ruh eşiydik hemen nasıl siler beni?

teli seni sevmedigi icin acmiyor degil aksine sevdigi icin acmiyor.erkekler bi karar vermek istediklerinde korakarlar. cunki bilirler ki sevdiginin bi kelimesi bi bakisi onu yolundan dondurur.o yuzden seni gormek senle konusmak istememesi.sen yapacagini yapmissin o simdi senin buyuk sevgine de guveniyor nasilsa o benden vazgecmez havalarinda .sabredersen onun da icini endise kaplicak ya o da vazgecerse dicek.o zaman mecbur senle konusucak garanti.suan son defa bile senle konusmak istemiyorsa o hala ve hala seni seviyor.sevmese acar teli havadan sudan konusup seni oyalar.onun kalbi kirik birak kendi kendine onarsin.senin yapicagin bisey yok.sadece hayatina odaklan ve umutla bekle.

cok tesekkur ederim yaa su serptin valla. ben de diyorum yani son kez son kez konusalım cıkmasak bile barısmasak bile on dk konusalım dedim ben alısamam yavas yavas kop benden boylece gitme nolur dedim hic cvp vermedi. ya ne bilim ben birinden sogusam son konusmayı yapardım bole bole yaptın olmuyor sevemedim seni der kapatırım. ama o an sadece kızgınsam konusmam. insallah o da sadece kızgındır. bi kavgamızda cok tripliydi msjlarda. aricam seni konuscaz dedim tm yazdı sadece. aradım bunu sanki hiic kavga olmamıs tek suclu oymus gibi hemen yumusadı tatlım benim bida yapmam tamam dedi sesimi duyunca geciverdi :) insallah dedigin gibidir beni silmemistir gerci ben ona yalvarırken kısa kısa cvplar vermisti sildim seni yazma bana ben de yazmicam dedi. cok gec artık maalesef dedi. hatta dedim yaa biseyler yaz icin sızlamıyo mu senin msjlarımı okumuyo musun dedim. telim uzaktaydı evet dedi. insan bi tel elinde msj bekler ya bi kenara mı atar? ben dedim hayır gidemezsin nolur bisey soyle bi hakaret et sevmiyorum de hattını kır at o zaman biseyler goster dedim o kadar tepkisizdi. verdigi cevap sadece sevmiyorum seni, hattı kırıyorum yarın yeni alıcam. oldu ama teli kapatmıs sabaha msjlarım iletilmisti. icim cok acıyo yaa ilk günkü gibi degil ama o benim hep sonum olcak. ben bida kmseye guvenemem o bile gittiyse. ins döner sadece kızgındır. bekliyorum su an. bi gelisme var yine nete girmis. whatsapptan msjlarım da gitmistir heralde. o benim numarayı sildi mi bilmem ama ben silmedim takip ediom girisini. 1 haftadır girmiyodu valla. bir sürü affet resimleri ve sarkılar atmıstım :( ins düsünme asamasındadır hala bitmemistir sevgisi.. ama su dediklerin umut verdi bana. bittigine inanamıyorum ya. hani bazen bitmesi gerekir ama sen yine sevgin ugruna yalvarırsın ya son bi yakarış. oyle de degil ya.. cocukca kavgalardan insan vazgecer mi? daha ne kötü olay yasayanlar var.. bitmemesi gerekiyodu.. birbirimize gore degiliz dedi.. sanki sadece kavgaları düsünüyo hic guzel gunlerin hatrı kalmamıs..

Yanlış anlama da ben de olsam sıkılırdım,birbirimize göre değiliz diye düşünüp telefonlarını açmam,mesajlarına cevap vermem.
İçtiğim kahveye karışacak,inat olsun diye görüşme dediğim kişiye mesaj yazacak insanı ben de olsam hayatımda istemem.
Seni belki seviyordu ama soğutmuşsun kendinden.
Bence üzülme artık.
Sana ders olsun olgunlaşmalısın bence.

