Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bunu markafoniden almadım diye yine bir alışveriş sitesi tavsiye ederim burayı da takip et.kargo ile 99 tl oldu ama peşin fiyatına 4 taksitle aldımhayırlı olsun canım,ne kadara aldın acaba ?bende bi bakayım markafoniyee,,
cnm bunu markafoniden almadım diye yine bir alışveriş sitesi tavsiye ederim burayı da takip et.kargo ile 99 tl oldu ama peşin fiyatına 4 taksitle aldım
canım şimdi baktım ,en güzel modeli sen almışın,bende beğendim onu,bunun renk tonları var çerçevesinin,seninki koyu kahve olanmı,bide kahverengisi var,kodunu yazarmısın tam olarak,bide yüzünde nasıl durdu,bende almak istiyorum,fiyatı uygun geldide,,,
evet en güzelini aldım cnmbenimki kahverengi olan kodu
R5146468 cnm.daha bugün verdim şiparişi ama tipler herkese gidiyor bu sene bu tarzlar moda
ya canım ben ürünün özellikleri kısmında kodunun 920-L05 kahverengi olarak gördüm,senin verdiğin kodda yok
evet cnm o 920-L05.
ben şiparimdeki koda bakmıştım
önemli değil cnm güle güle kullan sendetamam canım,çok teşekkür edeerim,,,
önemli değil cnm güle güle kullan sende
yok cnm daha gelmedi ayın 9 unda bitti kampanya bugün yarın gönderirler herhalde
hala hazırlanıyo diyo gelmez cumartesi cnm.ancak hafta içinde gelir sabırsızlanıyorum bende
bende çok merak ediyorum ama pzts ye de yetişmez gibi geliyo bana pztesi anca kargoya verilir.benim elime en erken çarşamba geçer pzts.kargoya verirlersede odaayy sabırsızlandım bende heee,,,en geç pazartesi gelir ozaman işgünü doluyo çünkü,,,acaba yüzüme yakışacak mı,gözlükçülerde bu tarz denemiştim yakışıyodu,baakalım beğeniriz de beklediğimize değer
bende çok merak ediyorum ama pzts ye de yetişmez gibi geliyo bana pztesi anca kargoya verilir.benim elime en erken çarşamba geçer pzts.kargoya verirlersede oda
inş.ama kampanya 9 unda bitti cnmama canım 7 iş günü diyo en geç sitede,yani 7 iş günü içerisinde teslim etmek zorundalar,,,
yok cnm gelmedi msj attım bekliyorum