Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc olarak su an hepsi Mijia?Değil aslında. Roborock u Xiaomi sonradan satın aldı. Sanırım teknolojilerini kullanmak için çünkü en iyi robotu onlar yapıyordu. Xiaominin kafası karışıyor roboda 1-2 kez hariç yaşamadım 3 sene oldu.
Çekiş gücü her zaman iyi temizlik demek değil maalesef, aletin çekişten nasıl yararlandigi kanallarin şekli vs fark ediyor. En iyisi yabancıların çekiş karşılaştırma videolarını izlemek. Pirinç kahve vs döküp deniyorlar kaç gram toplamis yerden diye.
S10t mopu kaldırıyor mu pekiSonuc olarak su an hepsi Mijia?
Xiaomi'nin kafa karismasi olayını ben eski robotumda yasadim ama hallettim, cozulmeyecek bir sorun degil. (Vacuum mop pro 2 idi) cekis gucu felaket kotuydu mesela bu urunun.
Roborock s7 bi kuzenimde s8 bilmem ne uzantili olan diger kuzenimde var, bende su an 3 xiaomi var biri s10t (3 senelik bi model) 8 bin pa guc uretiyor ki kendisinden epey memnunum, ben bunu alinca anneme s10+ aldik o da 4 bin pa ile 230 m² evi (3 kat) 2 kati tej sarjda son kati da sarji yuzde 40'a cikartip temizliyor, paspaslamasi sahane acikcasi. (Cift paspasli)
Benim s10t, 100m² lik evimi tek sarjda tek bir toz tanesi birakmayacak sekilde (makarna, pirinc, pipet vs hafif ama buyuk urunleri cekiyor) temizliyordu.
Simdi annemlerin evdeyim ben, giris kati bu makinaya emanet ettik, ustteki 2 kat diger makinada ve epey islevsel kaliyor. (Yalniz xiaomi'nin pro olmayan serilerinin genel bir eşik asma problemi var iken roborocklar eşikleri paldir kuldur asiyor) kuzenlerden birinin evi 2 katli, roborock tek sarjda hallederken, digerinin normal daire ama buyuk, yine o da tek sarjda halledebiliyor, bunlarin cekis guclerini bilmiyorum ama cidden iyi is cikariyorlar o konuda elbette roborockin hakkini vermek lazım.
Simdi elimde 3 makine var, biri koy evimizde (vacuum mop pro2 olan) koy evlerini bilirsiniz, boceginden tozuna hersey 2-3 gunde eski haline doner, çekiş gücü dusuk olmasina ragmen ve yine burasi bir koy evi oldugu icin robot supurge kullanmaya cokta uygun degil, fazlasiyla esya var ve esyalarin ayaklari pek yuksek sayilmaz, dolayisiyla cok fazla enerji harciyor evi supurebilme adina, bu evi haftada 2 kez robot supururken haftasonuda eski tip kablolu supurge ile hallediyorum ki bu makina bence hepsini dover, ezer, gecer
Diger 2 makina ise neredeyse elektrik supurgesi acmamiza gerek olmayacak duzeyde evi tertemiz yapıyor. (Evde 2 haylazim var, bu s10t yerden cirpilmis yumurtayi alip geciyor daha ne yapsin?)
Benim simdi gonlumde DreaMe'nin 16 bin pa'lik bir urunu var ama yaklasik 50 bin kusur fiyati vardi son baktigimda, 50 ona verecegime roborock alayim diyorum ama o da iste kendi evime tasindigimda yapacagim birsey olacak ki kendi evim kucuk, o yuzden herhalde xiaomi'm (canim) beni terketmeden yenisini almam diyorum.
Cekis guclerinin efektifligi tabiki markaya, modele gore degismekle beraber, ben genel olarak robot supurgeleri cok gerekli ancak agir (sure bazinda) ve cok gurultulu buluyorum, bu yuzden sadece yerdeki kili temizlesin, evi 2 misafif gelecek diye azicik temiz gostersin istiyorsam roborock gibi ust duzey bi makinaya bakmazdim. Biraz fiyat performans urunu alirdim amacim buysa. Bu da xiaomi markasinin bana kalirsa yeterli oldugu anlamina geliyor. Roborock'a saygim sonsuz olsada cok abartili buluyorum gundelik temizlik icin.
Titresimli supurme modu acikken kaldirip indirerek silme yapiyor, normal modda sadece dumduz silme yapiyor.S10t mopu kaldırıyor mu peki
Akrabada Xiaomi s10 plus var ne silmesi ne de supurmesinden memnun değil mesela. Bir kaç kişi daha çok memnun olmadiklarini söyledi modellerini bilmiyorum. Bir kerede maksimum temizliği verdiği için roborocktan çok memnunum ama fiyatları uçtu biraz evet.Sonuc olarak su an hepsi Mijia?
Xiaomi'nin kafa karismasi olayını ben eski robotumda yasadim ama hallettim, cozulmeyecek bir sorun degil. (Vacuum mop pro 2 idi) cekis gucu felaket kotu mesela bu urunun.
Roborock s7 bi kuzenimde s8 bilmem ne uzantili olan diger kuzenimde var, bende su an 3 xiaomi var biri s10t (3 senelik bi model) 8 bin pa guc uretiyor ki kendisinden epey memnunum, ben bunu alinca anneme s10+ aldik o da 4 bin pa ile 230 m² evi (3 kat) 2 kati tek sarjda (toplam 160 m²) son kati da sarji yuzde 40'a cikartip temizliyor, paspaslamasi sahane acikcasi. (Cift paspasli) (yani hem roborock'i hem xiaomi'yi ayni evde test etmisligimiz var, kuzenlerle ev aleti test etmeyi seviyoruz)
Benim s10t, 100m² lik evimi tek sarjda tek bir toz tanesi birakmayacak sekilde (makarna, pirinc, pipet vs hafif ama buyuk urunleri cekiyor) temizliyordu.
