Yaptırdım hepsini kızıma. Daha dün hiç bir aşısını yaptırmayan arkadaşımın kızının rotadan hastaneye yattığını öğrendim. 10tane doğursam 10unada yaptırırım.Arkadaşlar 3 aylık bebeğim bu hafta rota aşırı var biraz tedirginim. Asla aşı karşı dğeilim kendime olsa bin kere vurdurmuştum. Fakat söz konusu bebek olunca çok tedirgin olunuyor. İçinizde rota aşısı hakkında fikri olan varmı yani zararlı bir aşımı bebeğime zarar verir mi önemli mi bu kadar
2 çocuğum var ikisine de rota ve menenjit aşısı yaptırdım. Rota virüsü epey ağır geçiyor maalesef bebeklik döneminde ve aşısız bebeklerde. İshal ve kusma ile seyreden zorlayıcı bir durum.Arkadaşlar 3 aylık bebeğim bu hafta rota aşırı var biraz tedirginim. Asla aşı karşı dğeilim kendime olsa bin kere vurdurmuştum. Fakat söz konusu bebek olunca çok tedirgin olunuyor. İçinizde rota aşısı hakkında fikri olan varmı yani zararlı bir aşımı bebeğime zarar verir mi önemli mi bu kadar
Evet öyle duydum bende pazartesi yaptırıcam mutlaka2 çocuğum var ikisine de rota ve menenjit aşısı yaptırdım. Rota virüsü epey ağır geçiyor maalesef bebeklik döneminde ve aşısız bebeklerde. İshal ve kusma ile seyreden zorlayıcı bir durum.
Menenjit iki ayrı aşı var ikisini de yaptırdım oğluma,kızım bebekken tek tipi söylemişti doktor onu yaptırmıştım.
Rota ağızdan içiriliyor 3 ve 5. AydaArkadaşlar 3 aylık bebeğim bu hafta rota aşırı var biraz tedirginim. Asla aşı karşı dğeilim kendime olsa bin kere vurdurmuştum. Fakat söz konusu bebek olunca çok tedirgin olunuyor. İçinizde rota aşısı hakkında fikri olan varmı yani zararlı bir aşımı bebeğime zarar verir mi önemli mi bu kadar
Merhaba rota aşısından sonra ishal yaşadınız mı yan etki olarak ben de yaptırdım 6.gün ishal başladı2 çocuğum var ikisine de rota ve menenjit aşısı yaptırdım. Rota virüsü epey ağır geçiyor maalesef bebeklik döneminde ve aşısız bebeklerde. İshal ve kusma ile seyreden zorlayıcı bir durum.
Menenjit iki ayrı aşı var ikisini de yaptırdım oğluma,kızım bebekken tek tipi söylemişti doktor onu yaptırmıştım.
Hayır olmadı.Merhaba rota aşısından sonra ishal yaşadınız mı yan etki olarak ben de yaptırdım 6.gün ishal başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?