• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh halim BERHAT :....(

Kendin demissin dengesiz diye. Boyle bir erkekten sana bagli kalmasi zaten beklenemezdi. Egonu bir kenara koy ve onun umrunda olmaman dusuncesi canini acitmasin daha fazla. Her duyguyu yasiyor insanoglu. Zaman zaman cok sevilip bazen de ufacik bir deger gormedigimiz illa ki olacaktir. Bunu dogal karsilayip guzelce yasamaya devam edecegiz.

Gerçekten çok kötü ama.. Herşey yokuşaşağı gidiyor. İskence gibi acı çektire çektire terk ediliyorum. İçimde devamlı bir kara bulut ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak ağlamak... bağıra bağıra... Biliyorum bu çok iyi gelecek ama imkansız şu ara ev o kadar kalabalık ki yalnız kalıp ağlayacak bir köşem bile yok. Sevgilim kıymetsiz bir çöp gibi benle muhabbeti bir anda kesti. Ve şu anda karşımda iş arkadaşım düğünü için giriş müziği dans müziği seçiyor. Kuzenim nişanlısıyla İstanbul a yanımıza gezmeye gelmiş.. Herkes mutlu yani fakat nedense o mutluluk kelimesinin hiçbir yerine bir türlü ben giremedim.
Sevgilimin psikolojisi tam anlamıyla "dengesiz" di zaten. pazar günü gezip tozma planı yaptık ve pazar gunu geldiğinde o annesiyle yemeğe gitti ben ise bunun için ona sitem bile etmedim. Hatta ona annesine selam söylemesini söyledim. Fakat ne yazıkki 2 kere görüştüğümüz annesi beni hiç mi hiç sevemedi. Ardından bir haftadır benle konuşmayı kesti 5 aylık ilişki böyle anlamsızca bitiyor 4 gündür günaydın mesajı atıyorum whatsapp da görüyor cevap bile vermiyor. dün gece aradım onu ve sen ne yaptığının farkında mısın insan bari günaydın yazar dedim ve bana ne dedi biliyor musunuz "FARKETMEDİM".. Farketmedim yatıcam ben dedi...

siz 5 aylık ilişkiniz annesi istemedi diye bitmiş bence çok şanslısınız bunun için her gün dua etmelisiniz.ben 4 yıllık sevdiğim adamdan annesi beni istemiyo diye ayrıldım ki neler ne fedakarlıklar yapmıştım.bence siz ucuz yırtmışsınız ondan size hayır gelmez.

Yaşadığınız durumu anlıyorum zamanla geçecektir kendinizin de söylediği gibi dengesizin biriymiş başında belli etmesi daha iyi olmuş sizi seven saygı gösteren doğru insan karşınıza çıktığında iyi ki hayatımdan gitmişler diyeceksiniz emin olun hayırlı kişi hayırlı zamanında gelecektir siz zamana akışına bırakın yeterli :16:

Bende benzer şeyler yasadım hemde çok.. nedense herkez beni aldattı herkettii büyük askla gelenler bile terkeder kacar oldu. bende bişey var diiicem ama gercekten yok. bukadarmıs yanlıs erkekleri secerim üstüste hepsimi beni bırakır gercekten sanırım öyle:(
we insan aska inancını güvenini kaybedio. yeni biri cıksada karsısına nasıl olsa bu sıkılıcak bıkıcak gidicek diye bakıo:( ama herkezin dediği sanırım bunlar yanlıs kişiler diye. bigün dogru insan gelicek ve kalıcaktır.. öyle diyorlar sanırım bizde böyle düşünmeliyiz.. merak ettiğim sevgilim dengesizdi demiştiniz ama bu 5aydır ilgisi sevgisi nasıldı mesela gün içinde ne kadar iletişim kurardınız fln

Gerçekten çok kötü ama.. Herşey yokuşaşağı gidiyor. İskence gibi acı çektire çektire terk ediliyorum. İçimde devamlı bir kara bulut ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak ağlamak... bağıra bağıra... Biliyorum bu çok iyi gelecek ama imkansız şu ara ev o kadar kalabalık ki yalnız kalıp ağlayacak bir köşem bile yok. Sevgilim kıymetsiz bir çöp gibi benle muhabbeti bir anda kesti. Ve şu anda karşımda iş arkadaşım düğünü için giriş müziği dans müziği seçiyor. Kuzenim nişanlısıyla İstanbul a yanımıza gezmeye gelmiş.. Herkes mutlu yani fakat nedense o mutluluk kelimesinin hiçbir yerine bir türlü ben giremedim.
Sevgilimin psikolojisi tam anlamıyla "dengesiz" di zaten. pazar günü gezip tozma planı yaptık ve pazar gunu geldiğinde o annesiyle yemeğe gitti ben ise bunun için ona sitem bile etmedim. Hatta ona annesine selam söylemesini söyledim. Fakat ne yazıkki 2 kere görüştüğümüz annesi beni hiç mi hiç sevemedi. Ardından bir haftadır benle konuşmayı kesti 5 aylık ilişki böyle anlamsızca bitiyor 4 gündür günaydın mesajı atıyorum whatsapp da görüyor cevap bile vermiyor. dün gece aradım onu ve sen ne yaptığının farkında mısın insan bari günaydın yazar dedim ve bana ne dedi biliyor musunuz "FARKETMEDİM".. Farketmedim yatıcam ben dedi...

