- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi youonlyliveonce
arkadaşlar böyle kızın hoşlandığı ama çocugun arkadas olarak gördüğü sonunda birbirlerine aşık oldukları bi film önerirmisiniz :)) şuanda tamda o durumu yaşıyorumda bana iyi gelecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mersi :)one day bir gün öneririm. kız baya aşık ama erkek filmin sonunda onu.sevdiğini anlior gerçi sonunda kız ölüo ama başka film gelmedi aklıma
Eeee oyuncaların uyumu güzel olunca filmde çok iyiRomantik Komedi 1 ve 2 serisi :) Klasik Türk filmi ama eğlenceli :)
hemen Made of Honor filmin adı türkçe olarak gelin benim olacak şeklinde çevrilmiş :) tam tamına bahsettiğiniz durum. çocuk kızı arkadaş olarak görüyor kız adama aşık sonra adam kıza aşık olacakkkkarkadaşlar böyle kızın hoşlandığı ama çocugun arkadas olarak gördüğü sonunda birbirlerine aşık oldukları bi film önerirmisiniz :)) şuanda tamda o durumu yaşıyorumda bana iyi gelecektir
arkadaşlar böyle kızın hoşlandığı ama çocugun arkadas olarak gördüğü sonunda birbirlerine aşık oldukları bi film önerirmisiniz :)) şuanda tamda o durumu yaşıyorumda bana iyi gelecektir