Erkek İnfertilitesi Rosi tekniği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar
Bnm yaş 30. 28 yaşımda amh düşüklüğü tespit edildi ben 6 ayda bir kontrol ettiriyorum. Yani yumurta rezerv azlığı anlamına geliyor. Bu yüzden az yumurta gelişiyor bnm 6 toplandı 4olgun çıktı 2si döllendi. Rosi için en az 5 yumurta olsun demişlerdi bana. Sizin kaç taneydi yumurtanız eğer normalse amh bakmaya gerek görmemişlerdir. 2.si için daha fazla yumurta büyüsün diye ilk önce kesin prp dediler sonra çokta gerek yok gibi deyip bni arada bıraktılar bnde arttırma ihtimali için yaptrmaya karar verdim. ben izmirde yaşadğm için burda bugün yaptırdım prpyi. Yumurtalıklara yapılıyor. 2 ay sonra tüp bebeğe başlanılabiliyor.bende biesteron kullanıyorum günde 3kez.omepa q10 günde birkez.
Tesede fazla dokusu olanlarınki donduruluyor size söylemediklerine göre fazla yokmuş anladğm kadarıyla. tekrar tesemi dediler size şubat için yoksa dondurulmuş embriyonuzmu var direk transfermi olcaksınız
biosteron sizlerde de halsizlik yaptı mı acaba? kafamı kaldıramıyorum resmen

merhaba :)
ben de cumartesi günü prp yaptırdım Bülent tıraşta. biosteron günde 3 kez, omepa q10 günde 2kez, gonamax günde 1kez kullanıyorum ben. amh 0.4 , yaş 38 :/
sizin yaptıralı olmuş bayağı, faydasını gördünüz mü?
Valla görmedim pep den sonraki adetimde bütün hormon değerlerim kötüleşmişti i. Pandemiden ötürü 2. Tüp bebek tedavim sarktı. Mayısta tedavi oldum 4 yumurta toplandı bir iyileşme olmadı malesef😔 tek embriyomuz oluştu bu salı transferim var 🤲

Valla görmedim pep den sonraki adetimde bütün hormon değerlerim kötüleşmişti i. Pandemiden ötürü 2. Tüp bebek tedavim sarktı. Mayısta tedavi oldum 4 yumurta toplandı bir iyileşme olmadı malesef😔 tek embriyomuz oluştu bu salı transferim var 🤲
Bende biesteron kullandım 8 toplanan yumurtam bu sefer 6 toplandı faydasını göremedim

canım numarasını istadan bul ara bu ymönetm erkeklere yeni uygulanıyor adı plazma pek açıklama yapılmamış internette bana öyle söylediler 700 lira randevu ücreti 7200 lirada tedavi ücreti demişer eşime para biriktirip gidicez randevuya dedim bir şeyleri anlatsanızda eime anlatsam malesef telfonda bilgi vermiyoruz dedi ya randevu alıp paramızı alıcaklar yada gerçelktende dediklleri gibi uygulamayı dışarı sızdırmak istemiyorlar
Merhabalar üzerinden çok zaman geçti ama ne yaptınız doktora gittinizmi sonuçlar nasıl

Merhabalar üzerinden çok zaman geçti ama ne yaptınız doktora gittinizmi sonuçlar nasıl
canım ben eşimle ortak karar aldım ve donasyon yaptırdım şuan 4 aylık gebeyim şükür sıkıntısız bi erkeğim olucak allah nasip ederse allahım sizinde yolunuzu açsın ve kendi evladnıza kavuştursun inşallah

canım ben eşimle ortak karar aldım ve donasyon yaptırdım şuan 4 aylık gebeyim şükür sıkıntısız bi erkeğim olucak allah nasip ederse allahım sizinde yolunuzu açsın ve kendi evladnıza kavuştursun inşallah
Üzerinden çok zaman geçti yeni gördüm mesajınızı donasyon ne oluyor aceba bilmiyorum da. Çok sevindim gözünüz aydın Sağlıkla kucagınıza almışsınızdır inşallah bebeğinizi

Back
X