bitmiş yani ilişkiniz sevgilinizin ilişkinize değer vermediği çok açık. sizin de onu üzülecek kadar değerli bulmamanız gerek, kafanızdan kısa sürede atabilmeniz dileğiyle, iyi akşamlar

siz 5 aylık ilişkiniz annesi istemedi diye bitmiş bence çok şanslısınız bunun için her gün dua etmelisiniz.ben 4 yıllık sevdiğim adamdan annesi beni istemiyo diye ayrıldım ki neler ne fedakarlıklar yapmıştım.bence siz ucuz yırtmışsınız ondan size hayır gelmez.

ben anlamıyorum ya bu kadınlar anneler yani nasıl kadın kendi gençliklerini hiç hatırlamıyorlar mı lafa gelse çok kültürlüdürler ama kendi kayınvalidelerinnin kinini bizden çıkaracak kadar da cahil ve basitler. Bir gün ben o sıfata sahip olursam öyle yapmıycam..

Bende benzer şeyler yasadım hemde çok.. nedense herkez beni aldattı herkettii büyük askla gelenler bile terkeder kacar oldu. bende bişey var diiicem ama gercekten yok. bukadarmıs yanlıs erkekleri secerim üstüste hepsimi beni bırakır gercekten sanırım öyle:(
we insan aska inancını güvenini kaybedio. yeni biri cıksada karsısına nasıl olsa bu sıkılıcak bıkıcak gidicek diye bakıo:( ama herkezin dediği sanırım bunlar yanlıs kişiler diye. bigün dogru insan gelicek ve kalıcaktır.. öyle diyorlar sanırım bizde böyle düşünmeliyiz.. merak ettiğim sevgilim dengesizdi demiştiniz ama bu 5aydır ilgisi sevgisi nasıldı mesela gün içinde ne kadar iletişim kurardınız fln

sabah günaydın mesajları öğlene doğru napıosunlar filan akşam mesajlaşma hafta 2 bazen 3 gün bulşma ama bi ara 2 hafta birlikte kaldık ben ce bizim böyle olmamızın sebebi tamamen iyi niyetimiz ve aşkaın akışına bırakıp kapılmamız iyi niyetliyiz biz mutlu olmak istiyoruz ama karsımızdaki de olsun istiyoruz onlarsa kötü.. ben mutlu olayım karsımdakine biraz eziyet vermek de bana iyi gelir diyorlar. aslında bizim de böyle yapmamız kötü olmamız lazım o zaman dibimizden ayrılmazlar

ben anlamıyorum ya bu kadınlar anneler yani nasıl kadın kendi gençliklerini hiç hatırlamıyorlar mı lafa gelse çok kültürlüdürler ama kendi kayınvalidelerinnin kinini bizden çıkaracak kadar da cahil ve basitler. Bir gün ben o sıfata sahip olursam öyle yapmıycam..

cahillik değil canım çekememe kıskanma durumu var.görüyo ki kendi oğlu sevgilisine daha düşkün hale gelmiş ben bunu kaybedecem korkusuyla neler neler yapar.keşke ben de senin gibi şanslı olsaydım da erkenden durumu fark etseydim yıllarımı boşa harcamamış olurdum.ama bi benim için bi tecrübe oldu.bir dahaki ilişkimde nasıl davranamam gerektiğini daha iyi biliyorum en azından.insan biraz daha olgunlaşmış oluyo.

cuma gunude benım erkek arkadasım ayrıldı benden 1.5 yıldır beraberdık aynen kendısıde dengesiz di devamlı hesaplasma yapıyordu kendı ıcınde ayrılmadan bır gun once ılerde soyle yapalım boyle yapalı dıyordu kıskancmısım dıye ayrıldı baska sacma nedenlerde saydı ben ayrılık mesajının ustune hıc bsıey yazmadım sessız kalmayı tercıh ettım bakalım ne olucak hos ne olursa olsun sevgım aynı ama heycanım sıfır ona karsı.

Fedakarlık karşılıksız yapıldığında Fedakalık olur. Bence siz ondan çok şey beklemişsiniz. Üzgünüm.

