Ruh hani bir adam...evlilik

Kusura bakma ama eşin biraz odun bir adammış öyle şey mi olur ya gelinlik giymek her kadının Hakkı

Iyi Yönleri yok mı hiç ?
Iyi yonleri ne olabilirki benim icin. Hastaydim midem agriyordu sabahlara kadar lavobodan cikamadim.beni hastaneye gotur dedimde horul horul uyumaya devam etti. Eve gelir mutfak is yapar cani isterse.onun disinda benim icin pek iyi yaptigi sey yok olmadida olmicakta o yuzden boyle hayati gecirmenin geregi yok. Diye dusunuyorum tek basima yasarim en azindan mutsuz olmam beni gerecek huzursuz edecek kimse olmaz onun gibi

Evde oturmaktansa, birlikte gezmelere cikin. Aktivitelerde bulunun. Ona hayatin baska yönlerini sevdirmeye calisin. Hep tv, telefon olmazki. Olmadi bir aile terapistine gidin birlikte.
Allah yardimcin olsun.:KK200:
Sagol canim :) tesekur ederim ,disari cikip geziyoruz eskiden cok keyif alirdim bir cay icmekten bile simdi kapidan disari onla cikasim dahi gelmiyor .bende migren var oyle basim agrirki nefes alamam kafami saga sola döndüremem ciktik disari sinemaya gittik daha cok agrimaya basladi halsz kaldim bayilcak gibi eve gidelim dedim film bitti eve geldik.bu olayin ustunden 1 ay gecti. Dun bana .disari ciktigimizda gezmeye ,ay hadi eve gidelim başim agriyor diye bahane uydurup eve gidiyosun sonrada hic bisey yapmiyosun diye bana kiziyorsun dedi. Şok oldum şasirdim. Benim bas agrimi bahane gördu. Dedim ona. Sen benim cektigim agriyi ceksen belki oturur aglarsin ki ben agliyorum basim agridiginda. Bunu hafife aliyor

H

Hic bisey konusmuyoruz desem yeridir. Eve gelende yemek yer.oturur tv karsisina elinde telefon. Onceden ben konusmaya calisirdim ama artik bende konusmak istemiyorum. Degistirmeye calismiyorum zaten degismicegini biliyorum sadece sizde boyle seyler yasiyormusunuz ruhsuz bir insan . Iyiligine iyi lafim yok saygili durust bir insan. Ama hic aşk sevgi yok bitik bukadar kisa surede heyecan kalmadi
Bizde zaman zaman susup yalniz kalmak istiyoruz ama bu kadar konusmamazlik yok merak ettigin buysa.
Esini psikologa mi gondersen.

Bizde zaman zaman susup yalniz kalmak istiyoruz ama bu kadar konusmamazlik yok merak ettigin buysa.
Esini psikologa mi gondersen.
Ona en iyi psikolog benim onceden ustune cok giderdim son 1bucuk senedir hic gitmiyorum baktimki oda olmuyor. Telefonu birak elinden derim birakmaz al derim almaz. Bende iyice biraktim ne hali varsa gorsun diye oda iyice başi boşlandi rahatladi herhalde

Karakteri buymus demek ki.evlenmeden iki yıl sa görüşmüşsunuz.fark etmissin bu halini.bile bile olmuş evliliğiniz.değişmez de tabi ki.ya siz ayak uyduracaksınız,olmuyor yapamam mutsuzluk derseniz de boşanın yani.bu da tuhaf bir durum oldu.kötü alışkanlık,sadakarsizlik kavga olsa normal de ayrılık içn. Bu durumu bilemedim

Iyi yonleri ne olabilirki benim icin. Hastaydim midem agriyordu sabahlara kadar lavobodan cikamadim.beni hastaneye gotur dedimde horul horul uyumaya devam etti. Eve gelir mutfak is yapar cani isterse.onun disinda benim icin pek iyi yaptigi sey yok olmadida olmicakta o yuzden boyle hayati gecirmenin geregi yok. Diye dusunuyorum tek basima yasarim en azindan mutsuz olmam beni gerecek huzursuz edecek kimse olmaz onun gibi
Annenle mi yaşayacaksın ?
YAŞ kaç bu arada Çalışıyor mısın ?

Herif bencilliğin, vurdumduymazlığın en üst seviyesini yaşıyor ya.
Evlilik bu değil, hayat bu değil. Geçmez böyle.

Ömür mü geçer böyle biriyle yahu?
Ben ki çok konuşan, çok gezen, aktif biri değilimdir ama ben bile aşırı sıkılırım. Ne o öyle duvar gibi..

