Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden nasıl kurtulurum çok kötü yaaa..

art-ist e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
110
30
123
ben pazar günü saçıma platin röfle yaptırdım.kahvenin üzerine.ama platin değil normal sarı istemiştim.boyadan sonra şok oldum saçlarım resmen beyaz gibi duruyor ve hiç beğenmedim.eşimde hiç ama hiç sevmedi:sinifsinif: başka bi kuaföre gittim hemen çare aramak için bana 3 gün bekle çarşamba gel düz boyayalım dedi.sizce saçlarım yanarmı?

cnm yanarmı bilmiyorum ama dikkat et ki saçını bir anda koyulaştırmasın kuaförün aşama aşama olması gerekir çünkü önce karamel fındık kabuğu gibi orta renklerde başla cnm...bir de küllü renkler kullanmasın saçın çok açık renk yeşil olmasın sonra..yerimseniben koyu renklere geçişlerde yanma olmuyor diye biliyorum bu arada..

bende röfleden kurtulmak için düz olarak saçımın ana rengine yakın bir renge boyatmıştım öle yapabilirsin

ya cila yaptı ama yinede çok açık beyaz ya resmen.eşim yüzüme bakmıyo o derece kötü.başka çarem yok.

zaten bir anda koyulaştırmam kahve ile boyatsam önce 20 gün sonrada tekrar koleston gizemli kahve yapsam evde diye düşündüm.işin kötüsü cumaya kayınvaldemler geliyo.beni böyle görmelerini isteyeceğim en son insanlar.yanmayacağını bilsem...yıpranacak mecbur ama yanmasın.

ohaoldumsmileO zaman geri boyat madem eşin beğenmemiş.Ooof of nedir bu saçlarımızdan çektiğimiz.Keşke erkekler gibi saç sakallla kurtulabilseydik.bayanssulusmile

evet ya.artık çarşambayı beklemekten başka çarem yok.teşekkür ederim yorumlarınız için.deli gibi dua ediyorum saçım yanmasın diyeeyvahedigeldismile

canım yaaa umarım saçın yanmaz çünkü benimde arkadaşımın başına buna benzer bir durum gelmişti kızcağızın saçları resmen elinde kaldı tabi sonra da mecburen erkek saçı gibi kestirdi güzelim saçlarını mahvetti umarım sanada aynısı olmaz canım allah yardımcın olsun

ayy çok korktum ben ne yapacağım?hazan45 arkadaşında röfleden birkaçgün sonramı boyattı ve düz boyamıydı?kuaför bana düz kahve yapıcam koyu yakmaz diyo açık saçı sadece biraz yıpranır dedi.çok pişmanım kesinlikle bidaha röfle filan yaptırmayacağım.ilk ve son olsun

cnm koyu renge gecerken yanmaz ki saclar.. ayrıca ben de sacımı sarıya boyatmıstım 2 defa üst üste actırdım hem de 2 gün arayla.. bildigin beyaz olmustu bana sormadan küllü beyaz renkte cila yapmıs kuaförüm. ama yıkandıkca cok güzel bi renk aldı biraz bekle derim hem sacların da dinlenir belki rengini begenirsin dedigim gibi benimkinin rengi cok güzel olmuştu sonradan =) ama hepsi koptu 2 sene icinde. upuzun saclarım vardı cok üzülmüştmm dikkat et zamanla cok kopuyor sacı actırınca yanıyor sadece dedigim gibi

cnm koyu renge gecerken yanmaz ki saclar.. ayrıca ben de sacımı sarıya yaptırmıstım 2 defa üst üste actırdım hem de 2 gün arayla.. bildigin beyaz olmustu bana sormadan küllü beyaz renkte cila yapmıs kuaförüm. ama yıkandıkca cok güzel bi renk aldı koyulastı tam istedigim gbi oldu biraz bekle derim hem sacların da dinlenir belki rengini begenirsin dedigim gibi benimkinin rengi cok güzel olmuştu sonradan =) ama hepsi koptu 2 sene icinde. upuzun saclarım vardı cok üzülmüştmm dikkat et zamanla cok kopuyor sacı actırınca yanıyor sadece

Canım dikkat et,buradaki topiklerden birinde bir arkadaşın saçları yeşil olmuş.Tam bilmeden bir şey yapma.

saçının resmını çek koyuver 5 dakkada buluruz ne yapman gerektiğini :)):hulya:

cnm benim saç olacak gibi değil cilaya rağmen beyaz.üç kuaföre sordum yanmaz az yıpranır dedi açıcı olsaydı yakarmış.dayanamıyorum sabrım kalmadı aynalardan soğudum.:1no2:

ya evet yeşil olmuş ay fenalık geçireceğim içim bunaldı ne yapacağımı şaşırdım inanın..

selam cnm eger sacların cok zayıf ve dayanıksız ıse yanma rıskı artar.ama röfleden sonra boya yapmakla normal bır saçın yanacagını zannetmıyorum.benımde gecen eylul ayında saçlarım yandı hemde dugunume 1 hafta kala ama ben 1 ay arayla üstüste röfle yapmıstım sacıma guvenerek halt etmısım tabii:) cok berbat bısey hala daha cekıyorum bunun acısını saclarım duzelmedı gıttı aylardır ,sanırım bır seneden evvel duzelemezmıs yanan sac denemedıgım bakım kremı yag vs kalmadı ama hıc işe yaramıyo oyuzden iyi düşün derim ben..sevgıler

bende ilk defa röfle yaptırdım cnm ama çok pişmanım..biraz olsun aksın diye günde 3 kez yıkadım dünden beri.belki bi umut yanması azalır diye

selam kızlar saç rengim bu ama inanın 2,3 ton daha açık normalde.buna göre bana fikir verirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…