- 12 Şubat 2025
- 114
- 13
- 13
- 28
- Konu Sahibi eaglegirll
Birsey sorcam parayı verdiğin de sonra hemen alıyorlar mı ve o ücret yeni mi yoksa eski ücret mi10.000₺ dediler transfer ücreti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birsey sorcam parayı verdiğin de sonra hemen alıyorlar mı ve o ücret yeni mi yoksa eski ücret mi10.000₺ dediler transfer ücreti.
Bu sadece transferin yeni ücreti. Ben transfer ünü sizlerde Galiba toplama günü falan yatırıyorsun hastaneye direk.Birsey sorcam parayı verdiğin de sonra hemen alıyorlar mı ve o ücret yeni mi yoksa eski ücret mi
Tüp bebek raporlu 15/16 bin galiba orada yazıyor bir sonraki giidşimde çeker atarımYaa bilmiyordum öğrenmem iyi oldu teşekkürler ederim cnm benim
He yarın gitcem ozaman öğrenirim çok sağol canimBu sadece transferin yeni ücreti. Ben transfer ünü sizlerde Galiba toplama günü falan yatırıyorsun hastaneye direk.
Siz nezaman gideceksiniz daha var mıTüp bebek raporlu 15/16 bin galiba orada yazıyor bir sonraki giidşimde çeker atarım
18 i tekrar vagen kültür testi vereceğim. 3 günde çıkıyormuş sonra regli olunca gideceğim başlayacaklarmış.Siz nezaman gideceksiniz daha var mı
Birsey sorcam parayı verdiğin de sonra hemen alıyorlar mı ve o ücret yeni mi yoksa eski ücret miRapo
Herşeyi tamamladıktan sonra ilk adet gününde başlıyorlarSiz nezaman gideceksiniz daha var mı
Anladım hadi hayırlısıyla18 i tekrar vagen kültür testi vereceğim. 3 günde çıkıyormuş sonra regli olunca gideceğim başlayacaklarmış.
Siz raporlu musun yoksa ücretli miHerşeyi tamamladıktan sonra ilk adet gününde başlıyorlar
ben ücretliyim başka hastaneden taşıdığım için ama raporumda var.Siz raporlu musun yoksa ücretli mi
BEnde Zeynep Kamil hastaneside ücretli yapmak istiyorum ama benim raporum yok yapmak istiyorum dedim ama onu almak için onların hepsini yapmam lazım dediler sonra rapor olur Muş ücretli çok oluyor ve ben başka hastaneye de tedavi yapmadım birkere özelde yaptım ama olmadı aşılama ve onunda kabul etmediler yani 3 klomen 2 yada 3 kere aşılama en son tüp Bebek dediler bunların hepsini yapıp sonra en düşük ücret olur Muşben ücretliyim başka hastaneden taşıdığım için ama raporumda var.
Benim transfer sadece o yüzden olabilir.BEnde Zeynep Kamil hastaneside ücretli yapmak istiyorum ama benim raporum yok yapmak istiyorum dedim ama onu almak için onların hepsini yapmam lazım dediler sonra rapor olur Muş ücretli çok oluyor ve ben başka hastaneye de tedavi yapmadım birkere özelde yaptım ama olmadı aşılama ve onunda kabul etmediler yani 3 klomen 2 yada 3 kere aşılama en son tüp Bebek dediler bunların hepsini yapıp sonra en düşük ücret olur Muş
He hadi hayırlısıylaBenim transfer sadece o yüzden olabilir.
Merhaba bizde eylül ekim gibi zeynep kamile gidicez aşılama icin bende süreci tam olarak bilmiyorum siz aşılama oldunuz mu ne durumdasiniz merak ettim bide esimde sperm sorunu var aşilama yaparlar mi acabaMerhabalar
aranızda zeynep kamıl hastanesınde asılama yaptırıp hamile kalan varmı acaba?
zeynep kamilde tedaviye basladıgımda evrak listesi verdiler rahim filmi meme usg sperm testi vs. hepsini yaptırdım ve reglimin 2.günü gittim hormon testi verdim sonuca göre rapor bekliyorum. doktorlar rapor cıktıgında reglinin 2. günü gel tedavine baslayalım dediler. ne yapacaklar ne olacak bilmiyorum.sanırım ilk yumurta büyütme oluyor merak ediyorum süreci acıkcası benm gibi ilk tedaviye baslayan varsa yazabilrmi detaylı bir sekilde simdiden çok tesekkür ederim.
ilk tedavi süreci nasıl oluyor yazarsanız cok sevinirim.
