Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleciler bi bakıverin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Selamlar..

Benim saçımda röfle var, ilk yaptırdığımda süper oluyo, taa ki dipleri çıkana kadar.. Diplerinin koyu renk olmasını istemiyorum, gerçi saçım siyah diil kumral ama olsun takıntı işte.. Röfle yaptırdıktan bir ay sonra dip boya yaptırıyodum.. Bböylece 3 ay dip boya, 4. ay röfle şeklinde gidiyordum ama artık dip boya yaptırmak istemiyorum... Zaten tam istediğim gibi olmuyor rengi, yıkadıkça da garip bir kahverengi oluyor, saçta 2 farklı renk görünümü oluşuyor.. dipler çıktıça luminex mi yaptırsam acaba diye düşünüyorum.. sizler dipleri nasıl hallediyorsunuz??

Selamlar..

Benim saçımda röfle var, ilk yaptırdığımda süper oluyo, taa ki dipleri çıkana kadar.. Diplerinin koyu renk olmasını istemiyorum, gerçi saçım siyah diil kumral ama olsun takıntı işte.. Röfle yaptırdıktan bir ay sonra dip boya yaptırıyodum.. Bböylece 3 ay dip boya, 4. ay röfle şeklinde gidiyordum ama artık dip boya yaptırmak istemiyorum... Zaten tam istediğim gibi olmuyor rengi, yıkadıkça da garip bir kahverengi oluyor, saçta 2 farklı renk görünümü oluşuyor.. dipler çıktıça luminex mi yaptırsam acaba diye düşünüyorum.. sizler dipleri nasıl hallediyorsunuz??

lumınex nedir acaba?

röfle yaptıktan sonnra diplere luminex sürer kuaför.. orijinal saç rengi ile röfleli saç rengi birbirine yaklaşsın diye.. yani, o renk geçişini yumuşatsın..

bende 3 kere röfle yaptırdım ve en sonunda saçlarımı koyu kahveye kendi rengine bıraktım
bende sinir oluyodum dibi çıkınca
ve çözümünü bulamadım

2senedir röfle saçlarım.direk kendi saçımın üzerine röfle yaptırıyodmum çok seviyorum uyumlu ama dip çıkınca bende sevmiyorum tabi yapacak bişeyde bulamadım malesef....
birde kızlar saçlarım aşırı dökülüyor ya çok fena sizinkilerde dökülüyormu röfledenmidir?

2senedir röfle saçlarım.direk kendi saçımın üzerine röfle yaptırıyodmum çok seviyorum uyumlu ama dip çıkınca bende sevmiyorum tabi yapacak bişeyde bulamadım malesef....
birde kızlar saçlarım aşırı dökülüyor ya çok fena sizinkilerde dökülüyormu röfledenmidir?

benim dökülmelerim dönemsel oluyo, stresten fln.. röfleyle bi bağlantısı yok

bu yıla kadar bende hep röfle yaptırıyordum .. ama saçlarım çok yıprandı .hamişlik için mecburen bu yıl kendi rengime boyattım hem saçlarım kendine geldi hemde dip röfleden kurtuldum .. kuaförüm sadece dipten çıkan saçları röfle yapıyo sonra luminexle rengini ayarlıyodu .röfleye bi kaç yıl sonra tekrar dönebilirim belli olmaz bana ..kaydirigubbakcemile2

luminex de sürekli yapıldığımda saçı kızıllaştırıyormuş Lucita.Kuaförüm öyle dedi.Bir de benim saçım da röfleli.Ben de dibi çıkınca rahatsız oluyorum benim de saçım siyah değil oysa ki.Dip boya da yaptırmak istemiyorum.Çünkü röfle ana saça yapılırsa istenilen renk daha iyi tutuyormuş ve kolay açabiliyorlarmış rengini.Bunu da kuaför söylemişti.O yüzden de istemiyorum.O yüzden başlığın ilgimi çekti.Verilen cevapları ben de takip ediyorum canım.

luminex de sürekli yapıldığımda saçı kızıllaştırıyormuş Lucita.Kuaförüm öyle dedi.Bir de benim saçım da röfleli.Ben de dibi çıkınca rahatsız oluyorum benim de saçım siyah değil oysa ki.Dip boya da yaptırmak istemiyorum.Çünkü röfle ana saça yapılırsa istenilen renk daha iyi tutuyormuş ve kolay açabiliyorlarmış rengini.Bunu da kuaför söylemişti.O yüzden de istemiyorum.O yüzden başlığın ilgimi çekti.Verilen cevapları ben de takip ediyorum canım.

anladığım kadarıyla bu işin bi çözümü yok yahu :)

benimkilerde röfleli
ama ben takıntı yapmıyorum öyle çıkarsa çıksın boyanıyo tekrardan
bunun bir çözümü olacağını sanmıyorum dipten sürekli kendi saç renginiz çıkıyo çünkü sonuçta

canım benımde saclarım roflelı gecen gun kuafore yakındım dıpler çok cırkın duruyor dıp boya yapılıp yıkandıkca dedım....dedıgın ıslemde hos durmuyorr ....bana önerisi şu oldu dipler çıktı mıı önlerine 3 4 paket yanlara 3 4 paket atalım ıc kısımlar bellı olmaz zaten dedı kendı sacını ornek gosterdı harıka duruyor hıc dıp cıktıgı araların uzadıgı bellı degıl

ya arkadaşlar diplerini en çok ve belki bi tek siz görüyosunuz o da başınızı aynaya doğru indirerek tepenize baktığınızda. insanlar hep sizin tepenizi görebilecek kadar uzun değiller ki :) benim diplerim siyah mesela :)

ya arkadaşlar diplerini en çok ve belki bi tek siz görüyosunuz o da başınızı aynaya doğru indirerek tepenize baktığınızda. insanlar hep sizin tepenizi görebilecek kadar uzun değiller ki :) benim diplerim siyah mesela :)

belki öyle evet ama sonuçta hoş durmuyo.. gerçi zevk meselesi, benim annem öylesini seviyo ama bence güzel değil işte..

Back
X