robotik

Esim kesinlikle gay degil yuzde yuz eminim.gayligin g si yok hallerinde hareketlerinde.kilo vermesinde ciplak guzel vucutlu erkeklere bakmasini ben onermistim zamaninda fakat pipilerine de bak demedim.pipilerinin acik olma icadini kendi cikardi.ise de yaradi.ama simdi arada bi olan cinsel yakinlasmalarimizda bu resimlere bakip sahlaniyo yada bahsetmekten haz aliyo
Ne kadar inkar edip kabullenmek istemesen de, eşinin cinsel tercihleri değişmiş çok bariz. Ona erkeklerle mutluluklar dileyip boşan.

Kesinlikle tercihleri farklı eşinin. Sana soğuk davranmasının nedeni de bu. Öyle tipten konuşma stilinden falan anlaşılmaz. Ama bu anlattıkların yeter de artar bile. Kilo vercem bahanesiyle pipi ölçümü mü yapılırmış. Empati yapın bakalım. Siz de kilo vermek istiyorsunuz mankenlerin fotolarını koydunuz diyelim. Cinsel organınızı kıyaslarmısınız. Çırılçıplak fotolaramı bakarsınız.

banada erkeklerin cinsel organlarına bakması çok tuhaf geldi...belli olmuyo zaten tercihleri kafasından geçenler hiç belli olmuyo.Dışardan görüntüden anlaşılmıyolar. 15 gün eşle beraber olmamak erkek fotolarına bakmak...sizcede bu düşünceye varılmıyor mu

yani kilo vermek o erkeklerin vücutlarına bakarak bende böle olucam diye bakacak olsa mayolu orası örtük fotoyada bakabilir.Bende mesela victoria secret mankenlerine çok bakarım fotolara dibim düşer ne güzel fizik diye ama gidipte çırılçıplak hallerine bakmam

Ama gay gibi davranmiyo.kesin nasil emin olcam
gayler illa kadın gibi hareketler yapar diye bir durum yok ,yanlış biliyorsunuz..gayet sıradan görünen kadınsal davaranışı olmayan gayler çocuğunlukta hatta..
bir gay arkadaşım demişti ki,cinsiyetimden şikayetçi değilim ki,sadece yatağımda bir kadın değil erkeği istiyorum..bu kadar net..

gayler illa kadın gibi hareketler yapar diye bir durum yok ,yanlış biliyorsunuz..gayet sıradan görünen kadınsal davaranışı olmayan gayler çocuğunlukta hatta..
bir gay arkadaşım demişti ki,cinsiyetimden şikayetçi değilim ki,sadece yatağımda bir kadın değil erkeği istiyorum..bu kadar net..
siz gayliği nasıl bişey zannediyosunuz ki? illa 'kırık' davranmasına filan gerek yok yani.

shameless izlemenin faydaları.
banada erkeklerin cinsel organlarına bakması çok tuhaf geldi...belli olmuyo zaten tercihleri kafasından geçenler hiç belli olmuyo.Dışardan görüntüden anlaşılmıyolar. 15 gün eşle beraber olmamak erkek fotolarına bakmak...sizcede bu düşünceye varılmıyor mu
Kesinlikle tercihleri farklı eşinin. Sana soğuk davranmasının nedeni de bu. Öyle tipten konuşma stilinden falan anlaşılmaz. Ama bu anlattıkların yeter de artar bile. Kilo vercem bahanesiyle pipi ölçümü mü yapılırmış. Empati yapın bakalım. Siz de kilo vermek istiyorsunuz mankenlerin fotolarını koydunuz diyelim. Cinsel organınızı kıyaslarmısınız. Çırılçıplak fotolaramı bakarsınız.
Çoğu gay öyle "ayol"lu konuşmaz, çoğunu anlamazsın bile.
O zaman bi akil verin bi tuhaf oldum ben nasil kanitlarim.öyleyse kesinlikle istemem ben bu kocayi.bi tane de oğlumuz varha deyince olmuo hersey

O zaman bi akil verin bi tuhaf oldum ben nasil kanitlarim.öyleyse kesinlikle istemem ben bu kocayi.bi tane de oğlumuz varha deyince olmuo hersey
Karşınıza alıp açık açık konuşun bence. Ama sakince sorguya çeker gibi değil. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır unutmayın. Ağzından lafı alırsınız sonra ne yapmak istiyorsanız ona karar verirsiniz.

