rota aşısı

aysetnrvr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
2
0
36
35
arkadaşlar rotavirüsü için yapılan 2-4 yada 3-5 aylarda yapılan asıyı yaptırdınız mı.ben cok kararsız kaldım.bu konuda düşünceleriniz nelerdir.
 
arkadaşlar rotavirüsü için yapılan 2-4 yada 3-5 aylarda yapılan asıyı yaptırdınız mı.ben cok kararsız kaldım.bu konuda düşünceleriniz nelerdir.
Ben yaptırdım ve tavsiye edilen her aşının yaptırılması gerektiğini düşünüyorum. O hastalığa yakalansa ölüme giden bir tabloyla karşılaşılabilir Allah korusun. Bu hastalığa yakalanmama yada yakalansa bile daha hafif atlatmasını sağlama şansım varsa neden olmasın.
 
devletin asi takviminde yer almıyor
ben özelde takibini yaptırıyorum doktorum önerdi yaptırdık
yapılmaması riskli
 
Ben yaptırdım büyük kizima ,küçüğünü istemeyerek atladım ve çok pişmanım .babam kanser hastasıydı ve tam o zamanlar çocuğun aşı olması gerekiyordu .babam ameliyat oldu ,moralim çok bozuktu ,aşıyı tamamen unuttum ve çok pişmanım .küçük kizima virüs bulaştı ,büyüğü aşılı olduğu için hiç etkilemedi .hatta küçük kızım hastanede yattı ,büyüğü de yanımıza geldi gitti ,hiçbir sorun çıkmadı .lütfen çocuğunu aşısını yaptır ,sen ve herkes !
 
Ben neden ücretli diyorum yaşadıklarımız çok üzücü Allah şifalar versin. Maddi anlamda kötü olan ne yapsın tek doz 20p lira zaten zar zor geçinen insanlar var bu kadar önemli aşı neden diğerleri gibi ücretsiz değil onu anlayamıyorum
 
Bunlar modern hırsız. Paracı olmuş herkes, en nihayetinde de insanların sağlıklarıyla oynuyorlar işte. Kendi cepleri bol, hastaneleri var, "dayıları" var, neden bir başkasının sağlığıyla uğraşsınlar ki..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…