Yanlış anlama da ben de olsam sıkılırdım,birbirimize göre değiliz diye düşünüp telefonlarını açmam,mesajlarına cevap vermem.
İçtiğim kahveye karışacak,inat olsun diye görüşme dediğim kişiye mesaj yazacak insanı ben de olsam hayatımda istemem.
Seni belki seviyordu ama soğutmuşsun kendinden.
Bence üzülme artık.
Sana ders olsun olgunlaşmalısın bence.

ya aramızda soguklk yoktu ki birden sgudu sırf o cocuga msj attgmı ogrenince deliye dondu ama seviosa cozulmicek bisi yok ki ben defalarca ozr diledim ve pismanm guzel gunlerin hatrına son bi konusmayı layık gorebilirdi bana cok gitmeyi istiyosa da

cok tesekkur ederim yaa su serptin valla. ben de diyorum yani son kez son kez konusalım cıkmasak bile barısmasak bile on dk konusalım dedim ben alısamam yavas yavas kop benden boylece gitme nolur dedim hic cvp vermedi. ya ne bilim ben birinden sogusam son konusmayı yapardım bole bole yaptın olmuyor sevemedim seni der kapatırım. ama o an sadece kızgınsam konusmam. insallah o da sadece kızgındır. bi kavgamızda cok tripliydi msjlarda. aricam seni konuscaz dedim tm yazdı sadece. aradım bunu sanki hiic kavga olmamıs tek suclu oymus gibi hemen yumusadı tatlım benim bida yapmam tamam dedi sesimi duyunca geciverdi :) insallah dedigin gibidir beni silmemistir gerci ben ona yalvarırken kısa kısa cvplar vermisti sildim seni yazma bana ben de yazmicam dedi. cok gec artık maalesef dedi. hatta dedim yaa biseyler yaz icin sızlamıyo mu senin msjlarımı okumuyo musun dedim. telim uzaktaydı evet dedi. insan bi tel elinde msj bekler ya bi kenara mı atar? ben dedim hayır gidemezsin nolur bisey soyle bi hakaret et sevmiyorum de hattını kır at o zaman biseyler goster dedim o kadar tepkisizdi. verdigi cevap sadece sevmiyorum seni, hattı kırıyorum yarın yeni alıcam. oldu ama teli kapatmıs sabaha msjlarım iletilmisti. icim cok acıyo yaa ilk günkü gibi degil ama o benim hep sonum olcak. ben bida kmseye guvenemem o bile gittiyse. ins döner sadece kızgındır. bekliyorum su an. bi gelisme var yine nete girmis. whatsapptan msjlarım da gitmistir heralde. o benim numarayı sildi mi bilmem ama ben silmedim takip ediom girisini. 1 haftadır girmiyodu valla. bir sürü affet resimleri ve sarkılar atmıstım :( ins düsünme asamasındadır hala bitmemistir sevgisi.. ama su dediklerin umut verdi bana. bittigine inanamıyorum ya. hani bazen bitmesi gerekir ama sen yine sevgin ugruna yalvarırsın ya son bi yakarış. oyle de degil ya.. cocukca kavgalardan insan vazgecer mi? daha ne kötü olay yasayanlar var.. bitmemesi gerekiyodu.. birbirimize gore degiliz dedi.. sanki sadece kavgaları düsünüyo hic guzel gunlerin hatrı kalmamıs..

dusunyor sadece dusunuyor... eger sevginiz oyle gucluyse donucek.fakat kimseye inanmicam filan sadece suan uzgun odugun icin oyle dusunuyorsun. daha kac yasindasin ya .daha neler yasican neler gorucen.suan boyle dusunmeni anliyorum ama .ilk asmadasin gecicek hersey gecicek .biraz da kismete birak olmuyacak belki sana gore degildi diye dusun .herseyde hayir var klassik laf ama gecerli gercekten var.bi sure sonra sende daha saglikli dusunuceksin en azindan sunu dusun.bitmez ama diyelim bitti .hatalar tecrubedir.sonraki iliskinde daha az hata yapicak daha dikkatli davranicaksin.suan bitmesiyle ilgili hicbir dusunce seni rahatlatmiyor biliyorum.sadece guzel dusun.iyi olsa ne guzel .kotu olma ihtimali az fakat olsa da en azindan bu gunlerini uzulerek gecirmedim dersin.

dusunyor sadece dusunuyor... eger sevginiz oyle gucluyse donucek.fakat kimseye inanmicam filan sadece suan uzgun odugun icin oyle dusunuyorsun. daha kac yasindasin ya .daha neler yasican neler gorucen.suan boyle dusunmeni anliyorum ama .ilk asmadasin gecicek hersey gecicek .biraz da kismete birak olmuyacak belki sana gore degildi diye dusun .herseyde hayir var klassik laf ama gecerli gercekten var.bi sure sonra sende daha saglikli dusunuceksin en azindan sunu dusun.bitmez ama diyelim bitti .hatalar tecrubedir.sonraki iliskinde daha az hata yapicak daha dikkatli davranicaksin.suan bitmesiyle ilgili hicbir dusunce seni rahatlatmiyor biliyorum.sadece guzel dusun.iyi olsa ne guzel .kotu olma ihtimali az fakat olsa da en azindan bu gunlerini uzulerek gecirmedim dersin.

