Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Roborock s8 sonic mopping sipariş etti dün eşim. Yengem bunu kullanıyor 1 senedir yaklaşık öve öve bitiremiyor. Ne su damlatma ne takılma hiçbir sorun yaşamamış. Kayınvalidem de xioami kullanıyor modelini tam bilmiyorum ama arada bir kafayı yiyip kendi etrafında dönme sorunu var. çok fazla takılıyor. Yani belki kayınvalideminki düşük modeldir o yüzden kıyaslamak pek doğru olmaz sanırım.Kızlar roborock mu xioami mi? Tavsiye edeceginiz marka ve model var mı
Benm de aklımda bu vardıRoborock s8 sonic mopping sipariş etti dün eşim. Yengem bunu kullanıyor 1 senedir yaklaşık öve öve bitiremiyor. Ne su damlatma ne takılma hiçbir sorun yaşamamış. Kayınvalidem de xioami kullanıyor modelini tam bilmiyorum ama arada bir kafayı yiyip kendi etrafında dönme sorunu var. çok fazla takılıyor. Yani belki kayınvalideminki düşük modeldir o yüzden kıyaslamak pek doğru olmaz sanırım.
Aa bakayım buna da...teşekkürlerİki sene önce eşim bana doğum hediyesi philips homerun 3100 serini almıştı ben çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Süpürme+silme modu var. Çekiş gücü temizlemesi güzel. Haznesine gidip oturuyor ve süpürdüklerini o şekilde boşaltıyor. Tavsiye ederim..