• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romantizimin Rsi bile mevcut değil...:(:(

önemli olan mutluluk huzur bunlar varsa çiçek olmasada olur başkalarına özenmeyin boş yere kendi hayatınıza bakın

Her cicek alan mukemmel olsaydi tepkinizde hakliydiniz ama yok oyke bisey ,
Huzur bazen bi bakista , guluste , icten duyulan guvende veya bi kelimede saklidir.
Benim esimde cicek falan almaz , yok oyle bi huyu dusuncesi falan ama soyledigi bi soz kalbimi titretmeye yetiyor ....sevgi saygi guven olsun, cicek eksik kalsin diyenlerdenim.

Bir adam karısının saçını okşuyorsa o dünyanın en romantik erkeğidir şefkat vardır o adamda sevgi merhamet hepsi o harekette saklıdır.
Çiçekle böcekle olacak iş değil.
Gözlerim dolu dolu oldu.Bir kaç kere çiçek almasını istedim direk söylemedim ama laf vurdum..En sonuncuda çiçekçinin yanından geçiyorduk ne güzeller çeşit çeşit dedim alıyım mı dedi yok alma dedim.Sanki bana manavdan karpuz alıyor...İçimde ukte kaldı..Eskiden arada saçımı tarardı şimdi onu bile yapmaz..Şefkate çok ihtiyacım var ama..Ama'lar ama'lar...

Gözlerim dolu dolu oldu.Bir kaç kere çiçek almasını istedim direk söylemedim ama laf vurdum..En sonuncuda çiçekçinin yanından geçiyorduk ne güzeller çeşit çeşit dedim alıyım mı dedi yok alma dedim.Sanki bana manavdan karpuz alıyor...İçimde ukte kaldı..Eskiden arada saçımı tarardı şimdi onu bile yapmaz..Şefkate çok ihtiyacım var ama..Ama'lar ama'lar...
Canımsın ya. Konu sahibesi sandım yorum
yaptım:) üzülme sen de erkekler başta dallı
çiçekli bir ağaçken zamanla dibine boya
sürülmüş kütüğe dönüşüyor napalım:KK53:

Canımsın ya. Konu sahibesi sandım yorum
yaptım:) üzülme sen de erkekler başta dallı
çiçekli bir ağaçken zamanla dibine boya
sürülmüş kütüğe dönüşüyor napalım:KK53:
O bana böyle davranıyor diye ben de onun gibi davranıyorum artık :) Fark etti bir şey mi oldu sana enerjin düşük hasta mısın deyip duruyor :) Dışarıdan böyle görünüyorsun diyeceğim olmayacak :D

Boşver hangi erkek romantik ki?
Tabi istisnalar kaideleri bozmaz.

Kızlar eşim hiç romantik değil... Bende her bayan gibi sürprizler istiyorum çiçek istiyorum gül istiyorum... :KK43: özeniyorum yeri geliyor kıskanıyorum... Görümcemin eşi kaynım felan eşlerine gül alır çiçek alır... Bizde hiç yok o tarz şeyler...:KK43::KK43::KK43::KK43: beklenti içersindeyim... Kıskanınca eltimd görümceme kin besliyorum:KK43::KK43::):) biliyorum saçma ama elimde değil...
adam yapmıyorsa sız hatırlatın o zaman mesela ozel gunlerınızden once haaytım bak farzı mısal evlılık yıl donumumuz yaklasıyor bır cıcek beklıyorum senden deyın, alır gelır , sızın de gonlunuz olur, bazı erkekler bu konuda dusuncesız oluyor ya da gereksız goruyor özellıkle cıcek olayını , benım esımde pek almaz ama aldıgındada en alasını alır hakkını yemeyım..
arada ıstersem ben cıtlatırım o gerekenı yapar zaten :D

Çiçek gelmez belki ama güzel sözler söyler , gün içinde güzel bir mesaj atar musmutlu olurum :) Çiçek yüzünden belki göremediğinz şeyler vardır eşinizin

Kızlar eşim hiç romantik değil... Bende her bayan gibi sürprizler istiyorum çiçek istiyorum gül istiyorum... :KK43: özeniyorum yeri geliyor kıskanıyorum... Görümcemin eşi kaynım felan eşlerine gül alır çiçek alır... Bizde hiç yok o tarz şeyler...:KK43::KK43::KK43::KK43: beklenti içersindeyim... Kıskanınca eltimd görümceme kin besliyorum:KK43::KK43::):) biliyorum saçma ama elimde değil...

