ELinizdeki Modeller ile semtinize yakın herhangi bi modaevine gidip konuşabilirsiniz..
taşlı yada bu modeller farketmez dikebilen onu da diker bunu da
begendigin model bircok kızın hayali olan aglaya...
burda degil ama yurtdısında diktirmiş olan biçok kişi de hiçbi gelinlikçe aglaya nın birebir aynısını dikemedi... suana kadar gordugum resimlerde aglaya diye dikilmiş hiçbir gelinlik yanına bile yaklamamıstı...
bunun sebebi herseyden once aglaya da kullanılan kumas ve dantel ayrıca butun pronovias modelleri için gecerli
sececegin gelinlikçi herseyden once kumastan anlıyor olmalı, Turkiyede bircok gelinlikçi bu gelinlikde kullanılan kuması tanımıyormus bile!
forumda minenes arkadasımız var bu işlerden anlıyor eger onu online yakalarsan ondan fikir al derim
Cookie öncelikle teşekkür ederim. F.yiğit, geçtiğimiz Cumartesi düğünüm oldu o yüzden pek online olamıyorum bu zamanlar. Seçtiğin gelinlikler çok hoş. Ben sana kendi terzimi önereceğim, bana grace kelly modelinden tesettür gelinlik dikti ve çok memnun kaldım, hem becerikli, hem iyi malzeme kullanıyor, hem de fiyatı benzerlerinde göre uygun. Kadikoy merkezde tunaliz moda. Profilimden açtığım konular icinden benim gelinliğime bakabilirsin. Kusura bakma telefondan yazdığımdan link eklemek çok zor :)
Yalnız terzi iyi olsa da senin yapman gereken kumaş seçiminde bulunmak, mümkünse bol Prova yapıp dikime müdahil olmak ve en az 2000 gibi bir bütçe ayarlamak. Mutluluklar...
zaten problem buradada vitrinlerdeki modaevlerindeki modelelrde ben butarz görmedim . sorunca dikeriz diyorlar ama modellerini beğenmediğim için güvenemiyorum bu sebeplede şurada su modaevine diktrdim gerçekten ilgi alaka ve dikimi süper diyebilecek arkdaşlara soruyorum. Gelinlite hüsrana uğrayan çok yakınım var.aynı şeyi yaşamak istemiyorum sadece
zaten problem buradada vitrinlerdeki modaevlerindeki modelelrde ben butarz görmedim . sorunca dikeriz diyorlar ama modellerini beğenmediğim için güvenemiyorum bu sebeplede şurada su modaevine diktrdim gerçekten ilgi alaka ve dikimi süper diyebilecek arkdaşlara soruyorum. Gelinlite hüsrana uğrayan çok yakınım var.aynı şeyi yaşamak istemiyorum sadece
Fatihte bu modellerden heryerde var..
herhangi birisine gidip konuşabilirsiniz genelde hepsi birbirinden güzel
sağoll speedy fatih çok pahalı diyorlar ben kadıköy düşünmüştüm . Ama sanırım bir de fatihe baksam iyi olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?