- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
Yapılışı:
Uzunlamasına dilimlettirdigim biftek şekli etin üzerine hardal sürdüm.kıyma harcını koydum içine aynen yaprak sarması gibi işlem uyguladım sonra sardım ve ip yardımıyla doladım etrafını açılmasın diye daha sonra sıvı yağda kızarttım ve düdüklüye koydum patatesde doğradım ve haşladım.bir yandanda bezelye havuç karışımını haşladım karabiberli suda.
ve hepsi haşlandıktan sonra tabağa servis ettim…
Aslinda et 2 taneydi ama dayanamayip birini yedim :)
antrikot et kullandım… Isteğe göre ne kadar alırsanız..
Malzemeler:
isteğe göre antrikot et
bezelye ,havuç ben bir konserve bezelyenin hepsini kullanmadım yarısını kullandım iki tanede havuç kullandım haşladım havuçları. bezelyenin diğer kalan yarısını buzluğa koydum…
4-5 tane patates
karabiber ,kimyon,tuz,kızartmak için sıvıyağ
et’e sürmek için hardal
Harcı için:
göz kararı köftelik kıyma karabiber,kimyon, kurusoğan, tuz
ve bu karışımı yoğur bir güzel…
arkadaşlar tavsiye ederim özel günlerde süper bir tat bence
Uzunlamasına dilimlettirdigim biftek şekli etin üzerine hardal sürdüm.kıyma harcını koydum içine aynen yaprak sarması gibi işlem uyguladım sonra sardım ve ip yardımıyla doladım etrafını açılmasın diye daha sonra sıvı yağda kızarttım ve düdüklüye koydum patatesde doğradım ve haşladım.bir yandanda bezelye havuç karışımını haşladım karabiberli suda.
ve hepsi haşlandıktan sonra tabağa servis ettim…
Aslinda et 2 taneydi ama dayanamayip birini yedim :)
antrikot et kullandım… Isteğe göre ne kadar alırsanız..
Malzemeler:
isteğe göre antrikot et
bezelye ,havuç ben bir konserve bezelyenin hepsini kullanmadım yarısını kullandım iki tanede havuç kullandım haşladım havuçları. bezelyenin diğer kalan yarısını buzluğa koydum…
4-5 tane patates
karabiber ,kimyon,tuz,kızartmak için sıvıyağ
et’e sürmek için hardal
Harcı için:
göz kararı köftelik kıyma karabiber,kimyon, kurusoğan, tuz
ve bu karışımı yoğur bir güzel…
arkadaşlar tavsiye ederim özel günlerde süper bir tat bence