Eltinle görümcenin ne suçu var git eşinden nefret et :KK53::KK53:TABİKİ ŞAKA :)
Yani çiçek böcek olaylarına çok takılmayın önemli olan sizin ruhunuzdan anlaması,:KK37:

benim eşimde çiçek böcek hediye pasta vs.hiç bir şey almaz hatta ban diye aldığı çel çöp yoktur diyebilirim.en iyi arkadaşımın eşi ise oooff off çiçek sepetleri altın ufakta olsa kolyeler il dışına gittiğinde özel senin için aldımlar anlatır çok imrenirim.(beni kıskandırmak için anlatmaz bilirim)ama her kavgalarındada ananı arıcam gelsin alsın seniler her yemeği yemeyip burun kıvırmalar, ona sormadan iş yapmalar bu romantik adamda.benim eşim romantik değildir ama ağzımında içine bakar böle görünce çiçeği batsın ne bunları yapsın nede bunları desin böle iyiym derim hep.

Bende romantik değilim, yapı bu
Eşime özel bi tavır değil
Çiçekten daha önemli şeyler var hayatta
Bi de kıyas çok kötü bişey, yapma bence

Bende aslan burcu kadını olarak sürprizlere, hediyelere çok önem veriyorum ama gel görki sevgilim benim tam tersim. Birine hediye almışsam (illa sevgilim olması gerekmez) direkt gidip vermek yerine sürpriz yaparak, şaşırtarak vermeyi tercih ederim, öyle mutlu olurum.

Sevgilim bu huyumu çok iyi bildiği halde hediye falan almaz. Ne istiyosan söyle alayım der, ihtiyacım varmışda kendim alamıyomuşum gibi :KK53::KK53: Ama ne yapar biliyo musun? Çiğ köfteyi sevdiğimi bildiği için evde otururken hadi kalk çiğ köfte yemeye gidelim, sen seversin der. Evde sıkıldığımı görmüşse hadi kalk biraz yürüyelim hava alalım der. Ya da ansızın hoşuma gidecek bi kaç kelime kurar. Bir abi gibi bir çok konuda yol gösterir bana. Onun yanındayken hiçbir şeyi ben düşünmem, onun halledeceğini bilirim ki ben çok fevri biriyim normalde. Herhangi bir şeye kırılmışsam umursamazlık yapmaz mesela. Biz birbirimizi tanıdık ve ona göre beklentilerimizi oluşturduk. Artık kimseyle kıyaslamıyorum. Önceleri çok kıyaslar, üzülür, tartışır, ayrılırdım :KK53: Hiç gerek yokmuş. Her birey farklı. Sizde eşinizin olumlu yönlerini göz önünde bulundurun ve bu tarz şeyleri büyütmeyin. Adam sevmiyor demekki çiçek almayı. Benimki hiç çiçek almadı ama bu bir eksiklik değil. :KK200:

çiçek almanın neresi romantik ömrüm boyunca hiç anlaymıcam. eltin ve görümcene niye kin güdüyoısun onların suçu ne

Genellikle her kadın ister zaten. Çoğumuz istediğimizle kalırız o ayrı tabii :KK61:

Seni sevmeyi biliyorsa çiçek vs önemsiz geliyor bana.Şefkat,anlayış varsa on numara eşin var demektir.Söylediğin halde almıyorsa zorlama bence,genel yapı itibariyle sevmezler eşlerine hediye vs almayı erkekler.
Beklentiye girdiğin için üzülüyorsun.Bekleme üzülme.
Ayrıca zorla alınca mutlu olacak mısın?

Bir cinnetle yola gelir
Cok guzel hareketler bunlar da bir karakter vardi ya hani
bana baksana sen diye başlayan. ...sonra soyle boyle yapsan ne olurdu diye cumlesini bitiren ...cinnet gecirip :D

Siz romantik bir şeyler yaptınız mı? Kücük sürprizler, romantik bir masa, belki ufak bir mektup... Bazı erkekler gerçekten bunları bilmiyor, öğretmek gerek. Siz hediye alın ona belki siz yaptıkça o da yapar. Denediniz mi?

Back
X