• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rota aşısı yaptırıp yan etki yapan var mı

drnalya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
2
0
1
34
Merhaba bebeğim 2 ay 15 günlükken rota aşısı yaptırdım aşıya kadar beslenmesi çok iyiydi aşı yapıldıktan üç güm sonra sağarak biberonla beslediğim bebeğim biberon istemedi emmesini denedim onu da istemiyor normal üç saatte bir istekle 120 ml içen bebek şuan zorla 4 saatte 60 ml anca içiyor aşı yaptıralı on gün oldu hiç iyeye gitmedi hergün daha da az beslenmeye başladı ayrıca diğer korkutan durum aşı önce iki ayın başından beri aşırı derece agulayıp konusmaya calısan bebeğimin aşı sonrası agulamaları azaldı şuan artık hiç ses cıkarmıyor sadece ağlarken sesini duyuyoruz aşıdan beri on gün oldu aşının yan etkileri yaşayıp geçirem ya da devam eden oldu mu

ben yasamadım. ama agulama konusunda benim bebeğim de 4.ayda falan birden kesti ses çıkarmayı. sadece çığlık atıyordu, agulama, babıldama falan kesildi. 7.ayda yine basladı. hatta bu sefer sürükli mırıldanıyor, bir seyler konusuyor 😂 aşıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum bu arada. çocuğu doktora götürdünüz mü? enfelsiyon, kulakta veya burunda tıkanıklık vs olabilir.

benim çocuğun aksine aşıdan sonra daha cok meme istiyor

Back