Simdi annemlerin evdeyim ben, giris kati bu makinaya emanet ettik, ustteki 2 kat diger makinada ve epey islevsel kaliyor. (Yalniz xiaomi'nin pro olmayan serilerinin genel bir eşik asma problemi var iken roborocklar eşikleri paldir kuldur asiyor, hakkini yememek lazim) kuzenlerden birinin evi 2 katli, roborock tek sarjda hallederken, digerinin normal daire ama buyuk, yine o da tek sarjda halledebiliyor, bunlarin cekis guclerini bilmiyorum ama cidden iyi is cikariyorlar o konuda elbette roborockin hakkini vermek lazım.
Simdi elimde 3 makine var, biri koy evimizde (vacuum mop pro2 olan) koy evlerini bilirsiniz, boceginden tozuna hersey 2-3 gunde eski haline doner, çekiş gücü dusuk olmasina ragmen ve yine burasi bir koy evi oldugu icin robot supurge kullanmaya cokta uygun degil, fazlasiyla esya var ve esyalarin ayaklari pek yuksek sayilmaz, dolayisiyla cok fazla enerji harciyor evi supurebilme adina, bu evi haftada 2 kez robot supururken haftasonuda eski tip kablolu supurge ile hallediyorum ki bu makina bence hepsini dover, ezer, gecer
Diger 2 makina ise neredeyse elektrik supurgesi acmamiza gerek olmayacak duzeyde evi tertemiz yapıyor. (Evde 2 haylazim var, bu s10t yerden cirpilmis yumurtayi alip geciyor daha ne yapsin?)
Benim simdi gonlumde DreaMe'nin 16 bin pa'lik bir urunu var ama yaklasik 50 bin kusur fiyati vardi son baktigimda, 50 ona verecegime roborock alayim diyorum ama o da iste kendi evime tasindigimda yapacagim birsey olacak ki kendi evim kucuk, o yuzden herhalde xiaomi'm (canim) beni terketmeden yenisini almam diyorum.
Cekis guclerinin efektifligi tabiki markaya, modele gore degismekle beraber, ben genel olarak robot supurgeleri cok gerekli ancak agir (sure bazinda) ve cok gurultulu buluyorum, bu yuzden sadece yerdeki kılı temizlesin, evi 2 misafif gelecek diye azicik temiz gostersin istiyorsam roborock gibi ust duzey bi makinaya bakmazdim. Biraz fiyat performans urunu alirdim amacim buysa. Bu da xiaomi markasinin bana kalirsa yeterli oldugu anlamina geliyor. Roborock'a saygim sonsuz olsada cok abartili buluyorum gundelik temizlik icin.
ben yeni dreame d10 plus aldım ama iade hakkım var aklımı çekmedi değil xioami ama onun da istasyonu yok herhaldeTitresimli supurme modu acikken kaldirip indirerek silme yapiyor, normal modda sadece dumduz silme yapiyor.
S10+ 'in evet bir serisi hep iade almisti, ben anneme daha ciktigi gun siparis vermistim, makina anacigimi bir tek gun uzmedi, ancak max gucte cok gurultulu bir makina, bunu belirtmek lazim, bayağı eski tip supurge sesi cikariyor.Akrabada Xiaomi s10 plus var ne silmesi ne de supurmesinden memnun değil mesela. Bir kaç kişi daha çok memnun olmadiklarini söyledi modellerini bilmiyorum. Bir kerede maksimum temizliği verdiği için roborocktan çok memnunum ama fiyatları uçtu biraz evet.
Istasyonlu modelleri pahali, bu ara pek bakmadim ama mijia son 2 senedir dreame'ye epey agirlik verdi, hem model hem cekis gucu artisi acisindan.ben yeni dreame d10 plus aldım ama iade hakkım var aklımı çekmedi değil xioami ama onun da istasyonu yok herhalde
Aslında ben de paspas yapıp kurutan modeli direkt roborock sitesinden almayı istiyordum ama bir baktım stok tükenmiş.roborock s7 max v kullanıyorum alalı 3 sene oldu ben çok memnunum evde toz vs ciddi azaldı. ben şu an alacak olsam en son s8 çıktı sanırım takip edemedim onun haznelisini alırım. çöpünü kendi bolşaltıp paspasını yıkaması çok büyük artı. temiz suyuna özel kendi deterjanından da aldım çok iyi oldu. evde köpeğim var kakayı vs tanıyo bulaştırmıyo. kamerası olması da büyük artı benim için. aliexpressten de paspasının fırçasının yedeklerini aldım bir de paspas kurutma aparatını ekledim çok iyi oldu,s8 e kurutmayı eklemişler zaten. bütçene uygun roborock markasını öneririm türkiyede garantisi sıkıntı olduğu için ben güvenemedim m....kt tan ek sigorta yaptırdım. robot süpürgeden normal süpürge temizliği beklememek gerekiyor bu arada beklentinizi yükseltmeyin bu açıdan,evdeyken sesi de yüksek çıkıyor,bazen kafası karışıyor ama bence büyük kolaylık.
Chatgptye sormuştum q serisi başlangıç serisi daha alt segment dedi. S serisi daha orta ve üst segmentmiş, daha donanımlıymış.konuyu görmem çok iyi oldu,
bende araştırma aşamasındaydım
bana önerilen roborock Q8 modeli,sanırım onu alacagım kullanan var mı?almışken süpürmesi silmesi ve şarjı uzun giden bir model istiyorum