Romantik doğum günü sürprizleri ve hediye yardım !!!?

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.158
11.070
558
Arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ...
İzmir'in güzel bir otelinde , biraz şarap, yemek ve müzikle bir sürpriz yapmak istiyorum ...

Buraya kadar kısmen tamam gibiyim ama , '' hediye '' ne alsam çözemedim ...

Güzel bir kazak mı , şık bir saat mi , parfüm mü ,( özellikle benim seveceğim:KK45:) ayakkabımı ?

Yani şey diyorum oteli sürpriz yapacağım ...

Otele gideceğim , konumu atıp seni bekliyorum diyeceğim:oha:

Önce bir akşam yemeği yiyeceğiz otelde , sonra şarap içip :skandal:ve hediye vereceğim. Açıkcası biraz paraya kıyıp saat mi alsam şöyle güzel gözüme kestirdiğim var , yada us polodan bir kazak alıp yanına bir parfüm yeterli mi olur . Yada değişik fikirleri olanlar varmı ? Her şeye açığım :işsiz:

bunların hepsi klasik hediyeler ben olsam daha özel bişey olsun isterdim. kendi ilgi alanlarıma uygun vs bir hediye alsam daha çok sevinirim

bunların hepsi klasik hediyeler ben olsam daha özel bişey olsun isterdim. kendi ilgi alanlarıma uygun vs bir hediye alsam daha çok sevinirim
Zaten bundan dolayı şikayetim klasikler dışında ne yapılabilir ... ? Adama özel ilgi alanlarından ne alabilirim adam işi gücü olan biri ve biliyorum ne yaptığını falan bliyorum iş güç ama ona uygun bir şey yokki :KK48::olamaz:

Yani bana önerin ne olabilir ne yapılabilir bir adama?:kızgın::kızgın::kızgın:

Zaten bundan dolayı şikayetim klasikler dışında ne yapılabilir ... ? Adama özel ilgi alanlarından ne alabilirim adam işi gücü olan biri ve biliyorum ne yaptığını falan bliyorum iş güç ama ona uygun bir şey yokki :KK48::olamaz:

Yani bana önerin ne olabilir ne yapılabilir bir adama?:kızgın::kızgın::kızgın:

sürpriz ne oldu merak ettim :)

Back
X