Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle ve yıpratıcı etkisi

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
4 yıldır röfle yaptırıyorum hiç böyle olmamıştı. bugün dip röfleye gittim eve gelince saçlarımın çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk azalmış :43: :43::43::43::43: başladım ağlamaya. ne yapıcambeenn ne kullanılcam :43:

zaten çok da güzel olmadı.çok sarı olmadı açılmadı yani. gri gibi yeşil gibi oldu ne biliyim iğrenççç

bu grilik nasıl geçer ? saç bakım yağları saçı koyulaştırırmı? ben koyulaşmasını istemiyorum

Son düzenleme:
Ben bir yıl boyunca yapıtım ayni bende de olmuştu böyle birgun baktım sacım bir tutam olmus oysaki daha önce gür ve sağlıklı saclara sahiptim 5 aydır boyamıyorum rofle ne kadar yakışsa da sacsizliğa tercih edemeyeceğimi anladım ve bir daha boyaya tövbe ettim

röfleden vazgeçmelisin=// koyu bir renge boya ve dinlensin. ben de uzuun seneler platin sarı takılcaktım ancak aynen benim de saçım gittikçe azaldı ve mahvoldu mecburen boyattım.
saçın rengi çoook önemli evet ama en en en çarpıcı renkte olsa bile saçların seyrek ve cansız olunca güzel görünmüyor.

Bakım yağları kullanabilirsin. Forumda iyi araştır konuları vardı saçları gürleştirmek için yapılacak olan bakımların. Geçer canım, yenisi çıkar sabret. Bir ara benim avuç avuç dökülüyordu, bakımlarla toparladım. Uzun bir süre boya kullanmadım ki o zamanlar siyah boyanıyordu saçlarım. Toparlanınca sarıya döndüm. Sadece dip boyatıyorum artık.:71:

Bakım yağları kullanabilirsin. Forumda iyi araştır konuları vardı saçları gürleştirmek için yapılacak olan bakımların. Geçer canım, yenisi çıkar sabret. Bir ara benim avuç avuç dökülüyordu, bakımlarla toparladım. Uzun bir süre boya kullanmadım ki o zamanlar siyah boyanıyordu saçlarım. Toparlanınca sarıya döndüm. Sadece dip boyatıyorum artık.:71:

bi dk anlamadım siyah boya kullanırken mi o kadar yıprandı saçların??

3 sene önce aynı dertten muzdariptim :( çareyi röfleden vazgeçmekte buldum ama bu kadarı yeterli değil tabi. bitkisel yağlarla saç maskeleri yapıp, maya kürünü uygulayıp, bitkisel şampuan ve serumlar kullanarak kurtuldum bu dertten :)) saçımda azda olsa beyazlarım var. bunlarda bana röflenin yadigarı :( arkadaşın tavsiyesine uyup boya saçlarını-ama kendi rengine boya bence- tabi hemen değil önce 2-3 ay falan dinlensin. çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım ya :( üzüldüm gerçekten.. arkadaşların dediği gibi bir süre dinlendirmen şart.ayrıca bakım yap üzülme zamanla toparlanır.röfle çok güzel evet ama ben yaptıramıyorum malesef benim saçlarım ince telli dahada yıpranmasın diye.bir süre dinlendir ayrıca şampuanını da değiştir (marka veremiyorum ama bitkisel şampuanlarla yıka

geçmiş olsun canım ya :( üzüldüm gerçekten.. arkadaşların dediği gibi bir süre dinlendirmen şart.ayrıca bakım yap üzülme zamanla toparlanır.röfle çok güzel evet ama ben yaptıramıyorum malesef benim saçlarım ince telli dahada yıpranmasın diye.bir süre dinlendir ayrıca şampuanını da değiştir (marka veremiyorum ama bitkisel şampuanlarla yıka

b ile başlayan şampuanımı kasdediyosun canım:43::43:

evet hayatım ondan bahsediyorum.onun birde forte yazan koyu renkli şişede olanı var biraz daha pahalı.onu denersen daha etkili olacaktır ben içine çam terebenti de katıyorum kuaförüm söylemişti baya fayda gördüm,saçlarımı sürekli boyamama rağmen aralardan minik saçlar çıkardı! herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum ama sen saçının renginde bir boyayla röfleyi kapatıp saçı bir süre dinlendirirsen,ayrıca bakım yağlarıyla (pek bir bilgim yok ama sen araştır) bakımını düzenli yaparsan mutlaka iyi bir sonuç alacaksın.ne kadar çabuk önlem alırsan o kadar iyi.canını sıkma

evet hayatım ondan bahsediyorum.onun birde forte yazan koyu renkli şişede olanı var biraz daha pahalı.onu denersen daha etkili olacaktır ben içine çam terebenti de katıyorum kuaförüm söylemişti baya fayda gördüm,saçlarımı sürekli boyamama rağmen aralardan minik saçlar çıkardı! herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum ama sen saçının renginde bir boyayla röfleyi kapatıp saçı bir süre dinlendirirsen,ayrıca bakım yağlarıyla (pek bir bilgim yok ama sen araştır) bakımını düzenli yaparsan mutlaka iyi bir sonuç alacaksın.ne kadar çabuk önlem alırsan o kadar iyi.canını sıkma

forte yazanı nerde marketlerde satılırmı

bende röfleden nasibini alanlardanım. benimde azaldı çok .s sarı üstüne röfle bide. bıraktım kendi haline. ne kadar kötü dursa da boyatmıycam.kendi saçlarım çıksın istiyorum artık, saçımın orjinal rengini unuttum :).p

ah canım seni okadar iyi anlıyorum ki gene şanslısın saçların azalmış benim saçlarımın yarısı lavaboda kaldı kuaför yaktı saçlarımı o kadar çok ağladım ki ama yapılacak bişey olmayınca bende sinirimden kısacık kestirdim ve koyu renge boyattım uzadıkçada kestirdim çok şükür şimdi baya bi topladı kendine geldi saçlarım artık uzatmaya başlıcam önceden ne güzel upuzundu ben kendi adıma sarı tutkumdan vazgeçtim

demek bu sarı tutkusu yüzünden çoğumuz aynı durumdayız inan canım benimde aynı öncelikle üzülme yapılacak şey bakım yapmak,benim eskiden halat gibi kalın saçlarımdan eser kalmadı yandı,döküldü kısaca başına gelmeyen kalmadı şuan saçlarım kısacık bu sarı tutkum yüzünden ne kadar çokta yakışsada ben vazgeçmeyi iyice kafama koydum yoksa kafamda kalan diğer saçlarımda gidecek kel kalıcam istersen sende daha koyu bi renge dönüş yap bi sürede boyatma

benide alın aranıza :14::14::14::14:
bende aynı durumdayım en son 6 ay önce röfle yaptırdım 3 ay önce de sadece diplerimi boyattım
şimdi 3 parmak dibimle dolaşıyorum ve ekime kadar da boyatmayı düşünmüyorum...

Aktardan defne yada ısırgan otlu bitkisel şampuanlardan al sonrasında içine çam trebentin esansı, biraz da tatlı badem yağı ve susam yağı ekleyebilirsin. Benimde saçları eskisi gibi değil hem azaldı hem yıprandı :( buna rağmen boyadan vazgeçemeyeceğim.. Eğer sende saçlarını boyarsan amonyak içermeyen boyaları tavsiye et. Saçların daha fazla yıpranmasın. Bu zamanı bakım yaparak ve çıt çıt kullanarak aşabilirsin. Üzülme herşeyin çaresi var.

Back
X