Erkek İnfertilitesi ROSİ yöntemi ile hamile kalan varmı ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

alyaangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
402
128
53
istanbul
kızlar merak ediyorum çok rosi yöntemi ile hamile kalan varmı şubat ayında yaptırcaz işallah ama varmı hamile kalan yada duydugunuz bildiğiniz..

Hamile kalanlar var pozitiften cok negatif var şuan bizde rosi yaptircaz yaza kadar beklemeyi düşünüyorum onlarda şuan deneme asamasindalar bence

Biz 4 aylik tedaviye basladik :), eger hormon sevyeleri normale inerse 3 ay sonra Tese yaptirmayi dusunuyoruz. Bende cok merak ediyorum. Doktor bize 40% sansimizin oldugunu soyledi.. Elimizdeki 0%e bakarak bir umut oldu.. Hala kuskularim var tedavi konusunda. Ve cok merak ediyorum aramizda birinin basarili bir gebelik elde edip etmedigini..

Cnm sizde sıkıntı hormonlar sanırım . Bizim fsh :17 testesteron:1

Cnm sizde sıkıntı hormonlar sanırım . Bizim fsh :17 testesteron:1

Bizde sorun cift tarafli :) Bendede pko var ama control altina alinabilir bicimde. 4 sene once ilk M. Teseda SCO cikti.
Bizimki: fsh 20.16
Testosteron: 1.74
Doktorun dedigine gore fsh 10a inmeliymis ve testesteron 2 nin uzerine cikmaliymis..
Umarim 3 ay icersinde dengelenir.. Yani sira ari sutu ve propolis kullaniyoruz :)

Siz hic tedavi gordunuzmu?

Hangi doktordasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…