- Konu Sahibi Goodbyemylover
teli seni sevmedigi icin acmiyor degil aksine sevdigi icin acmiyor.erkekler bi karar vermek istediklerinde korakarlar. cunki bilirler ki sevdiginin bi kelimesi bi bakisi onu yolundan dondurur.o yuzden seni gormek senle konusmak istememesi.sen yapacagini yapmissin o simdi senin buyuk sevgine de guveniyor nasilsa o benden vazgecmez havalarinda .sabredersen onun da icini endise kaplicak ya o da vazgecerse dicek.o zaman mecbur senle konusucak garanti.suan son defa bile senle konusmak istemiyorsa o hala ve hala seni seviyor.sevmese acar teli havadan sudan konusup seni oyalar.onun kalbi kirik birak kendi kendine onarsin.senin yapicagin bisey yok.sadece hayatina odaklan ve umutla bekle.
cok tesekkur ederim yaa su serptin valla. ben de diyorum yani son kez son kez konusalım cıkmasak bile barısmasak bile on dk konusalım dedim ben alısamam yavas yavas kop benden boylece gitme nolur dedim hic cvp vermedi. ya ne bilim ben birinden sogusam son konusmayı yapardım bole bole yaptın olmuyor sevemedim seni der kapatırım. ama o an sadece kızgınsam konusmam. insallah o da sadece kızgındır. bi kavgamızda cok tripliydi msjlarda. aricam seni konuscaz dedim tm yazdı sadece. aradım bunu sanki hiic kavga olmamıs tek suclu oymus gibi hemen yumusadı tatlım benim bida yapmam tamam dedi sesimi duyunca geciverdi :) insallah dedigin gibidir beni silmemistir gerci ben ona yalvarırken kısa kısa cvplar vermisti sildim seni yazma bana ben de yazmicam dedi. cok gec artık maalesef dedi. hatta dedim yaa biseyler yaz icin sızlamıyo mu senin msjlarımı okumuyo musun dedim. telim uzaktaydı evet dedi. insan bi tel elinde msj bekler ya bi kenara mı atar? ben dedim hayır gidemezsin nolur bisey soyle bi hakaret et sevmiyorum de hattını kır at o zaman biseyler goster dedim o kadar tepkisizdi. verdigi cevap sadece sevmiyorum seni, hattı kırıyorum yarın yeni alıcam. oldu ama teli kapatmıs sabaha msjlarım iletilmisti. icim cok acıyo yaa ilk günkü gibi degil ama o benim hep sonum olcak. ben bida kmseye guvenemem o bile gittiyse. ins döner sadece kızgındır. bekliyorum su an. bi gelisme var yine nete girmis. whatsapptan msjlarım da gitmistir heralde. o benim numarayı sildi mi bilmem ama ben silmedim takip ediom girisini. 1 haftadır girmiyodu valla. bir sürü affet resimleri ve sarkılar atmıstım