benimki gucluydu ama onu bilemicem. duygularımın karsılıklı olduguna inanıyordum ben. biliyorum daha once de ardından agladıgım simdi umrumda olmayan insanlar oldu yani. ama onlar cidden imkansız asktı. yani benden baya büyüktü birisi ve yurtdısındaydı. gönül iste inandı. kendime yazık ettim. sonra gordum gercek yuzunu ve imkansızlıgını. ama bu farklıydı iste tam kafa dengimdi boyle. ne dersek katılırdık fikir ayrılıgı yoktu. bide biz farklı kafadan oldugumuz icin kendi kafadan birini bulmak zor tabi. o mesela hic ummazdm derdi yani senin kafada bi kız bulmayı. ama iyi ki tanımısım derdi. sen bensin yaa resmen derdi.. sanki aynı versiyonun farklı cinsiyetteki hali gibi.. onla cok eglenceli bi evliligimiz olacagına inanırdım. o da oyle. hic monoton olmayan bi evlilik. biz tv bile almamayı dusunıyoduk boylece aksamları vaktimizi zengince gecirebilcektik vs. tamamen aynı yaa iste ne bileyim cok sevmistim onun gbi biri gelmez daha.

ya aramızda soguklk yoktu ki birden sgudu sırf o cocuga msj attgmı ogrenince deliye dondu ama seviosa cozulmicek bisi yok ki ben defalarca ozr diledim ve pismanm guzel gunlerin hatrına son bi konusmayı layık gorebilirdi bana cok gitmeyi istiyosa da

Birden soğumamıştır...
Senin hareketlerin adım adım uzaklaştırmıştır onu.
Sen garip kaprislerinden onun uzaklaşmasını farketmemişsin bence.
Boşver artık,gerçekleri gör.

Birden soğumamıştır...
Senin hareketlerin adım adım uzaklaştırmıştır onu.
Sen garip kaprislerinden onun uzaklaşmasını farketmemişsin bence.
Boşver artık,gerçekleri gör.

daha son kavgadan sonra askım canım cok ozledim diyodu. bu kadar basit mydi yani bi son konusmayı da cok gordu bana.. cok üzülüyorum canım sıkılıyo her anımda o vardı benim ya

ya arkadaslar bi cıkarken teli elinden düsmeyen whatsapptan cıkmayan adamın simdi teli kapalı ve whatsappa günde bir bakıyor ben yolunu gozlerken o tek bağımız olan telefondan kacıyor simdi bu iyiye mi isaret kötüye mi yani hala düsünüyor mu beni seviyor mu bana kırgın mı yoksa tüm yolları kapatıp benden kacıp sogumamı mı istiyo yada dedigi gbi yeni hat mı aldı naptı baska kız mı var offf :((

İki ihtimal var. Ya gerçekten senin anlatmış olduğun tavırlarından dolayı soğudu senden. Ya da sana güzel bir ders vermek istemiş olabilir. Bence fazla yalvarma. Sonuçta bu kadar büyütecek birşey değil son kavganız. Zamana bırak, eğer dediğin gibi seni o kadar sevdiyese mutlaka arar..:10:

ben onu üc gündür aramıom aramicam dedim nie teli kapattı ki simdi bu rahatsız etmiodum ben onu :( allahım deli olcam 2 ay her dk her yedigimz halttan haberdarız 10 gündür konusmuoz yaa

Kızlar yaklasık bir hafta once yazdı.. Bayağı konuşup tartıştık, özlemiş sözde, öylesine yazmış mesaj. Ama ben sürekli tersledim, inanmıyorum sana dedim. İki gün önce kesti mesaj atmayı. Yine aklımı çelip gitti halbuki hiçbir sey hissetmiyodum ama ben de özlediğimi hissettim ve suan yazsın istiyorum bildiğiniz :KK43: tersledim tabi, yazar mı sizce. Ne yapacağımı bilemedim ki. : (

Back
X