Elektrikli Süpürgeler ROWENTA air force kullanan varmıııııııı dikey şarjlı süpürge

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
canım 3 gün önce rowenta air force aldım 18 w hiç güzel çekmiyor resmen gırgır gibi çekiyor aradım rowenta mağazasına kızdım 300 tl para ben netten sipariş verdim 230 aldım birde rowenta müşteri hizmetlerini aradım 24 w 18 w arasındaki farkı sordum tek fark sadece 24 w10 dk geç bitiyormuş şarjı 18 w 40 dk 24 w 50 dk çekiyormuş ama arasında çok para farkı var nerdeyse 100 tl ama hiç memnun kalmadım

kullanımları çok kolay ama malesef çekim güçleri berbat... verilen paraya yazık oluyor...

Canım ben kullandım rowenta air force 18v'ı. Anneme doğum gününde almıştım ve çok işine yaradı. Ne kadar iyi olduğu tabi herkesin beklentilerine göre değişir. Fakat şundan kesinlikle emin olabilirsin, halıdaki gözle görünmeyen tozları almakta çok başarılı. Ben ilk denediğimde bu süpürgeyi inanamamıştım gözlerime çünkü halıda tane yoktu fakat baktığımda acaip toz almıştı. Annem çok titiz olduğu için hemen hemen her gün evi süpürüyordu ve süpürgemiz oldukça ağır olduğu icin kolu ağrıyordu. Ben bu süpürgeyi ufak tefek şeyleri alsın, gırgır niyetine almıştım ve çok memnunum. Artık annem ayda bir kullanıyor normal süpürgeyi. Üstelik Almadan önce buradaki yorumları okumuştum ve korkmuştum açıkcası çünkü çok gürültülü falan diye yorumlar yapılmıştı, fakat bana göre sesi normal. Dediğim gibi kişinin beklentileriyle alakalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…