- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
- Konu Sahibi Yukselen123
B
ebgim ozamn direk krmozom testine bak dedgim gibi adamlar kana bile bakmadan amliyat yapiyorlar sonucta boz hastaysak onlar para kazniyor nden tamamiyla iyilestirsinlerki pqra kaynaklari yok oluyor ben test yaptirin hucreniz varsa gidin diyorum kromozm testi yapmadan kimse tese yaptirmasin bende cahildim arastirmadim direk kostum umitle ama yalan oldugunu anlayali cok olmadiBülent traş var diyorsunuz kucağınız boş dönmessiniz diyorsunuz belki size faydası dokunmuştur ama biz bi faydasını göremedik eşim azosprm ilk öğrendik ben Bülent trası buldum tv lerden zahide yetişten gittik hic bir ilaç tedavisi uygulamadan direk micro tese dedi ve bizi amaliyata aldı sabah gittiğimiz hastanede akşama kadar bekledik akşam amaliyat alındı ne doktorun yüzünü gördük ne bizle konuştu hemşireler bulanamadı dedi sonuç gitti araya araya zor öğrendim dedilerki dogustan parada gitti pskolejide gitti üc sansın var biride gitti o yüzden hiç bir sekilde önermiyorum Bülent trası suanda rosi tekniği için kaan hocamla görüşüyoruz gen merkezinde testimizin sonucu kuyruklu yada kuyruksuz sperm hücrelerin bulunabilecegni yazmış ilaç kullanıcaz sonrada tüp bebek rosi yaptıran arkadaşlar? hücre bulunursa kesin tüp bbek aşamasına geciliyormu bilgi verirmisinz