• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Robot Süpürge Tavsiyesi

Benim hayatımı kolaylaştırdı açıkçası. Ben de çalışıyorum. 1 saatte bütün evi süpürüp siliyor. Silmek demeyelim de tozunu almak diyelim su haznesine deterjan koymayın diyor çünkü. Suyla siliyor sadece. Ama evde saç toz pek olmuyor eve geldiğimde. 2 günde bir çalıştırıyorum ve her defasında toz haznesi doluyor. İşe yaramasa bu kadar toz dolmaz diye düşünüyorum. Sadece evden çıkmadan önce yerleri kontrol etmek gerekiyor birşey var mı yok mu kablo vs yerdeyse onu çekip takılabiliyor. Modları falan var yemek sonrası masa çevresini alacak şekilde çalıştırabiliyorusunuz mesela.

alıp ve almamak arasında kaldım :D yani çok ihtiyaç mı bilemiyorum. Yoksa çok araştırdım alırsam roborock s8 sonic alacağım memnuniyeti en yüksek olan o.
Çalışıyorum gündüz ben evde yokken evi süpürür gibi düşünüyorum, saçlarım çok dökülüyor bunlara iyi gelir gibi düşünüyorum. Uyduruktan bir şarjlı süpürgem var birisi gelse alelacele onunla süpürüyorum. İşte oyüzden robot çok gerekli mi diyorum ama bilemiyorum
Kesinlikle al şöyle oluyor robot çalışacak diye evi de topluyorsun yerde bir şey olmuyor temiz düzenli oluyor ev ama paspasını kaldırması lazım

2021'den beri robot süpürge kullanıcısıyım. Fakat çok verimli olduğunu söyleyemem, incecik halılara bile takılma potansiyeli var. Bir de üstünkörü bir temizlik istiyorsanız faydalı bir tek, onun dışında dysonumu alıp 5 dk'da görüyorum işimi nereyi süpüreceksem, robot çok uzun süre dolaşıyor evin içinde.

2021'den beri robot süpürge kullanıcısıyım. Fakat çok verimli olduğunu söyleyemem, incecik halılara bile takılma potansiyeli var. Bir de üstünkörü bir temizlik istiyorsanız faydalı bir tek, onun dışında dysonumu alıp 5 dk'da görüyorum işimi nereyi süpüreceksem, robot çok uzun süre dolaşıyor evin içinde.
kız benim kalımda uzun saçaklar var yine de hiç takılmıyor

kız benim kalımda uzun saçaklar var yine de hiç takılmıyor
Valla ne bileyim 2021'de aldım diye biraz eski model mi kalıyor anlamadım halbuki bayağı son modeliydi o zaman. Yerde ne olursa olsun incecik halı üstüne bile çıkmakta zorlanıyor. Çok sinir bozucu olduğu için artık bir köşede emekliye ayırdım.

Valla ne bileyim 2021'de aldım diye biraz eski model mi kalıyor anlamadım halbuki bayağı son modeliydi o zaman. Yerde ne olursa olsun incecik halı üstüne bile çıkmakta zorlanıyor. Çok sinir bozucu olduğu için artık bir köşede emekliye ayırdım.
Aslında şunu fark ettim robot süpürgeler ince halılarda genel olarak başarılı değil bence. Kalın halıları daha iyi süpürüyor

Aslında şunu fark ettim robot süpürgeler ince halılarda genel olarak başarılı değil bence. Kalın halıları daha iyi süpürüyor
Kesinlikle. Ama artık çok kalın halılar çok popüler değil kullanımı zor, ince halıları da topladıktan sonra neyleyim robot süpürgeyi, bir de kamerası var...

Dün Media Marktte baktık. Dreame l40 ultra hoşumuza gitti mop ve fırça açılıp uzatma özelliği var. 2 cm eşikten atlıyor ve en ince halıları bile algılıyor. Sanırım ondan alacağım fiyatı 34 bin civarıydı kampanya varmış şuan. Dreame l10dan da memnun olanlar varmış

Back
X