ben ırsi olduğunu bildiğim için hep korkum vardı ama geçen sene başlayan dayanılmaz ve bana nefes aldırmayan sırt ağrıları ile ortaya çıktı.
neyse ki ankilozan spondilit bayanlarda daha hafif seyrediyor. Benim babam yaklaşık 25 cm kadar eğildi, çok ağır ilaç tedavileri gördü.
şuan iki büklüm

en ağırını onda yaşadık ve çok zor günler geçirdik. Vedat bey bana baban gibi eğilmezsin ama ağrın için yapılacak hiçbişey yok, hepsini deniycen hangisi iyi gelirse ona devam edicen maalesef ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın dedi

( Allah kimseye vermesin , biliyorum dayanılmaz oluyor ağrıları. Havalr soğumaya başladı bende bugün ağrıyla uyandım maalesef

Zaten çocuk için de ayrıca tedavi görmem gerekiyor. Salı günü kadın doğumda randevum var.Hem onunla hem de vedat bey ile görüşücem ağrılarım dayanılmaz olduğu takdirde ne yapabileceğim ile ilgili ama dediğim gibi vedat bey kullanabileceğim ilaçlar olduğunu söylemişti. Allah sana da acil şifalar versin, acılarını tez zamanda dindirsin, bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah