- Konu Sahibi moonshine76
-
Arkadaslar röfleden sonra olusan turunculuk yada ciglik icin koleston 10.16 yi tavsiye ediyorum kuaförüm bu renk cila yapti bana süper oldu. Küllü tonlardaki gibi grilikte olmadi. Icerisinde lila yansimalar oldugu icin ciglige turunculuga karsi cok iyi geliyor böyle inci sarisi gibi oluyor.
Arkadaslar röfleden sonra olusan turunculuk yada ciglik icin koleston 10.16 yi tavsiye ediyorum kuaförüm bu renk cila yapti bana süper oldu. Küllü tonlardaki gibi grilikte olmadi. Icerisinde lila yansimalar oldugu icin ciglige turunculuga karsi cok iyi geliyor böyle inci sarisi gibi oluyor.
bu bahsettiğniz boyayı kendimiz mi yapıcaz yani?
ben de saçıma balyaj yaptırdım, ama tamamen değil kısmi, diplere yaptırmadım mesela. Şu top model Gisele Bundchen'in ki gibi olsun istedim ama hiç güzel olmadı yaa
ben ısrarla kumral tonları istediysem de hep kızıllık oluyorne önerirsiniz?
Çok canım sıkılıyor bu saç durumlarına, ne yapacağımı bilmiyorum zaten saçım aşırı yıprandı, tekrar balyaj yaptırmam lazım ama cesaretim de yok kafam çok karışık kızlar yaa....:gitme:
platin kadar açık değil. üstten altlara doğru indikçe açılıyor rengi. ama diplerinde kızıllık var. zaten dedim ya ben güneşten açılmış havası olsun istemiştim.Kumraldan sarıya doğru olsun demiştim ama. olmadı maalesefbu şampuanlar normal marketlerde mi satılıyor?
hala bu sevdadan vazgeçmemiş biri olarak , bende o günü bekliyorum .:uhm:off hep bu sarı saç merakından geliyo başımıza.:) kuaförden "ohh bee işte bu" diyerek çıktığım günü görebilecek miyim acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?