Adam bildigin ya gay ya da biseksuel ya da pis fantezili. Insan karisinin baska adamlarin seyine bakmasina nasil tahammul eder? Nasil hangisi guzel diye sorar? Bu resmen bosanma sebebi bana gore. Bildiğin senin o erkeklerden hoslanmandan hoşlanıyor.
Boylelerine de halk dilinde bir sey deniyor ama neyse!!
Gerisini sen düşün!

bi akrabam var onunda evliliği kötüydü yani cinsel birliktelikleri yok hiç...bi oğulları var sanki adam dışardaki millet sussun diye evlenip çocuk yapmış. Bu akrabam kaç kere annesinin evine döndü adam geri döndürdü karısını...ama birlikte olmamaya devam etti...akrabam tedavi ol diyodu adama en sonunda adam ben böyleyim istemiyorum birlikte olmak seninle tedavilikte bişeyim yok tedavi olmucam senlede boşanmıcaz diyomuş. Ozaman bu akrabam anladı ki gay bu adam onun yanında millet konuşamasın diye anlamasın diye tutuyo ve boşanacaklar kadın boşanıcam diyo. Adamın görünüşünden hiiç mi hiç belli olmuyo ama cinsel tercihi.Kaba saba iri yarı bi adam

Biseksüel değil eminim demişsiniz de nasıl eminsiniz? Senelerce fark edilemeyebiliyor, çok iyi gizleyebiliyor adamlar bunu.
Tamam fit olma yolunda motive olmak için kaslı erkek fotoğraflarını bulundurmasını bir yere kadar anlarım da öyle affedersin şeylerine kadar kendini sergileyen heriflerin fotoları ne alaka?

Orada var bi tuhaflık bacım, senin kocanın içinde de sen gibi volkanlar patlıyor, ama hemcinsleri için.

Esim kesinlikle gay degil yuzde yuz eminim.gayligin g si yok hallerinde hareketlerinde.kilo vermesinde ciplak guzel vucutlu erkeklere bakmasini ben onermistim zamaninda fakat pipilerine de bak demedim.pipilerinin acik olma icadini kendi cikardi.ise de yaradi.ama simdi arada bi olan cinsel yakinlasmalarimizda bu resimlere bakip sahlaniyo yada bahsetmekten haz aliyo
Gay be biseksuel erkekler farklıdır. Gay olan erkekleri hal ve hareketlerinden anlayabilirsiniz çoğu zaman.ama bir erkek biseksuelse anlamak çok zordur.çünkü iki cinsiyettende hoşlanır ve normal bir erkek gibi davranır.

Adam bildigin ya gay ya da biseksuel ya da pis fantezili. Insan karisinin baska adamlarin seyine bakmasina nasil tahammul eder? Nasil hangisi guzel diye sorar? Bu resmen bosanma sebebi bana gore. Bildiğin senin o erkeklerden hoslanmandan hoşlanıyor.
Boylelerine de halk dilinde bir sey deniyor ama neyse!!
Gerisini sen düşün!
Kiyaslama yaptiriyo onunki nasil benimki nasil diye.yada beğendiğimi soylesem maska birinin şeyini tahrik oluyor.normal hayatta çok da kiskanctir hic öyle değil.

takip edin.genelde gay sitelerine üye oluyorlar.maillerine bakın geçmişe dönük özellikle.üyelikleri maile gelir.2. bir üyelikle sosyal ağlara üyelik..siz olmadan gece falan çıkar mı?
burdan bir üye böyle bir üyelik mesajı görerek başladı araştırmaya ve en sonunda da gay bir adamla buluştuğunu mesajklaştığını öğrendi.
şüpheler doğruysa 2.bir hayatı vardır mutlaka..

[QUOTEertime, post: 46055536, member: 679906"]
bi akrabam var onunda evliliği kötüydü yani cinsel birliktelikleri yok hiç...bi oğulları var sanki adam dışardaki millet sussun diye evlenip çocuk yapmış. Bu akrabam kaç kere annesinin evine döndü adam geri döndürdü karısını...ama birlikte olmamaya devam etti...akrabam tedavi ol diyodu adama en sonunda adam ben böyleyim istemiyorum birlikte olmak seninle tedavilikte bişeyim yok tedavi olmucam senlede boşanmıcaz diyomuş. Ozaman bu akrabam anladı ki gay bu adam onun yanında millet konuşamasın diye anlamasın diye tutuyo ve boşanacaklar kadın boşanıcam diyo. Adamın görünüşünden hiiç mi hiç belli olmuyo ama cinsel tercihi.Kaba saba iri yarı bi adam[/QUOTE]
Acaba kocam biseksuelde kendi de mi farkimda degil

[QUOTEertime, post: 46055536, member: 679906"]
bi akrabam var onunda evliliği kötüydü yani cinsel birliktelikleri yok hiç...bi oğulları var sanki adam dışardaki millet sussun diye evlenip çocuk yapmış. Bu akrabam kaç kere annesinin evine döndü adam geri döndürdü karısını...ama birlikte olmamaya devam etti...akrabam tedavi ol diyodu adama en sonunda adam ben böyleyim istemiyorum birlikte olmak seninle tedavilikte bişeyim yok tedavi olmucam senlede boşanmıcaz diyomuş. Ozaman bu akrabam anladı ki gay bu adam onun yanında millet konuşamasın diye anlamasın diye tutuyo ve boşanacaklar kadın boşanıcam diyo. Adamın görünüşünden hiiç mi hiç belli olmuyo ama cinsel tercihi.Kaba saba iri yarı bi adam
Acaba kocam biseksuelde kendi de mi farkimda degil[/QUOTE]

bunu takip ederek çözebilirsiniz.telefonuna ve maillerine nette nerelerde takılıyo dikkat edin

Back
X