Rubella IGG

bitekAnnemolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.297
1.797
83
38
Merhaba arkadaslar

Hamılelıgımın ıkıncı ayını tamamlamak uzereyım.

testler yaptırdık Hersey normal ama bir tek

Rubella IGG Sonucu pozitif 128 cıkmıs

Ne demektir bilen var mı acaba.

Merhaba arkadaslar

Kuzum ıgg pozitif ise sorun yok igmnin pozitif olmaması lazım kızamıkçığa bağışıklığın var demek tam aksine güzel bende pazar günü sonuçları görünce bi küçük çaplı kalp krizi geçirmiştim meğer diğerinin pozitif olmaması gerekmiş

Merhaba arkadaslar

Pozitif olması o virüse karşı bağışıklığınız olduğunu gösterir, yani korkulacak bir durum değil

enim yaptırdığım yerin internet sayfasında hem ikizler için uygun olduğu yazıyor. Tüp bebekte de yapılıyormuş. Bizimki normal gebelikti zaten bir sorun yaşamadık.
Kuzum ıgg pozitif ise sorun yok igmnin pozitif olmaması lazım kızamıkçığa bağışıklığın var demek tam aksine güzel bende pazar günü sonuçları görünce bi küçük çaplı kalp krizi geçirmiştim meğer diğerinin pozitif olmaması gerekmiş
zitif olması o virüse karşı bağışıklığınız olduğunu gösterir, yani korkulacak bir durum değil

Allah razı olsun Bende kucuk caplı bir krız gecırdım :) Cok karısık yorumlar var ınternette.. İcimi rahatlattınız <3<3<3<3<3

Bende negatifti o dediğiniz değer igg galiba doktor dediki kedi ve köpeklerden uzak dur bağışıklığın yok yani korunmuyorsun. Sizin pozitifse güzel korunuyosunuz

Bende negatifti o dediğiniz değer igg galiba doktor dediki kedi ve köpeklerden uzak dur bağışıklığın yok yani korunmuyorsun. Sizin pozitifse güzel korunuyosunuz

Cok tesekkur ederim ..size de gecmıs olsun..

12. Haftaya girmişssiniz Kalmış 6 Ay :) Hayırlısıyla kucagımıza almak nasip olur inşallah <3

Rubella kizamikcik demek kedi kopekle hic ilgisi yok. Toksoplazma igg demek istiyorsaniz eger. Kopekten gecmez...kedininde sadece diskisi ile temas halinde olursaniz gecer. Yani sevmek bisey olmaz. Daha cok iyi yikanmamis salata, cig et az.pismis et balik tavuk islenmis et urunleri sakatatlardan gecer.

Rubella kizamikcik demek kedi kopekle hic ilgisi yok. Toksoplazma igg demek istiyorsaniz eger. Kopekten gecmez...kedininde sadece diskisi ile temas halinde olursaniz gecer. Yani sevmek bisey olmaz. Daha cok iyi yikanmamis salata, cig et az.pismis et balik tavuk islenmis et urunleri sakatatlardan gecer.

Kızamıkçık dediğiniz çocukken geçirilen kızamık hastaligimidir? çocukken geçirdim ve aşılarını da yaptırdım.. Bu dönemde kedi de sevdim minik çok tatlı bir kedi yavrusu ❤️

Kızamıkçık dediğiniz çocukken geçirilen kızamık hastaligimidir? çocukken geçirdim ve aşılarını da yaptırdım.. Bu dönemde kedi de sevdim minik çok tatlı bir kedi yavrusu ❤

Yok kizamik ve kizamikcik farkli hastaliklar...

Kedi sevmenizde bi sakinca yok. Toksaplazma dedigim gibi hayvanlarin diskarindan ve yedigimiz seylerden bulasir. Bi hayvanin kafasini oksamakla.bisey olmaz. Ama tabi asisiz bir hayvani sevdiginiz icin elinizi her seferinde bol.kopuklu sabunla.yikayin bu iyi olur. Asilari varsa isterseniz ayni kaptan yemek yiyin bisey olmaz. Onu yerine en tehlikelisi salatalar... sebzeler

Back
X