Birbirimizi sevdik evlendik. Ama esim cok suskun hic sohbet etmez umursamaz.is gorusmesine giderim yanimda olmaz hasta olurum destek olmaz.iyi sozde kotu sozde soylesem orali bile olmaz. 2 yildir evliyiz toplam 4 senedir tanisiyoruz. Hep boyleydi.eve gelir tv.telefon oynar bn hep derdim ilgilendiye ilgilenmezdi. Artik bende zamanla ona karsi sogudum. Agzi var dili yok .evet dogru ne bi muhabbeti ne bi guzel sohbeti.evde yasayan bir ruh gibi. Disari cikariz gezeriz sanki bir yabanci gibi.kavga bile edemiyoruz cunju hic karsilik vermiyor.hani dilsiz olsa bukadar olurdu.neyapicam ben artik iyice sogudum. Sevmiyorum artik onu. Aileme gore cok iyi biri icki yok kumar yok. Ama boyle mutsuz yasayacagima tek basima yasarim daha iyi. Varligiyla yoklugu ayni sey hic farkettirmiyor. Ayrilalim muhabbeti yaptigimda sacmala ya diyor neden sormuyor hic ciddiye almiyor calismiyorum evdeyim.cocuk yok.zaten . Bana akil verin biraz. Ne edeyim.degiscegine inanmiyorum degissede ben artik istemiyorum ben belkide sonunu biliyorum birde sizlerden duymak istiyorum cok sagolun simdiden arkadaslar