Erkek İnfertilitesi Rosi yöntemi deneyip başarılı olan varmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Eftelyali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
11
5
36
34
Merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum.
Biz 4 yıllık evliyiz ve eşimde azf-b delesyon var. Nereye gittiysek sizin çocuğunuz olmaz dediler. Şimdi bu rosi tekniğini duyduk araştırıyoruz. Banada yardım edin lütfen. Varmi geninde problem olanlar bizim gibi?

Merhaba acıbadem fulyada rosi islemi yaptıran var mı?

Biz 4 yıllık evliyiz ve eşimde azf-b delesyon var. Nereye gittiysek sizin çocuğunuz olmaz dediler. Şimdi bu rosi tekniğini duyduk araştırıyoruz. Banada yardım edin lütfen. Varmi geninde problem olanlar bizim gibi?
Ben dün değil ondan önceki gün bir habere öyle tasadufen rast geldim. İlk rosi bebeği dünyaya gelmişti tyrkiuede

Bizde rosi yaptırmak istiyoruz hücrelerimiz istanbulda ben yaza kadar en azından beklemek istiyorum rosi biraz daha gelişsin sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler biraz cogalsin

Merhaba arkadaslar biz rosi işlemi için agustos ayinda ankarada centrum clinic e gittik başladık. Eşim ilac ve igne kullandı takviye olarak biz aktardan biseyler yaptırdık degerleri baya iyi geldi. Simdi benim regl olmamı bekliyoruz ignelere baslamak icin. Umutluyuz insallah bi bebegimiz olur dua edin.

Bizde rosi yaptırmak istiyoruz hücrelerimiz istanbulda ben yaza kadar en azından beklemek istiyorum rosi biraz daha gelişsin sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler biraz cogalsin
Selam cnm bizim şuanda 3 tane embriyomuz oldu. Kullanılan ignelerden dolayı rahimde polip oluşmuş onu aldılar o yüzden transfer 1 ay ertelendi. Embriyolar donduruldu 🥰 inşallah 1 ay sora gebe kalıp buraya yazabilirim.🤲🥰

Selam cnm bizim şuanda 3 tane embriyomuz oldu. Kullanılan ignelerden dolayı rahimde polip oluşmuş onu aldılar o yüzden transfer 1 ay ertelendi. Embriyolar donduruldu 🥰 inşallah 1 ay sora gebe kalıp buraya yazabilirim.🤲🥰
Insallah ben de ekim de gozteoe medikalde denedim rosiyi 4 embriyo oluştu 2 tane transfer edildi ama tutmadı şimdi tekrar tedaviye basladik grade 4 deyiz insallah bi daha ki testimize çıkış olur dualarınıza talibim 🤲🏻🐣

Back
X