia markasinin urunleri, yani aslinda hepsi ayni urun.

O yuzden cekis gucu yuksek, supurmesi iyi birsey istiyorsaniz, butcemide sarsmasin diyorsaniz DreaMe veya Xiaomi tercih etmelisiniz.

Herseyi cok iyi olsun, ayni ozelliklere 2 kat para odeyim diyorsaniz roborock alin
Değil aslında. Roborock u Xiaomi sonradan satın aldı. Sanırım teknolojilerini kullanmak için çünkü en iyi robotu onlar yapıyordu. Xiaominin kafası karışıyor roboda 1-2 kez hariç yaşamadım 3 sene oldu.

Çekiş gücü her zaman iyi temizlik demek değil maalesef, aletin çekişten nasıl yararlandigi kanallarin şekli vs fark ediyor. En iyisi yabancıların çekiş karşılaştırma videolarını izlemek. Pirinç kahve vs döküp deniyorlar kaç gram toplamis yerden diye.

Ben çeyizime dreame d10 plus gen 2 aldım uygun fiyatlı 6000 çekim gücü var arkadaşım almış ondan gördüm aldım annemin evinde roborock var s8

Son düzenleme:
konuyu görmem çok iyi oldu,
bende araştırma aşamasındaydım
bana önerilen roborock Q8 modeli,sanırım onu alacagım kullanan var mı?almışken süpürmesi silmesi ve şarjı uzun giden bir model istiyorum

Ben robot süpürgede genelin aksine az özellikçiyim. Çok yeni modeller yok halıya gelmeden paspası kaldırayım diye 20 cm geriden kaldırıyor, yok çarpmayayım diye köşeyi bucağı güzel almıyor.
Silikon fırçalılar pratik temizleniyor ama halıyı temizlemesi kıl fırça gibi güzel değil.
Kendi haznelilere de güvenmiyorum evde bebek var su falan çekiyo haznesi yapış yapış oluyo kendi istese de temizleyemez bende.
Su haznesi çok az olmasın, 100 m2 evi 400 ml su ile temizleyen versiyonu iyi gibi diyebilirim.
Bende bayağı eski grundig var, bozulsa yine aynısını alır tepe tepe kullanırım 3 kuruşa.

Merhaba hanımlar,

Daha önce robot süpürge önerisi başlıklı bir konu açmıştım ancak cevap gelmediği için aktif olan bdv'ye açmak istedim. (modaratörlerden isteğim bir süre konu burda kalsın en azından aktif olsun)

Bu aralar robot süpürge almak istiyorum ama o kadar fazla model var ki işin içinden çıkamadım. Memnun kaldığınız marka/model bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
6 sene önce xiomi aldım, çok memnun kalarakta kullandım ancak 3 ay önce bozuldu, yetkili servise yaptırayım dedim servisi yok, genel merkezi ile günlerce görüştüm parçası da yok, öyle kaldı elimde, aslında kanuna göre 10 yıl parça bulundurmak zorundalar ama kim takar, ürününe sahip çıkmayan bir marka alacaksanız bu markayı seçmeyin bozulursa tamir olanağı yok hatta ciddi bir muhatap bile yok

Değil aslında. Roborock u Xiaomi sonradan satın aldı. Sanırım teknolojilerini kullanmak için çünkü en iyi robotu onlar yapıyordu. Xiaominin kafası karışıyor roboda 1-2 kez hariç yaşamadım 3 sene oldu.

Çekiş gücü her zaman iyi temizlik demek değil maalesef, aletin çekişten nasıl yararlandigi kanallarin şekli vs fark ediyor. En iyisi yabancıların çekiş karşılaştırma videolarını izlemek. Pirinç kahve vs döküp deniyorlar kaç gram toplamis yerden diye.
Benimkinin kafası bir kere karıştı. Meğer oğlum odaya hapsetmiş o zaman sapıtmıştı. Resetledim düzeldi. Şuan sorun olmuyor çok şükür. Tozları güzel alıyor. Peçete çektiği hile oluyor

Tartışmasız roborockun eline diğerleri su dökemez. Model olarak sizin ne istediğinize bağlı.

Back
X