Çocuk sakın yapmayın zaten. Evliliğinize hareket getirir falan sanmayın. Çocuğa karşı da duyarsız olur hepten kafayı yersiniz..

Sagol canim :) tesekur ederim ,disari cikip geziyoruz eskiden cok keyif alirdim bir cay icmekten bile simdi kapidan disari onla cikasim dahi gelmiyor .bende migren var oyle basim agrirki nefes alamam kafami saga sola döndüremem ciktik disari sinemaya gittik daha cok agrimaya basladi halsz kaldim bayilcak gibi eve gidelim dedim film bitti eve geldik.bu olayin ustunden 1 ay gecti. Dun bana .disari ciktigimizda gezmeye ,ay hadi eve gidelim başim agriyor diye bahane uydurup eve gidiyosun sonrada hic bisey yapmiyosun diye bana kiziyorsun dedi. Şok oldum şasirdim. Benim bas agrimi bahane gördu. Dedim ona. Sen benim cektigim agriyi ceksen belki oturur aglarsin ki ben agliyorum basim agridiginda. Bunu hafife aliyor

Olay anlattığınızdan farklı bir boyuta geçti yalnız. Bu adam sadece suskun, umursamaz değil size de hiç değer vermiyor ve sevmiyor. Ne demeye evlenmiş o zaman yanınızda olmayacaksa?
Bu yaşadığınız şey evlilik değil. Boşanmanız çok uzak değil gibi..

Normal calisan maddi durumu kendimizi idare ettirecek kadar . Bosanicaz .tlfonda akşam oturmasina arkadasima gidicegimi soyledim. Neisin var aksam orda dedi. Ne yapayim evde oturup yolunu mu bekliyeyim dedim eve gelsen ne degisiyorki dedim suan nasil yalnizsam sen geldigindede yalnizim biktim artik yalniz olmaktan dedim sabah aksam ayni sen gelince sadece evde olmus oluyorsun varligin belli bile degil dedim. Biktiysan bosan ozaman ayril dedi. Gidelim halledelim bu isi bende biktim dedi

Bana biraz şey gibi geldi
Eşiniz size eş değil ancak ev içindeki rahatı düzeni iyi memnun gibi
Saçmalama ve tepkisini buna bağladım
Çünkü samimi değil kendi hayatını bozmak istemiyor sadece ...

Bana biraz şey gibi geldi
Eşiniz size eş değil ancak ev içindeki rahatı düzeni iyi memnun gibi
Saçmalama ve tepkisini buna bağladım
Çünkü samimi değil kendi hayatını bozmak istemiyor sadece ...
Oda olabilir haklisin belkide oda boyle dusunuyor. Evlimiyim evliyim dusuncesinde. Cunku biliyor ayrilinca annesi başina kalicak duzeni bozulur. Biz evlenmeden oncesi annesiyle yasiyordu babasi ayri. Annesine bakiyordu borc icindeydiler.annesi calismiyor o evi gecindiriyordu simdi benle oldugu gibi.annesi surekli gezmeye gidiuordu .kredi cektirip sehir sehir geziyormus borclar ordan kalmaydi.tekrar annesiyle o gunlere donmek istemiyoe olabilir cunku bunu kendide soyledi. Evlendimde borctan annemin sorumsuzlugundan kurtuldum dedi

Oda olabilir haklisin belkide oda boyle dusunuyor. Evlimiyim evliyim dusuncesinde. Cunku biliyor ayrilinca annesi başina kalicak duzeni bozulur. Biz evlenmeden oncesi annesiyle yasiyordu babasi ayri. Annesine bakiyordu borc icindeydiler.annesi calismiyor o evi gecindiriyordu simdi benle oldugu gibi.annesi surekli gezmeye gidiuordu .kredi cektirip sehir sehir geziyormus borclar ordan kalmaydi.tekrar annesiyle o gunlere donmek istemiyoe olabilir cunku bunu kendide soyledi. Evlendimde borctan annemin sorumsuzlugundan kurtuldum dedi
Hmm sıkıntılı geçmiş önceki zamanlar
Aynı evde bile olsa sizi özlemesini sağlayabilirsiniz istediği sevdiği şeylere bi süre karşılık vermeyerek umursamaz bi tavır takınıp belki dikkat çekebilirsiniz siz yine bildiğiniz gibi yaşayın ama biraz yok sayarak ..buna uzun süre dayanacagini sanmıyorum her insanın özlediği beklediği mutlaka biseyler vardır

Back
X