Herşeyin başlangıç ve bitiş süresi oluyor.. Hiç bir şey ömürlük olmuyor malesef

Fedakarlık karşılıksız yapıldığında Fedakalık olur. Bence siz ondan çok şey beklemişsiniz. Üzgünüm.

Herşeyin başlangıç ve bitiş süresi oluyor.. Hiç bir şey ömürlük olmuyor malesef

benim ne yaşadığımı bilmediğiniz için sizin böyle söylemeniz normal.aksine ben ondan hiç bişi beklemeden sevdim.yeri geldi bana için çok yardımı dokundu.zaten ondan bi fedakarlık bekleyip görememiş olsaydım ilişkimi 4 sene sürdürmezdim bunu fark edemediniz galiba.ben ilişkiye bir tek kendi gözümden bakmıyorum karşımdaki insanın da ne yaptığını biliyorum.kimsenin de hakkını yemem bu konuda.

Son düzenleme:
benim ne yaşadığımı bilmediğiniz için sizin böyle söylemeniz normal.aksine ben ondan hiç bişi beklemeden sevdim.yeri geldi bana için çok yardımı dokundu.ben ilişkiye bir tek kendi gözümden bakmıyorum karşımdaki insanın da ne yaptığını biliyorum.kimsenin de hakkını yemem bu konuda.

:( Hep yapılan fedakarlık can yakıyor malesef.. geçmiş geçmişde kalsın deşme ... boşver herkes yeni hayatında dah mutlu olsun

:( Hep yapılan fedakarlık can yakıyor malesef.. geçmiş geçmişde kalsın deşme ... boşver herkes yeni hayatında dah mutlu olsun

aksine benim yaptığım fedakarlık can yakmadı.sevdiğim adam için yaptım ne de olsa.şu an yanımda olmasa bile gene olsa gene yapardım.sadece elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrı kalmak gibi bi durum var.Rabbim bunu kimseye yaşatmasın.

canım yol yakınken bırak bence acı çekersin tabi ki ama en fazla 1 yıl sürer..bu da bir ömürden daha iyidir emin ol hepimiz yaşadık ama hep keşke yol yakınken dönseydim demişizdir çoğumuz ..sen pişman olma bırak gitsin kolay değil ama doğru olanı bu.

cuma gunude benım erkek arkadasım ayrıldı benden 1.5 yıldır beraberdık aynen kendısıde dengesiz di devamlı hesaplasma yapıyordu kendı ıcınde ayrılmadan bır gun once ılerde soyle yapalım boyle yapalı dıyordu kıskancmısım dıye ayrıldı baska sacma nedenlerde saydı ben ayrılık mesajının ustune hıc bsıey yazmadım sessız kalmayı tercıh ettım bakalım ne olucak hos ne olursa olsun sevgım aynı ama heycanım sıfır ona karsı.

bi şekilde gene devam ediyo bak bnm durumum da aynı ama durumu çok çok iyi ifade etmişsin kesinşikle böle: sevgim aynı ama heyecanım sıfır.. çok acı :(

5 aylık ılıskı içinmi bu haldesın? canın hüzün çekiyor galıba dışarıda bır dunya var farkındamısın? hayatın tadını cıkar.koy gitsin cok isterse o arar sorar.aramıyorsa bulunmayan hınt kuması değil sonuçta ayrıca annesi beğenmedi diye senınle ılıskısını kesecek adama soyleyecek tek sözüm var beğenmeyen küçük oğluna almasın .üzülmene değmez.

5 aylık ilişki için fazla acı çekiyorsun bence o kişiden ayrılman değilde düzgün bir sevgilin olmadığı için boşluğa düştün. yani şuan biri karşına çıkıp elinden tutsa öbürünü hatırlamazsın bile. salla gitsin yanii.. anaı seni beğenmediyse sen onları hiç beğenme ve kendini düşürme. sen bir bayansın 5 aylık ilişki için fedakar olmana gerek yok. kısa zamanda kıymetini bilecek biri çıkar karşına merak etme. ama önce kendi kıymetini bileceksin ki başkası da seni kıymetli bilsin..

Şuandan itibaren o sana yazana kadar yazma, aramadan arama, merak etme sorma umursama. Ama kendini tutarak yapma bunu, sen yazıp cevap alamadığında mutsuz oluyorsun bunun farkındasın.. o zaman hiç yazma, o bişey yazmasa bile çok daha güçlü hissettiğini göreceksin (ki sonunda yazacak, bu tip erkekler hepaynı bunun baya götü kalkmış, sen ilgilenmezsen noluyo kızım diye ekşir başına, ha o zamanda hemen yelkenleri suya indirme beni seiyo diye, ağırdan sat kendini ve her zaman ne olursa olsun "istersen gidebilirsin, sensiz de yaşayabilirim" modunda takıl)

Allah yardımcın olsun.. benim de başımda var böylesi :14: allah yardımcımız olsun! :16:

Back
X