sanırım sizin stresiniz çocuk değil hayat stresi o küçük bebecikler şirin,sevimli ama şaşırdığım nokta bu çocukların ergenliğinde ne yapacaksınız birbirinize anlayışlı davranmalısınız başka çözüm yok
ben de onu diyorum işte..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım sizin stresiniz çocuk değil hayat stresi o küçük bebecikler şirin,sevimli ama şaşırdığım nokta bu çocukların ergenliğinde ne yapacaksınız birbirinize anlayışlı davranmalısınız başka çözüm yok
o sözüm konu sahibineydi.kapanan konuyu bilmiyorum ama elbet arada sorunlarda çıkacaktır bu çok doğal lütfen sinirlenmeyin
ooooo çok fenaymış bu forum.bunları düşünürken siz çok değerli forum üyesi neden buradasınız acaba.yoksa üye olarak önemli bir boşluğu doldurduğunuzu mu düşünüyorsunuz.herneyse...
konu sahibi arkadaşım tabiki sıkıntılarını göz önüne alarak birtakım şeyler söylenmiş bu başlıkta.ve ben hiç olumsuz bir yorum görmedim sadece ufak bir eleştiri var.siz lütfen moralinizi bozmayın çünkü bu platformda eleştiri de alacağız elbet.ve eşinizle ilgi problemlerinizi umarım en yakın zamanda çözersiniz hatta belkide çözdünüz bile.sevgiler
esınle konusabılıyor musun peki? dediklerini ciddiye alıyor mu? seni dinliyor mu? dinlerken seni önemsediğini düşünüyor musun:? yoksa konuşmana dırdır gözüyle mi bakıyor?
Evliliklerin daha önceleri mutlu sürdüğüne emin misin? Belki de millet kan kusup, kızılcık şerbeti içtim diyordu:sm_confused:
tabi ki onu diyenler de olmuştur, nasıl ki şimdi seneler geçse bile eski romantizm sürdüren çifler varsa. benim demek istediğim, önceleri kafa yoracak, yetişmemizin gerektiği daha az şeyler vardı, insanlar daha tahammülkarlardı. bence şimdiki şartlar da evlilikleri zorluyor..
irmako yakinlarinda sohbet edecegin arkadasin yokmu arada cikip yurursunuz cocuklari parka göturursunuz...sende acilirsin cocuklarda acilir...birde bu durumu 6 yasindaki cocuguna fazla hissettirme...yani tartisacagin zaman baska odaya git...inan anliyorlar yazik uzulmesin annem babam tartisiyor diye...gerci tartisma degil sizinki...kavgasiz evde yok yani diyen yalan söyler..anayla kizda oluyorki eslerde neden olmasin iki ayri insan sonucta...birde hosuna giden seyler yap...esinle cinsellik istemiyorsun neden...birde iki aylik cocugunuz bu durum cok normal...
ne güzel:)
ben ilgiliydim ama karşılık göremeyince ben de bıkmaya başladım
veyyyyyyyyyyyyyyyyy millet hep tozuttu velleeeeee heheeeeeÜzÜldÜm senin adina![]()