Merhaba reglimin 3.günü gittim hastaneye ve Gonal f diye bir iğne verdiler 5 gündür kullanıyorum göbekten ve yarın sabah kontrole cagırdılar. Sanırım yumurta büyütme iğnesiymiş yarın gelişmiş mi diye kontrol edecekler istenilen şekilde büyümüşse sonra ki süreçte başka bir çatlatma iğnesi var onu vurulacagım bu arada gün aşırı ilişki isteyecekler iğnelerden dolayı bebek oluşsun ve tutsun diye bakalım yarın daha da netleşicek kafamda.Merhaba bizde eylül ekim gibi zeynep kamile gidicez aşılama icin bende süreci tam olarak bilmiyorum siz aşılama oldunuz mu ne durumdasiniz merak ettim bide esimde sperm sorunu var aşilama yaparlar mi acaba
Amin Allah razı olsun. Varikosel ameliyati oldu takviye kullanıyor şuan. Doktorunuz iyi mi tavsiye eder misinizMerhaba reglimin 3.günü gittim hastaneye ve Gonal f diye bir iğne verdiler 5 gündür kullanıyorum göbekten ve yarın sabah kontrole cagırdılar. Sanırım yumurta büyütme iğnesiymiş yarın gelişmiş mi diye kontrol edecekler istenilen şekilde büyümüşse sonra ki süreçte başka bir çatlatma iğnesi var onu vurulacagım bu arada gün aşırı ilişki isteyecekler iğnelerden dolayı bebek oluşsun ve tutsun diye bakalım yarın daha da netleşicek kafamda.
Eşinin spermde sorun var ise onun da tedavi edilmesi gerekiyor erkekler de de baya sorun oluyor düzeltilmeden aşılamaya geçemiyorsun malesef canım. Allah şifa versin tez zamanda sağlığınıza,sağlığımıza kavuşalım sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah![]()
Çok geçmiş olsun benm bir arkadaşımın eşi de varikosel ameliyat oldu şimdi 1 yaşında evlatları var. Moralinizi bozmayın inşallah tez zamanda kavuşuruz bizdeAmin Allah razı olsun. Varikosel ameliyati oldu takviye kullanıyor şuan. Doktorunuz iyi mi tavsiye eder misinin
Çok şükür moralimi bozmuyorum inancım da tam ama süreç o kadar yorucu ve yipratici ki Rabbim kimseyi böyle bi imtihanla sınamasın cok zor gercekten. İnsallah eylülde dogal yoldan hamile kalirim da asilamaya gerek kalmaz hic, yoksa ekimde direkt asilamaÇok geçmiş olsun benm bir arkadaşımın eşi de varikosel ameliyat oldu şimdi 1 yaşında evlatları var. Moralinizi bozmayın inşallah tez zamanda kavuşuruz bizdedoktora gelince şöyle ben belgin devranoğluna randevu alıyorum ama malesef oraya gittiginzde hep asistanlara yönlendiriyorlar ve boş olan doktora ama hepsi iyi gerçekten içiniz rahat etsin. Ben sadece dosyam bi doktordan ilerlesin istediğim için fırsat buldukça aynı doktora randevu alıyorum sonuçta genel olarak da o doktorun hastası diye adlandırılıyorum. Sizde bi doktor dan devam edin tavsiye ederim adı olsun en azından
![]()
Anladım canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah dediğin gibi doğal yolla gebe kalırsın da böyle şeylerle ugrasmazsın. İsteyen herkese sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin RabbimÇok şükür moralimi bozmuyorum inancım da tam ama süreç o kadar yorucu ve yipratici ki Rabbim kimseyi böyle bi imtihanla sınamasın cok zor gercekten. İnsallah eylülde dogal yoldan hamile kalirim da asilamaya gerek kalmaz hic, yoksa ekimde direkt asilama
Çok amin insallahAnladım canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah dediğin gibi doğal yolla gebe kalırsın da böyle şeylerle ugrasmazsın. İsteyen herkese sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin Rabbim![]()