Ruh arma Seans

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen zaten meşhursunki sultanım:))))))))))))))))))))eee artıkın bununla idare etcen
tekrarlıyom ruh efendi evim olcek mi nan ruh

aaay hep araya giren giriyor evet boncuğum inşallah en kısa zamanda olucak meleklerin hemde ikiz
ben diyom ev diyom olacak mı diyom ruhun biri cevap yazsın uleeyyynnn

klava: nan bedduamı ediyon bana boncuk kafa Rabbim o 5 çağayı sana versin nan ben ikisinin elinde kaldım yaffff
ruh kardeş sen uyma bu boncuğa :çok üzgünüm: ben ev istiyom 2 kızce bana yeter gariiiii
:çok üzgünüm:

allahim gönlüne göre vericek hayirlisiyla zeynom sen hic dert etme pozitif düsünmeye bak

ruh kardes kizima bi kardes gelicekmi???gelicekse nezaman gelicek???kizkardesmi erkek kardesimi olucak:)))) cok soru sordum sanirim sorry :)))))

rruhum benim inşallah be gülüm ne güzel ruhsun sen casperim benim
evet canım olacak inşallah ruh derki inşallah erkek olur da 1 kız bi erkek tam olursunuz sevimli aile:)))))

yukardaki ruha inanma tuanammmm senin 2 tanedaha bebeğin olacakkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o birini görüyo ama ben ikisinide görüyorum ben o ruhtan daha uzun ruhluk yaptımm ben bilirimmm:roflol::roflol:

ey ruh söyle bana benim oğlummu olacak kızımmı .............??

boncugum allahin izniyle meleklerin ummadigin anda ummadigin zamanda karnina gelip 9aylik kiracin olcaklar dikkatini cekerim melegin diil meleklerin dedim bu demek oluyoki biri kiz biri erkek iki melek 9aylik kiracin olmaya gelecek allahin izniyle

ey ruh kardes benim hep dilegim 4evladimin olmasiydi tabii maddi manevi gücüm yeterse
simdi ikimi 3mü olacak karar verseniz :))))))

3 olacaaaaaaaak 3
maddi bilemem ama manevi gücünde yetecek....
karar verilmiştir...
ey ruuuuuh bu nazifin düğününü ne zaman yapacagız?
yada hiç yapamayacakmıyız ((((

bu yaz düğün hazırlıklarına başlayın yazın sonunda evlenio nazif:)

eyyyyy ruuuhhhhh pazar günü ve pazartesi günü güvenlik yazılı sınavını ve silah atışsınavından geçecekmiyim sen onu de

Son düzenleyen: Moderatör:
[CENTER]eeeeyyyy gerçekkk ruuuuhhhh gelde bu kk hatunlarının kı...ına bi çinçik at.:roflol::roflol:seninle nasıl oyun aynanırmış görsünleerr.kötükedihüsoahanda çağırdım gerçek ruh geliyor birazdan kk ya.kaçıııınnnnnnkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1hug:a.s.
[/CENTER]

Hey ruh bu taraftayım dostum sengözlerimebaksanab

burdakılerle başa cıkamazsın ben sağa diyim

neysem,geldın madem cevap ver, mutlu bı evlılığim olucak mı? Hadisenen nan kötükedihüso

hayalindeki prensle mutlu mesut yasayip gideceksin canimmm

ey ruh de hele bakam ben siskomuyum ama dogruyu söyle ha :)))))))

yok s

en şişko deilsin tam formdasın ama dikkat etmessen olucaksın 77 vakte kadar ,ey ruh nasılsın iyimisin

aman atlama üstüme hiç ruh görmedim korkarım beeeeennnnn :bbo:
eyyyy ruhhh geldiysen 1 kere gelmediysen nerdesin uleee kaydirigubbakcemile3

geldim canım geldm şimdik öpücem seni:jeyyar:
ey ruh benim bebiş ne zaman gelcek yaaa fisfisfis

üc vakte kadar gelecek insallahhhh

ey ruh ben ne zmn iş bulcam yafff?

az kaldı az

ey ruh ben evleniyorum sanırım, lütfen mutlu olayım emi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…