Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hala yaptırmadın mı aslında gebeliğini öğrenir öğrenmez doktor istiyor bu testi diğer testlerle belkide yaptırdın bi sor doktoruna
aradan baya zaman geçti gebe kaldınızmı testleri yaptırdınızmı ıgg pozitifliği bağışıklık olduğunu gösteriyor ıgm pozitifliği ise hastalığı şuan geçiriyo olduğunuzu gösteriyormuş bende ikiside pozitif çıktı çok tuhaf bağışıklık olduğu halde geçirilebiliyormuş sanırım şuan adivite testi yaptırıcam umarım sonuç iyi olur :44:En son yorum 2011 de yazılmış ama ben gene de sorayım, belki akıp yanıtlayan olur. Benim kedim var evde. Ama eskiden beri hep kedim olmuştur ve yaklaşan kedi köpek olursa mutlaka dokunsal olarak severim. Çocukluğumdan beri böyledir bu. Toksoplazma ıgg positive çıkarsa antikor geliştirmiş ve doğal şekilde aşılanmış m oluyorsun? Yani gebelikte mikrobu alırsan bir tehlike oluşmuyor mu eğer ıgg positive ise?
Çok geçmiş olsun, bebeğini kaybetmişsin.bende 3 haftalık hamileyim ve kan testi sonuçlarını dün aldım rubella ıgg 213 cıktı .cmv lgg (elisa) 3,54 cıktı. doktorum kedilerden uzak dur dedi. bağışıklık kazanmamışın dedi bide. açıkta satılan hiçbir şeyi yeme dedi.
Igm kac cikti acaba?Bendede rubella igg 98 cikdi.inwAllah kotu bir wey degildir
kızlar rubella ıgm 10.0
rubella ıgg 245 normalmi bu acaba
Sonuc ne cikti acaba bebekte bir sikinti varmi? Bizimde igm 2 cikti..bilgi verirmisiniz?
demişsiniz.sonuç ne oldu acaba ne yaşadınız anlatabilirmisiniz.bendede bugün yüksek çıktığını öğrendim ana 1,23 Igm. tekrar kan verdim bekliyorum..
Sonuc ne oldu size zahmet cevaplayin. Benimde igm 2 igg 114 cikti..Selam arkadaşlar 6 haftalık hamileyim dr. Tesler yaptırdı hepsi temiz sadece başlikda yazdığım gibi anti rubellâ ıgm kemiluminesans 20. 1pozitif çıktı araştırma hastaneye git dedi bana çok korkuyorum acaba bu kötü bir sonuc mu ilk defa böyle bir şey duyuyorum lütfen bilgisi olan cevap yazsın pazartesi dr. Gidecem. Sevgiler