Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım zaten bu ürün saçları düz yapıyor sadece uçları şekilli oluyor birazcık.yani sana göre olabilir bu ürün fakat saçları normalden daha fazla söndürüyor onu söyleyeyim.Bir de bir yerin cidden fönlü gibi olmasını istiyorsan üstünden en az 10-15 defa geçmelisin ve ısısını 2'ye ayarlamalısın.o da saçı çok yakıyor bence.1 ayarındayken olmuyor.ve saçın uzun & gür bir saç ise hepsini yapman en az 45 dakka falan sürüyor. maşa yapar gibi tek tek ayırıp aynı yere defalarca çekiyorsun. kısa falan ise 25-30 dakika.ama bu bile fazla bence ben 5dakikada yapan kadına aldandım sanırım.bence bu ürün fiyatlı bir şey ben hakikaten beğenmedim,olumlu pek bir şey de yazamayacağım ama sen mağazalarda falan deneyebilirsen deneyip al.hani parlatıyor mu volum veriyor mu vs. çünkü her türlü şekil veriyorsun o konuda sıkıntı yok fön çeker gibi ama çok uzun sürüyor.ben onunla uğraşacağıma kuaföre giderim kolum kopuyor yaparken ve uzun sürüyor.