Robotlarla evleneceğiz!

SHADOWGIRL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
928
24
118

İngiliz bilim adamı yeni bir iddia ortaya attı. Çok şaşıracaksınız...
Yapay zeka uzmanı bir İngiliz bilim adamı, insanların "birkaç on yıl içerisinde" robotlara aşık olup onlarla sevişebileceklerini, hatta evlenebileceklerini bildirdi.

"Yapay Eşlerle Yakın İlişkiler" adlı doktora tezini Hollanda’nın Maastricht Üniversitesi’ne sunan David Levy, robotbilim ve yapay zeka çalışmalarındaki mevcut eğilimleri tahlil etti.

İngiliz bilim adamının vardığı sonuca göre, mevcut bilimsel çalışmaların aynı hızla sürmesi durumunda "insan-robot evlilikleri" çok yakın bir gelecekte gerçekleşecek. Levy, robotların giderek insanlara benzeyeceğini, hem kişilikleri, hem de duygularını ifade etme başarıları nedeniyle birçok insanın onlara aşık olacağını iddia etti.

Konu hakkında bir de kitap yazan Levy’ye göre bugün hayatta olan pek çok kişi, yakın gelecekte bunu görebilecek.

Evet şu an çok saçma görünüyor ama teknolojiye olana bağımlılığımız yüzünden gelecekte böyle bir olasılık da mümkündür. fisfisfis

Kaldı ki şu an bile aşık olmak değilse de seks shoplardan malum bebeklerden alanlar olduğu da gerçek.Hareketsiz olanla yetinmeye çalışanlar neden bir robotu tercih etmesin :Roflol: Biliyorum konu bu değil.Konuyu dağıtmak istemiyorum.Sadece şu ana bize garip gelebilir ama 50 yıl sonra belki çok normal gelecek.Şu an doğan çocuklar teknolojinin nimetlerinden faydalanarak büyüyor.Belki bizden daha iyi pc kullanıyorlar.Hatta cep telefonları ellerinden düşmüyor.

Bu durum,yani robotlara aşık olmak normal değilse de insanlar birbirlerinden kopuyor.Yalnızlaşıyor.İlerde bizleri nelerin beklediğini bilmiyoruz.
yerimseniben
Şu an doğru mu bilmiyorum ama yarı görünmez giysi üretilmiş.Bir konu açıp paylaşıcam.Teknelojinin ne boyutlara geldiğini görün :1shok:

ee ne zaman piyasaya çıkıyomuş sayın eşim Şeniztatlicadiarzusırnaşık şeykafamçokkarıştıjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…