lakeoftears Omnesvulnerantultimanecat Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2011 Mesajlar 5.104 Emoji Skoru 1.972 Puanlar 448 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lakeoftears #1 Merhaba rubber duck Snowjoggers kullanan varmı? Karda kayıyor mu?Karda yürüyemiyorum da kaymayan bir kar botu arıyorum.
Merhaba rubber duck Snowjoggers kullanan varmı? Karda kayıyor mu?Karda yürüyemiyorum da kaymayan bir kar botu arıyorum.
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2007 Mesajlar 7.543 Emoji Skoru 24 Puanlar 158 Yer İstanbul 7 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lakeoftears #2 ben de dün mağazada tabanlarını inceledim. tamam altı lastik ama çok az kabartılar var. buz değil de karda kaydırmaz belki ama bilemedim buzda pek güven vermez gibi geldi. keşke kullanan arkadaşlar yazsa da öğrensek:S
ben de dün mağazada tabanlarını inceledim. tamam altı lastik ama çok az kabartılar var. buz değil de karda kaydırmaz belki ama bilemedim buzda pek güven vermez gibi geldi. keşke kullanan arkadaşlar yazsa da öğrensek:S
AsCuHaN Guru Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2007 Mesajlar 15 Emoji Skoru 0 Puanlar 286 Yer İstanbul 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lakeoftears #3 kendim kullanıyorum ve kesinlikle kaydırmiyor ..gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)
karamelim Guru Kayıtlı Üye Katılım 4 Aralık 2008 Mesajlar 1.143 Emoji Skoru 969 Puanlar 323 Yer İstanbul 11 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lakeoftears #4 bayılıyorum onlara ama pahalı ya.. çok sevimliler bi daha ki kış kesinlikle almak istiyorum