- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Neden ilginç? Geçirir ama vücut antikor ürettiği için mikropla daha kolay savaşır çünkü vücut mikrobu hızlıca tanır. Neden aşı koldan yapılır dediniz anlamadım ikisi de kas içine yapılıyor ne farkı var?ilginc neden acaba. asili oldugu halde gecirmemesi gerekir. zaten bacaktan yapilan asilar sadece türkiyede var ne yazik ki asi koldan yapilir yapmayinca da saglikli olmuyor
galiba son haftanin icindeyim haftaici dr ile gorusecegim. 2. ay asilarini 14 martta yaptirmistim rotavirus yaptirmam icin uzerinden belli bir zaman gecmesi gerekir mi acaba?4 nisanda rotatec yaptıracağız. Rotarix bir donem toplatilan bir ilac. Birde rotatec daha fazla virus cesidine karsi korumaya sahip. Yalniz bu 3 dozun 2 4 5. Aylarsa yapilmasi lazim. Ve 6. Aya kadar tamamlanmasi lazim mutlaka. Sizin icin gec olabilir belki rotarix daha uygundur. Doktorunuzla gorusun.
Biz hepsini ayni gun yaptiracagiz. Ama sanirim araya zaman girince 1 2 hafta beklemek gerekir.G
galiba son haftanin icindeyim haftaici dr ile gorusecegim. 2. ay asilarini 14 martta yaptirmistim rotavirus yaptirmam icin uzerinden belli bir zaman gecmesi gerekir mi acaba?
Yanlış bilgi.ilginc neden acaba. asili oldugu halde gecirmemesi gerekir. zaten bacaktan yapilan asilar sadece türkiyede var ne yazik ki asi koldan yapilir yapmayinca da saglikli olmuyor
ilginc daha da ilgin peki kas icine yapilmiyorsa? Amerikada yasayan doktorumuz soyledi bu bilgiyiYanlış bilgi.
Bacaktan da yapılır. Bir fark yok, kas içine yapıldıktan sonra hepsi aynı etkide. Amerika'da bebek hemşiresiyim. Tonla aşı yaptım, hepsini de bacaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?